Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 50 70,4%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
Μεγαλε Α2 εχω παιξει 88 89. Εσυ προφανως εχεις παιξει σε κανα μπασκετακι της γειτονιας(οχι οτι ειναι κακο)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.544
Πόντοι
1.336
Μεγαλε Α2 εχω παιξει 88 89. Εσυ προφανως εχεις παιξει σε κανα μπασκετακι της γειτονιας(οχι οτι ειναι κακο)
Δεν απαντάς όμως στην ερώτηση μου. Δεν σε ρώτησα που έχεις παίξει, στα αρχιδια μου βασικά. Σε ρώτησα ποιο είναι το μεγάλο ΕΜΦΥΤΟ ταλέντο του Σπανούλη

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Τύπε και δεν το λες τόση ώρα ότι είχες τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ καριέρα να στείλουμε ένα βιογραφικό σου στην ομοσπονδία να σε έχει στα υπόψιν της...:confused::confused::confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.123
Πόντοι
6.056
Tυπε δεν προτεινω αλλα και να προτεινω η προταση μου θα χαθει στο υπερδιαστημα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αυγοκεφαλος αν δεν ειχε τα κονε ουτε για φροντιστης δεν θα εκανε. Παντελως ασχετος ως προπονητης.
για προπονητής στην Εθνική που έχουμε την τύχη να παίζει το υπερόπλο Γιάννης δεν κάνει
και το απόδειξε με 3 ήττες σε 4 παιχνίδια και με άθλιο μπάσκετ
Όσο για το προολυμπιακό και με τον αυτόματο πιλότο θα περνάγαμε...
Που βοήθησε την ομάδα ? σε ποιό παιχνίδι από τα 4 ήταν διαδραστικός ? έκανε κάποια κίνηση αντίδρασης σήμερα ? ποιό το πλάνο ?
παθητικός !!!!!!!!!!!!

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.544
Πόντοι
1.336
Τύπε και δεν το λες τόση ώρα ότι είχες τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ καριέρα να στείλουμε ένα βιογραφικό σου στην ομοσπονδία να σε έχει στα υπόψιν της...:confused::confused::confused:
Να πω ότι έχουμε το σούπερ ταλέντο και ο Σπανούλης δεν μπορεί να τους κάνει ομάδα, οκ, να φύγει.
Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι λόγω ονόματος κατάφερε και έκανε ομάδα κάποια παιδιά τα οποία πολλά από αυτά τον θαύμαζαν όταν επεζε και θα έδιναν και την ψυχή τους για αυτόν και για την εθνική.
Ας τον αφήσουμε να συνεχίσει την δουλειά του, αφού δείχνει ότι έχει καύλα για αυτό που κάνει

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
Να πω ότι έχουμε το σούπερ ταλέντο και ο Σπανούλης δεν μπορεί να τους κάνει ομάδα, οκ, να φύγει.
Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι λόγω ονόματος κατάφερε και έκανε ομάδα κάποια παιδιά τα οποία πολλά από αυτά τον θαύμαζαν όταν επεζε και θα έδιναν και την ψυχή τους για αυτόν και για την εθνική.
Ας τον αφήσουμε να συνεχίσει την δουλειά του, αφού δείχνει ότι έχει καύλα για αυτό που κάνει
Kαι οι πεοκρουστες μες την καβλα ειναι αλλα μουνι βλεπουν μονο με κυαλι (εκτος του πληρωμενου που και κουασιμοδος να εισαι σε περνανε και σε λενε σχιστη και ψωλαρα , κατι σε Σπανουλη δηλαδη προπονηταρα)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.544
Πόντοι
1.336
για προπονητής στην Εθνική που έχουμε την τύχη να παίζει το υπερόπλο Γιάννης δεν κάνει
και το απόδειξε με 3 ήττες σε 4 παιχνίδια και με άθλιο μπάσκετ
Όσο για το προολυμπιακό και με τον αυτόματο πιλότο θα περνάγαμε...
Που βοήθησε την ομάδα ? σε ποιό παιχνίδι από τα 4 ήταν διαδραστικός ? έκανε κάποια κίνηση αντίδρασης σήμερα ? ποιό το πλάνο ?
παθητικός !!!!!!!!!!!!
Τι να έκανε δηλαδή; Δεν έχουμε πάγκο, ούτε σουτέρ επιπέδου obst τουλάχιστον.
Ο Γιάννης είναι υπερόπλο αν έχει σουτέρ, χωρίς αυτούς περιορίζεται από σοβαρές ομάδες. Επίσης δεν έχει σουτ, κλέβει στην άμυνα και δεν παίρνει και πολλά ριμπάουντ. Δεν είναι και τόσο υπερόπλο όσο νομίζεις...

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.544
Πόντοι
1.336
Kαι οι πεοκρουστες μες την καβλα ειναι αλλα μουνι βλεπουν μονο με κυαλι (εκτος του πληρωμενου που και κουασιμοδος να εισαι σε περνανε)
Εσύ φίλε, μάλλον έχει πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Άλλο σε ρωτάω, άλλο απαντάς. Άμα σε ρωτήσω πόσο κάνει 3+3 τι θα απαντήσεις, μαύρο;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.123
Πόντοι
6.056
Τι να έκανε δηλαδή; Δεν έχουμε πάγκο, ούτε σουτέρ επιπέδου obst τουλάχιστον.
Ο Γιάννης είναι υπερόπλο αν έχει σουτέρ, χωρίς αυτούς περιορίζεται από σοβαρές ομάδες. Επίσης δεν έχει σουτ, κλέβει στην άμυνα και δεν παίρνει και πολλά ριμπάουντ. Δεν είναι και τόσο υπερόπλο όσο νομίζεις...
φίλε εσύ-εγώ αν ήμασταν προπονητές στην εθνική ,μιά νίκη θα την κάναμε... θα γινόταν μιά νίκη και χωρίς προπονητή...
Το επιχείρημα ,έβλεπε μικρός ο Γιάννης τον Σπανούλη δεν υπάρχει
Να βάλουμε και τον Διαμαντίδη ....

Παίκτης σπουδαίος ήταν ο Σπανούλης, προπονητής καλός μπορεί να γίνει κάποτε.... τώρα είναι για το Περιστέρι

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
φίλε εσύ-εγώ αν ήμασταν προπονητές στην εθνική ,μιά νίκη θα την κάναμε... θα γινόταν μιά νίκη και χωρίς προπονητή...

Παίκτης σπουδαίος ήταν ο Σπανούλης, προπονητής καλός μπορεί να γίνει κάποτε.... τώρα είναι για το Περιστέρι
Χωρίς παρεξήγηση αλλά πιστεύω πως τύπο με καριέρα Α2 θα ήταν καλύτερος προπονητής από τους δυο σας...:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.123
Πόντοι
6.056

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.544
Πόντοι
1.336

Που ακριβώς θα κάναμε εμείς μία νίκη; Με τους nbaers των Αυστραλών και Καναδών ή τους μπαμπάδες μας που δεν τους νικούσαμε όταν είχαμε σοβαρές ομάδες; Μην λέμε ότι να ναι, παιξαμε με ανώτερες ομάδες. Σκέψου ότι ο καλύτερος σουτέρ μας είναι επιπέδου μέτριας ομάδας Eurocup και ο καλύτερος ψηλός μας είναι πιο σοφτ και από το βούτυρο.
Πάντως με το Περιστέρι ο Σπανούλης, βάση υλικού έκανε την υπέρβαση στο bcl. Συμφωνώ ότι κάποτε μπορεί να γίνει μεγάλος προπονητής, όμως ας πάρει πρώτα ένα ρόστερ με οργανωτές-σουτέρ-ψηλους-ρολιστες και αν δούμε ότι δεν έχει ευελιξία βάση την έκβαση ενός αγώνα να φύγει.
Βάση του περιορισμένου ρόστερ με βάση το επιθετικό ταλέντο μας το πήγε μέχρι τέλους

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.123
Πόντοι
6.056
Που ακριβώς θα κάναμε εμείς μία νίκη; Με τους nbaers των Αυστραλών και Καναδών ή τους μπαμπάδες μας που δεν τους νικούσαμε όταν είχαμε σοβαρές ομάδες; Μην λέμε ότι να ναι, παιξαμε με ανώτερες ομάδες. Σκέψου ότι ο καλύτερος σουτέρ μας είναι επιπέδου μέτριας ομάδας Eurocup και ο καλύτερος ψηλός μας είναι πιο σου και από το βούτυρο.
Πάντως με το Περιστέρι ο Σπανούλης, βάση υλικού έκανε την υπέρβαση στο bcl. Συμφωνώ ότι κάποτε μπορεί να γίνει μεγάλος προπονητής, όμως ας πάρει πρώτα ένα ρόστερ με οργανωτές-σουτέρ-ψηλους-ρολιστες και αν δούμε ότι δεν έχει ευελιξία βάση την έκβαση ενός αγώνα να φύγει.
Βάση του περιορισμένου ρόστερ με βάση το επιθετικό ταλέντο μας το πήγε μέχρι τέλους
εντάξει φίλε , διαφωνούμε σε όλα
Αν ήταν έτσι ότι παίζαμε με nbaers μπαμπάδες κτλπ , ας μην πηγαίναμε καθόλου !!!
Και ο οσφπ-παο που ξοδεύουν μύρια για ρόστερ ,τι τον θέλουν τον Μπαρτζώκα και τον Άταμαν ?
ας δώσουν ευκαιρία στον Σπανούλη

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.544
Πόντοι
1.336
εντάξει φίλε , διαφωνούμε σε όλα
Αν ήταν έτσι ότι παίζαμε με nbaers μπαμπάδες κτλπ , ας μην πηγαίναμε καθόλου !!!
Και ο οσφπ-παο που ξοδεύουν μύρια για ρόστερ ,τι τον θέλουν τον Μπαρτζώκα και τον Άταμαν ?
ας δώσουν ευκαιρία στον Σπανούλη
Συγνώμη, αλλά αυτές τις ομάδες δεν αντιμετωπισαμε; Άμα θέλουμε να πάμε στην ελίτ πρέπει να κερδίσουμε τις αντίστοιχες ομάδες, όχι τις Μπαχάμες.
Οι αιώνιοι ξοδεύουν λεφτά μετά από εισηγήσεις των προπονητών για να αγοράσουν παίκτες. Επίσης, οι αιώνιοι δίνουν πολλά λεφτά στους εν λόγω προπονητές γιατί μπορούν να κάνουν 13-15 διαφορετικές προσωπικότητες να αφήσουν το εγώ τους στην άκρη για να δημιουργήσουν μια ομάδα πρωταθλητισμού και όχι σε μπουρδέλο . Σε καλυψα;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.123
Πόντοι
6.056
Συγνώμη, αλλά αυτές τις ομάδες δεν αντιμετωπισαμε; Άμα θέλουμε να πάμε στην ελίτ πρέπει να κερδίσουμε τις αντίστοιχες ομάδες, όχι τις Μπαχάμες.
Οι αιώνιοι ξοδεύουν λεφτά μετά από εισηγήσεις των προπονητών για να αγοράσουν παίκτες. Επίσης, οι αιώνιοι δίνουν πολλά λεφτά στους εν λόγω προπονητές γιατί μπορούν να κάνουν 13-15 διαφορετικές προσωπικότητες να αφήσουν το εγώ τους στην άκρη για να δημιουργήσουν μια ομάδα πρωταθλητισμού και όχι σε μπουρδέλο . Σε καλυψα;
εσύ ανέφερες ότι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε τους "nbaers μπαμπάδες"

κι έμμεσα σου απάντησα πως αυτά είναι δικαιολογίες μετά τις ήττες

Για αιώνιους συμφωνούμε ,
αλλοίμονο να ξόδευαν εκατομμύρια για ρόστερ και να άφηναν έναν μπετά να διαχειριστεί παικταράδες

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.544
Πόντοι
1.336
εσύ ανέφερες ότι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε τους "nbaers μπαμπάδες"

κι έμμεσα σου απάντησα πως αυτά είναι δικαιολογίες μετά τις ήττες

Για αιώνιους συμφωνούμε ,
αλλοίμονο να ξόδευαν εκατομμύρια για ρόστερ και να άφηναν έναν μπετά να διαχειριστεί παικταράδες
Εγώ έγραψα ότι εσύ και εγώ δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε τους "nbaers μπαμπάδες" , όχι ο Σπανούλης και ο κάθε Σπανούλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom