Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Ξερει κανείς αν παιζει κανα Live streaming για το Νότιο Σουδάν-Πουέρτο Ρίκο?
Στα media δε θυμάμαι να λέγονται και πολλά, OK, έχουν περάσει και χρόνια, μπορεί να κάνω και λάθος. Και ο Σπανούλης στα 33 σταμάτησε από την εθνική, κι ο Ζήσης κι ο Παπαλουκάς κάπου εκεί (αν και τον Παπαλουκά νομίζω δεν τον ήθελε και ο Καζλάουσκας, anyway). Ο Σλούκας γιατί πρέπει να γίνει ο νέος Γιαννάκης και να παίζει μέχρι τα γεράματα;Μια χαρά τον κράξαμε.
Για αυτό και ο Σπανούλης ειναι ενα κλικ παραπάνω.
Αααα έχουμε μέλος εδώ??? Τον φάγανε τα κοριτσια!!Alex71
Ερτφλιξ απο Ελλαδα αλλα μαλλον δεν θες να ακους Ελληνικη περιγραφη αποτι καταλαβα.Ξερει κανείς αν παιζει κανα Live streaming για το Νότιο Σουδάν-Πουέρτο Ρίκο?
Δεν το έχει το ερτφλιξΕρτφλιξ απο Ελλαδα αλλα μαλλον δεν θες να ακους Ελληνικη περιγραφη αποτι καταλαβα.
Στριμιγκ δυσκολο γτ χτες εψαχνα και γω να δω τους Γαλλους με τους Βραζιλιανους αλλα δεν βρηκα κατι.
Δεν το έχει το ερτφλιξ
Αρχίδια και απο εδω.SportLemon - From Sport - Watch Live Sports Online - FromSport
SPORTLEMON is a website that provides free links to sports - SOCCER, TENNIS, HOCKEY, FOOTBALL, BASEBALL, BASKETBALL. Watch them free now at Sport Lemon!sportlemon.net
Θα ελληνοποιησει κολομπιανες για άρση βαρώνΑααα έχουμε μέλος εδώ??? Τον φάγανε τα κοριτσια!!
Αν έχεις εγγραφή στην bet365 τα βλέπεις από εκεί live.Ξερει κανείς αν παιζει κανα Live streaming για το Νότιο Σουδάν-Πουέρτο Ρίκο?
Δεν το είχε σε live η 365....Κανένα ματς των Ολυμπιακών δεν δείχνει.Αν έχεις εγγραφή στην bet365 τα βλέπεις από εκεί live.
Άμα είναι μόνο για ένανΓια μαλάκες ψάχνεις;
Ένα πούτσο της τον έριχνα που και που παλιότερα...
Μια χαρά του τα είπε ο DPGΓια Σλούκα έχω την εντύπωση ότι "ήταν δάχτυλος DPG" η μη συμμετοχή εφόσον αυτός τα έχει με την ομοσπονδία και τους Λιόλιους, ανεβάζει βιντεάκια πολλές φορές και κράζει. Πιθανό να είπε "Σλουκα αγόρι μου, γάμησε τους, που να τρέχεις Παρίσια με Σπανούλη και τους άλλους του Γάυρου, άραξε κάνε διακοπες και να τους γαμήσουμε του χρόνου μέσα-έξω"
Άμα κάνουμε μια νίκη θα περάσουμε.πιστευω θα περασουμε
μακαρι να μην πεσουμε στον προημιτελικο σε καμια Γερμανια η Αμερικη