Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 206
Βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας μας το ημιυπαίθριο τριχωτό της κεφαλής...Τολιόπουλε ξύρισε το κεφάλι ρε μλκ,είσαι σαν τον Κωστέτσο πριν κάνει εμφύτευση....
Βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας μας το ημιυπαίθριο τριχωτό της κεφαλής...Τολιόπουλε ξύρισε το κεφάλι ρε μλκ,είσαι σαν τον Κωστέτσο πριν κάνει εμφύτευση....
Διαφωνώ,θα καθαρίσει Μήτο σε αυτό το μάτς.έρχεται δεύτερη ήττα από ισπανούς ,
δεν μπορούν τα παιδιά σε τόσο υψηλό επίπεδο και ο κόουτς θέλει ακόμη πολύ αγροτικό ...
τις κάναμε στα φιλικά ,πως το λέγανε το πανηγυράκι προολυμπιακό τουρνουάΤο Νότιο Σουδάν θα νικήσει τους Πορτορικάνους πιστεύω.
Όπως και να έχει θέλουμε 2 νίκες...
ο Ντόρσει γιατί δεν παίζει ?Διαφωνώ,θα καθαρίσει Μήτο σε αυτό το μάτς.
Θα βοηθήσουν Χουάντσο-Λορέντζο
ο Ντόρσει γιατί δεν παίζει ?
Πριν λίγο στο Έξη που πέρασα για καφέ μετά την πρωινή μου προπόνηση πέτυχα κόουτς Μπαρτσώκα που αφού αναφέρθηκε στο "μαλί" Τολιόπουπουλου (παθόν και ο ίδιος) προέβλεψε ότι πάμε στα ίσα να χτυπήσουμε και τα 2 παιχνίδια...τις κάναμε στα φιλικά ,πως το λέγανε το πανηγυράκι προολυμπιακό τουρνουά
Μέχρι ένας νατουραλιζε...ο Ντόρσει γιατί δεν παίζει ?
σε άλλες εθνικές γιατί είναι όλοι νατουραλιζέ ?Μέχρι ένας νατουραλιζε...
Toλιόπουλος έχει το καλό ότι δεν έχει άγχος οπότε όσο τα βάζει θα παίζει.Καλά οι άλλοι 2 ταχύτητες πάνω.
Και έχουν λύσει και τα προβλήματα τους,μια χαρά τους είδα μεταξύ τους,τον Μπρουκς τον είχανε στην μπούκα και δεν τον θέλανε οι μισοί συμπαίκτες του.
Ο Σπανούλης πρώτη περίοδο έριξε μια σιέστα....
Μετά ξύπνησε και έπαιξε με 2 χειριστές και βελτιώθηκε η εικόνα.
Ο Μήτογλου έδωσε τρομερές μάχες,έλλειπε τόσα χρόνια ένα παίκτης να είναι καλός σχετικά μπροστά και να δίνει μάχες,να παίρνει ριμπάουντ κτλ...
Παπαγιάννη μου θυμίζεις τον μπόμπο,τον ψηλό άμπαλο που είχαμε 5αρι στο γυμνάσιο....
Παπανικολάου είσαι μάγκας μεγάλος.
Τερμινεϊτορ Καλαϊτζάκαρος πρέπει να παίζει παραπάνω σε αυτή την εθνική,δεν το συζητάμε αυτό.
Γουόκαπ ξύπνα γαμώ το Τέξας σου....
Τολιόπουλε ξύρισε το κεφάλι ρε μλκ,είσαι σαν τον Κωστέτσο πριν κάνει εμφύτευση....
Ο Καλάθης με όβερπλει πλεόν δεν μπορεί,το είδαμε χθές.
Οι Ισπανοί δεν έχουν παικτη τέτοιον να του ρίξουν πάνω και οι Αυστραλοί δεν ξέρω αν θα το κάνουν.
Πάντως ήταν η κίνηση ματ από τον "Καναδό" κόουτς.
Κούμπο συγκινητικός αλλά κάποιες φορές δεν χρειάζονται γιούρια Καραϊσκακης....
Δώσε το τρίποντο σε άλλον(να το χάσει)αν δεν σου βγαίνουν τα βήματα,μην το εκβιάζεις....
Ας έμπαινε έστω ο Σπανούλης στο κρίσιμο σημείο των -4 να έβαζε 2-3 τρίποντα...Με ένα ψηλό που θα μπορούσε να πασάρει σαν τον Τσαρτσαρή θα κάναμε παπάδες.
πάει τώρα έγινε δεν ξεγίνεταιΊσως... Η ίσως έχουν καλύτερους δικηγόρους!!
Έχει Χουάντσο,δύσκολα μαν.
Πιο πολύ έχω στεναχωρηθεί μαζί της που έχει γίνει βούζα...Η Κορακάκη είναι η άτυχη ,γι αυτήν λίγο στεναχωρήθηκα ,
μια χαρά είναι , πολύ καλή κ απλή κοπέλα ...και κούκλα !!!!Πιο πολύ έχω στεναχωρηθεί μαζί της που έχει γίνει βούζα...
Nα δούμε και το πόλο.. Εκεί είναι καλοί!!!πάει τώρα έγινε δεν ξεγίνεται
Μακάρι να προκριθούμε αλλά δεν το πιστεύω πως είμαστε για παραπάνω
Η Κορακάκη είναι η άτυχη ,γι αυτήν λίγο στεναχωρήθηκα , για το μπάσκετ είχα λίγες προσδοκίες εξ αρχής