tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
μπεεεεεΡε μαλακισμενο αντι να ασχολεισαι με την εθνικη και αλλες μαλακιες, τραβα παρε καμια καρτα μελους/φιλαθλου που εχουμε μονο 45000 μεχρι τωρα... :S
μπεεεεεΡε μαλακισμενο αντι να ασχολεισαι με την εθνικη και αλλες μαλακιες, τραβα παρε καμια καρτα μελους/φιλαθλου που εχουμε μονο 45000 μεχρι τωρα... :S
καλα σας κανει ο βαγγελας και σας γαμαει...
Πάμε στοίχημα; Αν χάσω σε πάω για ένα κρύο σε Κινεζουλα. Αν κερδίσω θα με γνωρίσεις στην πεθερά σου.Ποια τετραδα ρε γεροαυνανα??? :S
Αντε στους 16 που θα εχουμε τους τουρκους, πες περνανε...στην 8αδα ομως που πεφτουμε πανω σε γαλλους ή λιθουανους θα παει η πουτσα συννεφο...
πες τα ρε Τάκη :S :S :SΡε μαλακισμενο αντι να ασχολεισαι με την εθνικη και αλλες μαλακιες, τραβα παρε καμια καρτα μελους/φιλαθλου που εχουμε μονο 45000 μεχρι τωρα... :S
Πάμε στοίχημα; Αν χάσω σε πάω για ένα κρύο σε Κινεζουλα. Αν κερδίσω θα με γνωρίσεις στην πεθερά σου.
την πεθερα?????Πάμε στοίχημα; Αν χάσω σε πάω για ένα κρύο σε Κινεζουλα. Αν κερδίσω θα με γνωρίσεις στην πεθερά σου.
πες τα ρε Τάκη :S :S :S
τακη 60 ειναι ακομα?Καταλαβες το αρχιδι..βλεπει στο τζαμπε τις ομαδαρες που φτιαχνει ο βαγγελας σε ολα τα αθληματα, αλλα κανα φραγκο δεν λεει να δωσει...ο καρμιρης, ο ματζιρης, ο χαρτογιακας, ο καληνυχτακιας, ο παλαμακιας, ο καβουρας, ο αυτοφωρακιας, ο βαζελογαυρακιας... :S
Γιατί ρε εγγονέ. Πάω στοίχημα ότι η πεθερά είναι σκέτη καύλα. Για αυτό όλη μέρα είναι μέσα στα πόδια της και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιουτην πεθερα?????
εισαι ανωμαλος ρε παππου
θες να πεις παππουλη οτι την μπουμπουναει με την πεθερα ο ροπαο?Γιατί ρε εγγονέ. Πάω στοίχημα ότι η πεθερά είναι σκέτη καύλα. Για αυτό όλη μέρα είναι μέσα στα πόδια της και κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιου
απο το καθε μερα φασολαδα,γαμαει και τον πεθερο ο ρευπευ..θες να πεις παππουλη οτι την μπουμπουναει με την πεθερα ο ροπαο?
Δεν ξέρω για μπουμπουνισμα, αλλά κωλοτρυψιμο θα πέφτει σίγουρα.θες να πεις παππουλη οτι την μπουμπουναει με την πεθερα ο ροπαο?
προχθές του λέω έλα γήπεδο και μου λέει θα το δω στο ιντερνετ :S :S :SΚαταλαβες το αρχιδι..βλεπει στο τζαμπε τις ομαδαρες που φτιαχνει ο βαγγελας σε ολα τα αθληματα, αλλα κανα φραγκο δεν λεει να δωσει...ο καρμιρης, ο ματζιρης, ο χαρτογιακας, ο καληνυχτακιας, ο παλαμακιας, ο καβουρας, ο αυτοφωρακιας, ο βαζελογαυρακιας... :S
:S :S :S :Sπροχθές του λέω έλα γήπεδο και μου λέει θα το δω στο ιντερνετ :S :S :S
Χάσει κερδίσει το στοίχημα, κερδισμένος θα είναι ο μπουστης.την πεθερα?????
εισαι ανωμαλος ρε παππου
τακη 60 ειναι ακομα?
το πληρωνεις απο εποχη θειου?
μπε.
προχθές του λέω έλα γήπεδο και μου λέει θα το δω στο ιντερνετ :S :S :S
εγω ρε προβατο ειχα μπαρλο ναπουμε.Δεν κοιτας τα χαλια σου με τον δικος σας τον καβουρα που εχετε μπλεξει, θα μιλησεις για βαγγελα και κοκκαλη...2 ηρωικες μορφες της νεοτερης ελληνικης ιστοριας!!!!