κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.852
- Πόντοι
- 19.795
Μετά από Γουλανδρή και Μπαρλο, το χάος και η απάτη.
εγω ρε προβατο ειχα μπαρλο ναπουμε.
επισης απο νεοτερη ιστορια ειχα ψωμιαδη,κουγια,νικολαιδη και υπερτεραστιο αδαμιδη.
να πλυνεις το στομα σου με πρασινο σαπουνι για να μιλησεις σ εμενα για προεδρο..
εγω ρε προβατο ειχα μπαρλο ναπουμε.
επισης απο νεοτερη ιστορια ειχα ψωμιαδη,κουγια,νικολαιδη και υπερτεραστιο αδαμιδη.
να πλυνεις το στομα σου με πρασινο σαπουνι για να μιλησεις σ εμενα για προεδρο..
το γρανιτα λες θειο :S :S :SΚαι ζαφειρόπουλο, γιδόπουλο και το άλλο γίδη που γκρέμισε το γήπεδο.
το γρανιτα λες θειο :S :S :S
τα διαρκειας πηγαιναμε σπιτι του να τα παρουμε :SΕιχες και τον χατζηχρηστο στον ερασιτεχνη... :S
έχει ακόμα ένα παπί χαρβαλο και κινηται; :S :S :Sτα διαρκειας πηγαιναμε σπιτι του να τα παρουμε :S
τελευταια ειχε ενα μπεβερλυ..έχει ακόμα ένα παπί χαρβαλο και κινηται; :S :S :S
Δεν μπορεί. Οι χορηγοι τα έχουν χώσει χοντρά στην ομάδα του για να τον αφήσει να παίξει σε αυτό το μουντομπάσκετ.Φούσκα είναι η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Ο Greek freak στα μισά θα την κάνει.
εγω ρε μπινε ημουν παρων στην παρτιδα ταβλι που επαιξε ο νταιφας με τον βαρδινογιαννη για το ποια ομαδα θα παρουν....
εσυ κλαις αγκαλια με το πουλι
Πως βγήκε mvp αυτός ο Αντετοκούμπο,τόσο πολύ έχει πέσει το NBA;
ησουνα παρων και στην κερκιδα που ο σαλιαρελης σουφρωνε πορτοφολια;εγω ρε μπινε ημουν παρων στην παρτιδα ταβλι που επαιξε ο νταιφας με τον βαρδινογιαννη για το ποια ομαδα θα παρουν....
εσυ κλαις αγκαλια με το πουλι
Πλακα κανεις μαλλον τυπε. Ο Γιαννης ειναι μακραν ο καλυτερος μη αμερικανος που εχει παιξει ποτε στον ΝΒΑ. :S :S :S
χαλαρωσε λιγο ρε τυπε
2 τοπ χρονιες εχει κανει ο γιαννακης περσυ και φετος
και μαλιστα περσι στα παιχνιδια που εκαιγε η μπαλα ηταν εξαφανισμενος
στη ρουκι χρονια του 6 ποντους μεσο ορο ειχε
ο ντονσιτς στη ρουκι χρονια του εχει 22 ποντους μεσο ορο, 8 ριμπαουντ και 6 ασιστ
και εχει κανει καμποσα τριπλ νταμπ
αυτη τη στιγμη ο καλυτερος ευρωπαιος εβερ ειναι ο νοβιτσκι ΜΑΚΡΑΝ του δευτερου
ο γιαννακης αμα κανει καμια 10αρια τοπ χρονιες και παρει και κανα πρωταθλημα μπορει και να γινει ο δευτερος καλυτερος ευρωπαιος μετα τον ντονσιτς
εαν ο ντονσιτς ειναι υγιης, τα λεγαμε, μην το ψαχνεις
μαλιστα...Δεν βλεπω τιποτα ιδιαιτερο στον Σλοβενο τυπε, ενας ακομη καλος παιχτης...οκ μεχρι εκει το ταλεντο του αυτο ειναι παραπερα δεν παει, και οι 20+ ποντοι μο σε ομαδα που δεν πρωταγωνιστει στο ΝΒΑ δε λενε τιποτα. Αλλο να βαζεις 20 και να εισαι σε ομαδα που θα φτασει στα τελικα του ΝΒΑ ή θα το παρει και αλλο να βαζεις 25 σε ομαδα που ειναι στις τελευταιες θεσεις. :S :S :S
μαλιστα...
απλα εδω να πουμε οτι ειναι ο 4ος παιχτης στην ιστορια του FUCKING NBA που στη ρουκι χρονια του εχει αυτα τα στατιστικα (οχι μονο ποντους αλλα και ριμπαουντ, ασιστ, κλεψιματα, κοψιματα κλπ) μετα τον ματζικ τζονσον, τον μαικλ τζορνταν και τον λεμπρον τζειμς
και οτι ειναι ο νεοτερος παιχτης στην ιστορια του FUCKING NBA με τοσα τριπλ νταμπ σε μια χρονια ξεπερνωντας τον ματζικ τζονσον κατα 120 μερες
και οτι ειναι clutch παιχτης απο τα 19 του στο NBA
αυτα