Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Ναι το ειδα γι αυτο διεγραψα και το ποστ
Το διεγραψα και εγω
Ναι το ειδα γι αυτο διεγραψα και το ποστ
Τελικα ομως θα κερδισουνε μαλλον οι Βραζιλιανοι τους Τουρκους και θα μας μεινουν οι υπολογισμοιΤο διεγραψα και εγω
Να σου βαλω λιγο δυσκολα τωρασε περίπτωση ζυγού αριθμού διαφοράς πόντων της Τουρκίας:
1) Νίκη Τουρκίας με 10 και ήττα από εμάς με 5:
Τουρκία +10-5=5
Ελλάδα -1+5=4
2) Νίκη Τουρκίας με 10 και ήττα από εμάς με 6:
Τουρκία +10-6=4
Ελλάδα -1+6=5
Πιο απλά τα πράγματα, δεν έχει 3η περίπτωση!
Τελικα ομως θα κερδισουνε μαλλον οι Βραζιλιανοι τους Τουρκους και θα μας μεινουν οι υπολογισμοι
Τελικα ομως θα κερδισουνε μαλλον οι Βραζιλιανοι τους Τουρκους και θα μας μεινουν οι υπολογισμοι
ΣωστοςΘα ειναι η 1η φορα στην ιστορια που ολη η Ελλαδα θα υποστηριζει τους Τουρκους :S
Μακαρι.Θα σου πω κάτι, αλλά μην το πεις πουθενά. Πιο πιθανό θεωρώ να κερδίσουμε εμείς την Αμερική, παρά οι Βραζιλιάνου τους Τούρκους. Το γιατί το εξηγώ παραπάνω
Να σου βαλω λιγο δυσκολα τωρα
Κερδιζουν οι Τουρκοι τους βραζιλιανους με εναν ποντο
Κερδιζουμε κι εμεις τους Τουρκους με εναν ποντο
Ποιος προκρινεται?
Γιατι?Τουρκία +1-1=0
Ελλάδα -1+1=0
Περνάει Ελλάδα λόγω νίκης επί Τουρκίας
Για το ότι μπορεί να καθαρίσει η διαιτησία ; Ε έχουμε και τον γέρο τόσα χρόνια φίλε με θητεία στην φιμπα.πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα τυπε?
Τουρκία +1-1=0
Ελλάδα -1+1=0
Περνάει Ελλάδα λόγω νίκης επί Τουρκίας
Γιατι?
Αφου και οι Βραζιλιανοι ειναι στην ισοβαθμια επισης με συντελεστη μηδεν. Τι θα τους κανουμε αυτους?
Χαχαχαχαχαχαχαχαωχχχ για κάτσε
Βραζιλία +1-1=0
Μας γάμησες μαλάκα Αλεξ
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Ε ναι ρε, τοσο ευκολο θα ηταν?
Αν κοιταξεις παντως τα κριτηρια ισοβαθμιας που σου ποσταρισα πριν, δινει την απαντηση
Aυτος που εχει την καλυτερη επιθεση απο τους τρεις στα μεταξυ τους παιχνιδιαγια πες την απαντηση να σου δωσω κι εγω τη δικη μου να δουμε αν συμφωνουμε