Την παπάτζα με τα παιδιά στην Ελλάδα που δε σουτάρουν την είπαν σήμερα και στο sport fm, ο Μπάμπης που έλεγε ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας.
- Χατζής, Χατζηβρέττας, Σλούκας, Σπανούλης, Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης, Κορωνιός, Σταυρακόπουλος, Αλβέρτης, Παπανικολάου, Γαλακτερός, Ποδαράς, όλοι έχουν βγει από φυτώρια ελληνικών ομάδων. Και δε βάζω καν στην εξίσωση την εποχή που έπαιζαν μόνο Έλληνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ρωτήστε όποιο προπονητή θέλετε: Το παιδί που το έχει με το σουτ θα το ενθαρρύνουν να σουτάρει ,θα το πάνε για γκαρντ / σουτέρ. Το παιδί που μπορεί να ποστάρει θα το πάνε για φόργουορντ. Το παιδί που το έχει με τη διείσδυση και πάει λέγοντας. Φυσικά μπαίνοντας σε ομάδες της Α1 και ειδικά όσες κάνουν πρωταθλητισμό θα παίρνουν λιγότερα σουτ αφού εκεί υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.
Ο Χατζηβρέτας έβαζε πολύ περισσότερους ποντους στον Ηρακλή από ότι στον ΠΑΟ, ο Χαραλαμπόπουλος αφού έφυγε από τον Άρη δεν είχε ούτε χρόνο συμμετοχής, κτλ.
Παικταρά άραξε με τους χαρακτηρισμούς ,που θα μας βγάλεις και το μισό πλανήτη Πόντιους. Οι Πόντιοι του Φωκά Κρητικούς βρήκαν και απελευθέρωσαν, μήπως μας ανήκει και η Βενετία γιατί και οι Ενετοί έμειναν περισσότερο καιρό; Και μορφολογικά δε μοιάζουμε καθόλου, για τη δε μουσική άστο ,σαν τα τρίποντα του Γουόκαπ ούτε στεφάνη δε βρήκες. Λύρα έχουν και οι Καρπάθιοι, σαν ηχόχρωμα, ρυθμός, χορογραφία, περιεχόμενο οι μουσικές μας δε μοιάζουν καθόλου.
Στο πεζικό είδα κάτι Ρωσοπόντιους που δεν ήξεραν ελληνικά και ήταν πάνω από 30. Για το πόσο Έλληνες ένιωθαν τι να πει κανείς, ούτε που έπεφτε το Αιγαίο ήξεραν. Τα χαρτιά ήθελαν να πάρουν και να την κοπανήσουν. Και να σου πω το έχω συζητήσει και με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, πατρίδα τους θεωρούν εκεί που μεγάλωσαν από εκεί έχουν αναμνήσεις. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται φιλέλληνες ,οι περισσότεροι ήρθανε για το μεροκάματο.
Για τους Αλβανούς είναι αλήθεια ότι πολλοί έλεγαν ότι είναι βορειοηπειρώτες για να βρουν μεροκάματο. Ο Δήμας είναι Έλληνας από τη Χιμάρα, είναι αλήθεια. Εδώ που τα λέμε όμως, πόσοι τέτοιοι ζουν στην Αλβανία; Οι πιο πολλοί ήρθαν στην Ελλάδα.
Για κάτι Σαμπάνι ,κάτι Τζελίλι τώρα, εγώ θυμάμαι ότι με το ζόρι ήξεραν 10 ελληνικές λέξεις, ο Δήμας ήξερε πολύ καλύτερα ελληνικά. Δε νομίζω πάντως ότι η μαφία ο Ιακώβου διάλεγε τους φιλέλληνες. Όποιον σήκωνε κιλά έφερνε και μόλις πέρναγε τα σύνορα έπαιρνε το διαβατήριο.