Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 51 70,8%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Πω ρε πούστη...
Αυτά τα ξεκινήσανε οι Ιταλοί και Ισπανοί πολλές δεκαετίες πριν.
Όταν λές Αλβανούς τους βορειοηπειρώτες ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
Δήμας,Τζελίλης,Κόκκας είναι βορειοηπειρώτες.
Ναι καλα,ολοι αυτοι δηλωνουν Ελληνες η' Αλβανια αναλογως οπως του συμφερει. Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Εγώ θυμάμαι Ρωσοποντιους με τον ρωσικό εθνικό υμνο στο κινητό τους στον Στρατό.
Κάνανε 6 μήνες ενώ κάνανε 18... και έγιναν...Έλληνες...:2funny::jerking:

Κι εγώ είχα κάτι τέτοιους στο κέντρο

Κυκλοφορούσαν σαν παρτάλια,καπνίζανε χασισια,βρίζαν λοχαγούς

Ευτυχώς τους είχαν διώξει νωρις

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ναι καλα,ολοι αυτοι δηλωνουν Ελληνες η' Αλβανια αναλογως οπως του συμφερει. Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω.
Βρες μου έναν Βορειοηπειρώτη που να δηλώνει Αλβανός.
Έναν....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγώ θυμάμαι Ρωσοποντιους με τον ρωσικό εθνικό υμνο στο κινητό τους στον Στρατό.
Κάνανε 6 μήνες ενώ κάνανε 18... και έγιναν...Έλληνες...:2funny::jerking:
Εγω δεν θυμαμαι κανεναν να βαζει υμνους, παντως ηταν κατι 18αρηδες ρεμαλια που δεν ασχολουνταν κανεις μαζι τους, ευτυχως δεν δημιουργουσα προβληματα και σε κατι επιθεωρησεις τους εξαφανιζαν.Στο σχολειο που ειχα αλλους ηταν μαλακισμενα, μεσα στον στρατο ομως δεν τους επαιρνε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Κι εγώ είχα κάτι τέτοιους στο κέντρο

Κυκλοφορούσαν σαν παρτάλια,καπνίζανε χασισια,βρίζαν λοχαγούς

Ευτυχώς τους είχαν διώξει νωρις
Θα ήταν τίποτα Ζειμπάρι,Τσουκασβίλι,Καταχάτζε,Τσοχάτζε κτλ.
Το 10% ήταν τέτοιοι που ήρθαν μαζί με τους δικούς μας.
Καλά και οι Πόντιοι κωλόπαιδια είναι,σίσια,όπλα κτλ...
Εμείς στο κέντρο στο Πεύκο όσους είχαμε ήταν παναγίες.
Επειδή έκαναν 6μηνο έμειναν Ασπρόπυργο μετά όλοι αυτοί και κάποιοι πεζικό.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Βρες μου έναν Βορειοηπειρώτη που να δηλώνει Αλβανός.
Έναν....
Tυπε εμενα στην μεγαλυτερη αλβανικη σφηκοφωλια της Αθηνας ακα Νεος Κοσμος οποτε γνωριζω τα πραγματα πολυ καλα. By far οτι χειροτερο υπαρχει στην ανθρωποτητα.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.260
Πόντοι
206
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει που έχει πάει στρατό ο Σαντ μαν...:zfuck::zfuck::zfuck:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Tυπε εμενα στην μεγαλυτερη αλβανικη σφηκοφωλια της Αθηνας ακα Νεος Κοσμος οποτε γνωριζω τα πραγματα πολυ καλα. By far οτι χειροτερο υπαρχει στην ανθρωποτητα.
Αλβανοί άλλο πράγμα.
Μην μπερδεύεσαι.
Υπάρχουν αρκετοί Αλβανοί που το έπαιζαν παλιότερα βορειοηπειρώτες.
Τώρα όχι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.083
Πόντοι
9.297
Εγω δεν θυμαμαι κανεναν να βαζει υμνους, παντως ηταν κατι 18αρηδες ρεμαλια που δεν ασχολουνταν κανεις μαζι τους, ευτυχως δεν δημιουργουσα προβληματα και σε κατι επιθεωρησεις τους εξαφανιζαν.Στο σχολειο που ειχα αλλους ηταν μαλακισμενα, μεσα στον στρατο ομως δεν τους επαιρνε.
Το πρόβλημα ήταν ότι μπήκαν πολλοί μαζί και προφανώς κάνανε παρέα όλοι αυτοι και βρέθηκαν στην ίδια Μοίρα...έπαθαν και...φυματίωση.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Λεωνίδης καραπόντιος και Σαμπάνης Έλληνας, βορειοηπειρώτης είναι.
Η Μανιάνι καθαρή Αλβανίδα και 1/4 Ρουμάνα από Ιάσι.
Τυχαίνει να τους γνωρίζω και τους 2 προσωπικά(Μανιάνι,Σαμπάνη).
Ντροπή έχω να πω μόνο....
Μανιάνι δεν είχε αφήσει ψωλή αρουφηχτη στο Ολυμπιακό χωριό λένε :pipa1:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Μόνο ρίγος βλεπωντας αυτή την εικόνα .....κ αν κάποιοι Τούρκοι έχουν δικτατορίες τύπου Ερντογάν κ κάναν έργα όπως αυτό
IMG_20240729_191607.jpg

Εμείς τα επενδύσαμε σε γουναρικά καλοκαίρι άτοκα στις Ρωσίδες τα 80's k 90's
ρε συ μπατζανάκη συμφωνώ για τον Ερντογάν και μάλιστα είχα ποστάρει ότι είναι ηγέτης και αναμορφωτής της τουρκίας ,
είχα ανεβάσει και βίντεο που έδειχνε ότι η τουρκία του κουμπάρου έχει εκτοξευθεί , τρώμε τη σκόνη της...
Από κεί κ πέρα το ρίγος που κολλάει ? εχθρός είναι όπως όλοι οι τούρκοι ,όλα τα κόμματα
Ξέρω γω η τσιλέρ τι παπάρια κόμμα ήταν ? εχθρός είναι
με την κύπρο ποιός ήταν στην εισβολή πθ τούρκος?
με τα 2 παλλικάρια που δολοφόνησαν στα κατεχόμενα ? άλλο κόμμα δεν ήταν ?
Δηλαδή θέλω να πω ότι όλοι οι τούρκοι είναι εχθροί δεν πα να είναι δημοκράτες δικτάτορες λαοκράτες κεντρωανάρχες στρατοκράτες ,
ΟΛΟΙ τα ίδια σκ@τ@ είναι ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ , επομένως κανένα ρίγος και καμιά φιλία , λυκοφιλία ναί χάριν της διπλωματίας

Όσον αφορά εμάς ,
περιληπτικά η κατάντια μας οφείλεται στην "γενιά του Πολυτεχνείου" (κλάψτε-σκούξτε όσο θέλετε κορίτσια :2funny:)
και στον Γιώργαρο που πήγαινε με το σταυρό στο χέρι και μαζί με το πουλί του χάιδευε και τους πολιτικούς που αμνήστευε ή τους έδινε διαβατήρια
Για να μην μακρυγορούμε, γέφυρες ,δρόμους σαν της φωτό δεν μπορούσε να φτιάξει η ΜΟΜΑ ?

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Να πούμε άλλη μια φορά ποσο κακό κάνουν οι δημοσιογλείφτες

Ειδικά με τον Παπαγιάννη δεν ξέρω τι παίζει και έχει τέτοια ασυλία.Μιλάμε για έναν άχρηστο φλώρο που παίζει μπάσκετ λόγω ύψους και μόνο.Όλοι οι δημοσιογλείφτες να προσπαθούν να μας βγάλουν μαλάκες ότι είναι παικταράς,και σουτάρει λέει 3ποντα και παπάρια μάντολες.Το μεγαλύτερο ανέκδοτο ψηλού που έχει περάσει απ'το μπάσκετ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.121
Πόντοι
6.056
Eιδα λιγο πρωτο ημιχρονο,προς το τελος πεταξε ο Γιουλ (στην ληξη του χρονου) την μπαλα στα περιστερια και καρφωθηκε μεσα,καπου εκει ειδα να αχνοφαινεται:alivedick::confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Την παπάτζα με τα παιδιά στην Ελλάδα που δε σουτάρουν την είπαν σήμερα και στο sport fm, ο Μπάμπης που έλεγε ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας.

- Χατζής, Χατζηβρέττας, Σλούκας, Σπανούλης, Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης, Κορωνιός, Σταυρακόπουλος, Αλβέρτης, Παπανικολάου, Γαλακτερός, Ποδαράς, όλοι έχουν βγει από φυτώρια ελληνικών ομάδων. Και δε βάζω καν στην εξίσωση την εποχή που έπαιζαν μόνο Έλληνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ρωτήστε όποιο προπονητή θέλετε: Το παιδί που το έχει με το σουτ θα το ενθαρρύνουν να σουτάρει ,θα το πάνε για γκαρντ / σουτέρ. Το παιδί που μπορεί να ποστάρει θα το πάνε για φόργουορντ. Το παιδί που το έχει με τη διείσδυση και πάει λέγοντας. Φυσικά μπαίνοντας σε ομάδες της Α1 και ειδικά όσες κάνουν πρωταθλητισμό θα παίρνουν λιγότερα σουτ αφού εκεί υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.
Ο Χατζηβρέτας έβαζε πολύ περισσότερους ποντους στον Ηρακλή από ότι στον ΠΑΟ, ο Χαραλαμπόπουλος αφού έφυγε από τον Άρη δεν είχε ούτε χρόνο συμμετοχής, κτλ.

Παικταρά άραξε με τους χαρακτηρισμούς ,που θα μας βγάλεις και το μισό πλανήτη Πόντιους. Οι Πόντιοι του Φωκά Κρητικούς βρήκαν και απελευθέρωσαν, μήπως μας ανήκει και η Βενετία γιατί και οι Ενετοί έμειναν περισσότερο καιρό; Και μορφολογικά δε μοιάζουμε καθόλου, για τη δε μουσική άστο ,σαν τα τρίποντα του Γουόκαπ ούτε στεφάνη δε βρήκες. Λύρα έχουν και οι Καρπάθιοι, σαν ηχόχρωμα, ρυθμός, χορογραφία, περιεχόμενο οι μουσικές μας δε μοιάζουν καθόλου.
Στο πεζικό είδα κάτι Ρωσοπόντιους που δεν ήξεραν ελληνικά και ήταν πάνω από 30. Για το πόσο Έλληνες ένιωθαν τι να πει κανείς, ούτε που έπεφτε το Αιγαίο ήξεραν. Τα χαρτιά ήθελαν να πάρουν και να την κοπανήσουν. Και να σου πω το έχω συζητήσει και με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, πατρίδα τους θεωρούν εκεί που μεγάλωσαν από εκεί έχουν αναμνήσεις. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται φιλέλληνες ,οι περισσότεροι ήρθανε για το μεροκάματο.
Για τους Αλβανούς είναι αλήθεια ότι πολλοί έλεγαν ότι είναι βορειοηπειρώτες για να βρουν μεροκάματο. Ο Δήμας είναι Έλληνας από τη Χιμάρα, είναι αλήθεια. Εδώ που τα λέμε όμως, πόσοι τέτοιοι ζουν στην Αλβανία; Οι πιο πολλοί ήρθαν στην Ελλάδα.
Για κάτι Σαμπάνι ,κάτι Τζελίλι τώρα, εγώ θυμάμαι ότι με το ζόρι ήξεραν 10 ελληνικές λέξεις, ο Δήμας ήξερε πολύ καλύτερα ελληνικά. Δε νομίζω πάντως ότι η μαφία ο Ιακώβου διάλεγε τους φιλέλληνες. Όποιον σήκωνε κιλά έφερνε και μόλις πέρναγε τα σύνορα έπαιρνε το διαβατήριο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Μανιάνι δεν είχε αφήσει ψωλή αρουφηχτη στο Ολυμπιακό χωριό λένε :pipa1:
Μόνο Έλληνες και Ιταλούς....
:pipa1:
Έχει προτίμηση σε στιβικούς και πολίστες.
Μάλιστα ενα διάστημα πηδιότανε με παντρεμένο δρομέα μας,εκ Αργεντινής και κάποια στιγμή το έμαθε η σύζυγος,επίσης αθλήτρια...

Από κοντά αμα την έβλεπες τότε ήταν καύλα.
Την άγγιζες και έσταζε....
Πολύ θηλυκό......

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Την παπάτζα με τα παιδιά στην Ελλάδα που δε σουτάρουν την είπαν σήμερα και στο sport fm, ο Μπάμπης που έλεγε ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας.

- Χατζής, Χατζηβρέττας, Σλούκας, Σπανούλης, Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης, Κορωνιός, Σταυρακόπουλος, Αλβέρτης, Παπανικολάου, Γαλακτερός, Ποδαράς, όλοι έχουν βγει από φυτώρια ελληνικών ομάδων. Και δε βάζω καν στην εξίσωση την εποχή που έπαιζαν μόνο Έλληνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ρωτήστε όποιο προπονητή θέλετε: Το παιδί που το έχει με το σουτ θα το ενθαρρύνουν να σουτάρει ,θα το πάνε για γκαρντ / σουτέρ. Το παιδί που μπορεί να ποστάρει θα το πάνε για φόργουορντ. Το παιδί που το έχει με τη διείσδυση και πάει λέγοντας. Φυσικά μπαίνοντας σε ομάδες της Α1 και ειδικά όσες κάνουν πρωταθλητισμό θα παίρνουν λιγότερα σουτ αφού εκεί υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.
Ο Χατζηβρέτας έβαζε πολύ περισσότερους ποντους στον Ηρακλή από ότι στον ΠΑΟ, ο Χαραλαμπόπουλος αφού έφυγε από τον Άρη δεν είχε ούτε χρόνο συμμετοχής, κτλ.

Παικταρά άραξε με τους χαρακτηρισμούς ,που θα μας βγάλεις και το μισό πλανήτη Πόντιους. Οι Πόντιοι του Φωκά Κρητικούς βρήκαν και απελευθέρωσαν, μήπως μας ανήκει και η Βενετία γιατί και οι Ενετοί έμειναν περισσότερο καιρό; Και μορφολογικά δε μοιάζουμε καθόλου, για τη δε μουσική άστο ,σαν τα τρίποντα του Γουόκαπ ούτε στεφάνη δε βρήκες. Λύρα έχουν και οι Καρπάθιοι, σαν ηχόχρωμα, ρυθμός, χορογραφία, περιεχόμενο οι μουσικές μας δε μοιάζουν καθόλου.
Στο πεζικό είδα κάτι Ρωσοπόντιους που δεν ήξεραν ελληνικά και ήταν πάνω από 30. Για το πόσο Έλληνες ένιωθαν τι να πει κανείς, ούτε που έπεφτε το Αιγαίο ήξεραν. Τα χαρτιά ήθελαν να πάρουν και να την κοπανήσουν. Και να σου πω το έχω συζητήσει και με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, πατρίδα τους θεωρούν εκεί που μεγάλωσαν από εκεί έχουν αναμνήσεις. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται φιλέλληνες ,οι περισσότεροι ήρθανε για το μεροκάματο.
Για τους Αλβανούς είναι αλήθεια ότι πολλοί έλεγαν ότι είναι βορειοηπειρώτες για να βρουν μεροκάματο. Ο Δήμας είναι Έλληνας από τη Χιμάρα, είναι αλήθεια. Εδώ που τα λέμε όμως, πόσοι τέτοιοι ζουν στην Αλβανία; Οι πιο πολλοί ήρθαν στην Ελλάδα.
Για κάτι Σαμπάνι ,κάτι Τζελίλι τώρα, εγώ θυμάμαι ότι με το ζόρι ήξεραν 10 ελληνικές λέξεις, ο Δήμας ήξερε πολύ καλύτερα ελληνικά. Δε νομίζω πάντως ότι η μαφία ο Ιακώβου διάλεγε τους φιλέλληνες. Όποιον σήκωνε κιλά έφερνε και μόλις πέρναγε τα σύνορα έπαιρνε το διαβατήριο.
Για τα μπασκετικα συμφωνώ.
Για τα υπόλοιπα....
Αδιάβαστος εντελώς....
Λες και κάτι μαλακίες που καν δεν είπα...Ποιά Βενετία....
Θολοκουλτούρα βλέπεις...
Την βυζαντινή λύρα δεν θα την έχεις ακούσει.,υπήρχε σε πολλά μέρη της αυτοκρατορίας,και σε νησιά,όχι στην Κρήτη....
Την έφεραν οι Πόντιοι με την απελευθέρωση της από τους Άραβες....
Διάβασε να ξεστραβωθείς.
Ο Τζελίλης και ο Σαμπάνης είναι πολύ πιο Έλληνες απο εσένα και Έλληνες της συνομοταξίας σου.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
Από την Κορυτσά και την Αυλώνα, κανονικοί Έλληνες.

Και δεν είμαι καν Πόντιος για τα παραπάνω που είπες.
Άνοιξε κανένα βιβλίο να δεις τι σημαίνει Ποντιακός Ελληνισμός.
Ξεφτιλισμένοι νεοέλληνες.
Ούστ.
Γενικά απευθύνομαι,όχι ειδικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom