Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 51 70,8%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Παίκτες η Ελλάδα σε θέμα εθνικοποιήσεων αθλητών ήταν πάντοτε από τους πρωτοπόρους.
Για να θυμηθούμε μερικές ένδοξες στιγμές του έθνους:

- Με ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο εμείς μια χαρά βάλαμε μέσα κάτι Ραμπίδηδες, Υβ Τριαντάφυλλους και Μπουμπλήδες (ενώ απαγορεύοταν οι ξένοι).
- Το 1989 προσπαθήσαμε να περάσουμε τον Κόρφα για Έλληνα, τον έκοψαν και έτσι κατεβήκαμε 11 στο Ευρωμπάσκετ. Βέβαια ο Κόρφας με σημερινούς νόμους θα έπαιζε κανονικά.
- Ντανιέλ Μπατίστα στην Εθνική
- Η ελληνική dream team της άρσης βαρών με Αλβανούς, ένα βορειοηπεριώτη, ένα Έλληνα και ένα Ολυμπιονίκη της Γεωργίας.
- Η Μανιάνι Τζελίλι στον ακόντιο (και όχι Μανιάνη Τζελίλη)
- Ο "Ηλιάδης" από το Καζακστάν στο τζούντο
- Αμιράν Καρντάνοφ στην πάλη
- Τόμας Γούοκαπ

και η λίστα συνεχίζεται. Τώρα επειδή είναι μόδα ο φυλετικός ρατσισμός σας πείραξε ο Αντετοκούμπο που έχει Νιγηριανούς γονείς. Για το μισθοφόρο Καχιασβίλι γιατί πανηυρίζατε; Η ομάδα του Ιακώβου στην άρση βαρών είχε σχέση με Ελλάδα; Ο Σαμπάνης είχε φάει απέλαση. Για τον Ηλιάδη γιατί κουνάγατε ελληνικές σημαίες;
Ο Αντετοκούμπο όποτε παίζει με την εθνική είναι ο καλύτερος παίκτης, αν ήθελε μας έγραφε στα παπάρια του και έκανε διακοπές έτσι και αλλιώς τώρα αν θέλει βγάζει ως και αμερικάνικο διαβατήριο.
Ποιος είναι πιο πατριώτης ο Αντετοκούμπο ή οι γηγενείς Έλληνες της πλατείας Εξαρχείων;
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ γιατί έχουμε μπλέξει εδώ μέσα με κάτι περίεργους βάζελους.
Ως προς τον Αντετοκούνμπο, ναι, είναι περισσότερο Έλληνας από όλους όσους ανέφερες παραπάνω!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Πω ρε πούστη...
Αυτά τα ξεκινήσανε οι Ιταλοί και Ισπανοί πολλές δεκαετίες πριν.
Όταν λές Αλβανούς τους βορειοηπειρώτες ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
Δήμας,Τζελίλης,Κόκκας είναι βορειοηπειρώτες.
Πυργιωτες να μην ειναι και ολα καλα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.537
Πόντοι
1.196
One floor higher και οι Καναδοί και οι Ισπανοί. Το προσπαθήσαμεκαι και τις δύο φορές αλλά είναι χειρότερο το ρόστερ μας από των άλλων. Έχουμε μόνο έναν world-class παίκτη, κακά τα ψέμματα. Και που φτάσαμε ΟΑ είναι μια επιτυχία, είχαμε 16 χρόνια να πάμε.

SexontheBeach33980

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
109
Πόντοι
0
Πουτανα Ισπανία για ποσό ακόμα θα παίζουν οι (παππούδες) , 15 πόντοι τουλάχιστον με χέρια κρεμασμένα , πελατειακή σχέση έχουμε, κρίμα για την προσπάθεια του ΓΙΑΝΝΗ

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.150
Πόντοι
446
this-is-a-pipe-αυτοειναιμιαπιπα.gif

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Πω ρε πούστη...
Λεωνίδης, Σαμπάνι, Μπατίστα, η γυναίκα του Τζελίλι, αυτοί τι ήταν;
Ρε παίκτη δεν είπα ποτέ ότι μόνο εμείς τα κάναμε αυτά. Αυτό που λέω είναι ότι και εμείς παίξαμε το παιχνίδι μια χαρά, μια χαρά πανηγυρισαμε σαν Έλληνες τους μισθοφόρους.
Και κυρίως άλλο οι νόμοι που ορίζουν την υπηκοότητα, άλλο η καταγωγή από τους προγόνους σου και άλλο ο πατριωτισμός.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Πω ρε πούστη...
Τ' αρχίδια μου τα δύο είναι τύπε. Δε φταίνε αυτοί όμως. Φταίνε οι "ηγέτες" και οι "πολιτικές προσωπικότητες" του πλανήτη που τράβηξαν γραμμές με τον χάρακα για να φτιάξουν σύνορα.
Που χώρισαν την Ευρώπη "πάνω σε μια χαρτοπετσέτα". Που έβαλαν σε μηχανές του "ιδεολογικού κιμά" γενιές και γενιές ανθρώπων.
Συγγνώμη, αλλά ο Γιάννης πήγε σε ελληνικό δημοτικό σχολείο, έκανε παρέλαση για την 28η και την 25η, άκουγε και μιλούσε ελληνικά όσο μεγάλωνε, έλεγε "μαλάκα" και "πούστη" όταν μιλούσε με τα αδέρφια και τους φίλους του.
Και το πιο σπουδαίο: ο μακαρίτης ο πατέρας του δεν τον ονόμασε Άλφρεντ, Μέρκιουρι, Μίρακλ ή Έξελενς (ξέρω πολύ καλά πώς ονομάζουν τα παιδιά τους οι Νιγηριανοί, έννοια σου) αλλά Γιάννη. Γιατί ο άνθρωπος κατάλαβε ότι το παιδί του γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Ελλάδα, άρα πρέπει να έχει ελληνικό όνομα.
Τώρα κάτι αλλά παλικάρια που μιλούσαν αλβανικά ή γεωργιανά ή ρωσικά μέχρι τα 18 - 20, δεν ξέρω τι είναι, αλλά Έλληνες δεν είναι. Να 'ναι καλά το ΠΑΣΟΚ κι η ΝΔ που τους εργαλιοποίησαν.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Να το πω κι αλλιώς, να δώσω κι ένα άλλο παράδειγμα:
Έχω ένα αρκετά μικρότερο ξάδερφο στην Αυστραλία.
Δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Έχει γεννηθεί εκεί, έχει πάει νηπιαγωγείο/ δημοτικό/ Γυμνάσιο/ κολλέγιο εκεί, δεν ξέρει λέξη ελληνικά.
Η μάνα του είναι Ρωσίδα κι ο πατέρας του Έλληνας που ήρθε φέτος στην Ελλάδα μετά από 20 έτη.
Ερωτώ: είναι Έλληνας ο μικρός;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Να το πω κι αλλιώς, να δώσω κι ένα άλλο παράδειγμα:
Έχω ένα αρκετά μικρότερο ξάδερφο στην Αυστραλία.
Δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Έχει γεννηθεί εκεί, έχει πάει νηπιαγωγείο/ δημοτικό/ Γυμνάσιο/ κολλέγιο εκεί, δεν ξέρει λέξη ελληνικά.
Η μάνα του είναι Ρωσίδα κι ο πατέρας του Έλληνας που ήρθε φέτος στην Ελλάδα μετά από 20 έτη.
Ερωτώ: είναι Έλληνας ο μικρός;
ΟΧΙ..επισης Πυργος,Πατρα ΟΧΙ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
χάκαρες λογαριασμό Κοτσακά @sex volcano ?

Στρατηγός @athinaios44 :coffee:
Μόνο ρίγος βλεπωντας αυτή την εικόνα .....κ αν κάποιοι Τούρκοι έχουν δικτατορίες τύπου Ερντογάν κ κάναν έργα όπως αυτό
IMG_20240729_191607.jpg

Εμείς τα επενδύσαμε σε γουναρικά καλοκαίρι άτοκα στις Ρωσίδες τα 80's k 90's

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τ' αρχίδια μου τα δύο είναι τύπε. Δε φταίνε αυτοί όμως. Φταίνε οι "ηγέτες" και οι "πολιτικές προσωπικότητες" του πλανήτη που τράβηξαν γραμμές με τον χάρακα για να φτιάξουν σύνορα.
Είναι πιο Έλληνες απο εσένα γιατί και είναι και αισθάνονται Έλληνες και όχι απλά Ελληνόφωνος όπως εσύ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Λεωνίδης, Σαμπάνι, Μπατίστα, η γυναίκα του Τζελίλι, αυτοί τι ήταν;
Ρε παίκτη δεν είπα ποτέ ότι μόνο εμείς τα κάναμε αυτά. Αυτό που λέω είναι ότι και εμείς παίξαμε το παιχνίδι μια χαρά, μια χαρά πανηγυρισαμε σαν Έλληνες τους μισθοφόρους.
Και κυρίως άλλο οι νόμοι που ορίζουν την υπηκοότητα, άλλο η καταγωγή από τους προγόνους σου και άλλο ο πατριωτισμός.
Λεωνίδης καραπόντιος και Σαμπάνης Έλληνας, βορειοηπειρώτης είναι.
Η Μανιάνι καθαρή Αλβανίδα και 1/4 Ρουμάνα από Ιάσι.
Τυχαίνει να τους γνωρίζω και τους 2 προσωπικά(Μανιάνι,Σαμπάνη).
Ντροπή έχω να πω μόνο....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Πούτσα μου,εγώ Μανιάτης είμαι.
Σε γράφω στα παπάρια μου για ότι λες για Πύργο.
Άντε κούρασες....
ΒΡΕ μουνοπανο δεν το λεω για σενα
ΑΝ και εικαζω εχεις ριζες απο εκει:coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Που χώρισαν την Ευρώπη "πάνω σε μια χαρτοπετσέτα". Που έβαλαν σε μηχανές του "ιδεολογικού κιμά" γενιές και γενιές ανθρώπων.
Συγγνώμη, αλλά ο Γιάννης πήγε σε ελληνικό δημοτικό σχολείο, έκανε παρέλαση για την 28η και την 25η, άκουγε και μιλούσε ελληνικά όσο μεγάλωνε, έλεγε "μαλάκα" και "πούστη" όταν μιλούσε με τα αδέρφια και τους φίλους του.
Και το πιο σπουδαίο: ο μακαρίτης ο πατέρας του δεν τον ονόμασε Άλφρεντ, Μέρκιουρι, Μίρακλ ή Έξελενς (ξέρω πολύ καλά πώς ονομάζουν τα παιδιά τους οι Νιγηριανοί, έννοια σου) αλλά Γιάννη. Γιατί ο άνθρωπος κατάλαβε ότι το παιδί του γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Ελλάδα, άρα πρέπει να έχει ελληνικό όνομα.
Τώρα κάτι αλλά παλικάρια που μιλούσαν αλβανικά ή γεωργιανά ή ρωσικά μέχρι τα 18 - 20, δεν ξέρω τι είναι, αλλά Έλληνες δεν είναι. Να 'ναι καλά το ΠΑΣΟΚ κι η ΝΔ που τους εργαλιοποίησαν.
Eχει ελληνικό όνομα κάποιο από τα παιδιά του "Γιάννη"/Γιάννη;
Μην μπερδεύεις την καταγωγή με τα χαρτιά του..και ο ίδιος βγήκε και είπε ότι είναι Νιγηριανός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom