Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.770
- Πόντοι
- 6.536
Λάκισε ο άλλος....Δωστα τα καλύτερα στομ πορνομεταναστη Δημητράκη
Λάκισε ο άλλος....Δωστα τα καλύτερα στομ πορνομεταναστη Δημητράκη
Oι Αμερικάνοι μόνο από δική τους χαζομάρα μπορούν να χάσουν το χρυσό. Δεν υπάρχει ομάδα να τους χτυπήσει στα ίσα. Εντάξει, τώρα στα φιλικά μην κοιτάτε. Δεν παίζουν σε όλη τη διάρκεια σοβαρά. Αν μείνουν συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχει ομάδα να τους ανταγωνιστεί. Περιμένω βέβαια να χαλαρώσουν σε κάποιες φάσεις ενδεχομένως και κατά τους Ολυμπιακούς, αλλά πιστεύω θα το σηκώσουν και μάλιστα άνετα.
Περίπτωση μεγάλη αυτήΓια να δουμε τι θα κανει το "Alien"
FRANCE roster for the Olympic Basketball Tournament Paris 2024
Starting 5
1. Matthew Strazel, 1.82m (AS Monaco)
2. Evan Fournier, 1.98m (Detroit Pistons)
3. Bilal Coulibaly, 2.03m (Washington Wizards)
4. Victor Wembanyama, 2.24m (San Antonio Spurs)
5. Rudy Gobert, 2.16m (Minnesota Timberwolves)
Roster
Mathias Lessort, 2.06m (Panathinaikos)
Guerschon Yabusele, 2.04m (Real Madrid)
Victor Wembanyama, 2.24m (San Antonio Spurs)
Matthew Strazel, 1.84m (AS Monaco)
Frank Ntilikina, 1.93m (Partizan Belgrade)
Rudy Gobert, 2.16m (Minnesota Timberwolves)
Evan Fournier, 1.98m (Detroit Pistons)
Bilal Coulibaly, 2.03m (Washington Wizards)
Nicolas Batum, 2.03m (LA Clippers)
Isaia Cordinier, 1.96m (Virtus Bologna)
Nando de Colo, 1.95m (ASVEL Villeurbanne)
Andrew Albicy, 1.78m (Dreamland Gran Canaria)
Ένα τσούρμο κωλόπαιδα αλλά με αστείρευτο ταλέντο.Α,ρε τι θυμηθήκαμε,ομαδάρα τρόμος....
Από τις καλύτερες όλων των εποχών...
Τότε οι τελικοί στην ΕΡΤ.
Με τον πατέρα μου τους βλέπαμε σε βίντεο την επόμενη μέρα.Εγω δημοτικό,το θυμάμαι σαν χθες όμως...
γνωμη μου ειναι οτι ακομα ο Γιαννης τον καταπινει...αλλα σε 1-2 χρονια που θα τον εχουν φτιαξει στο NBΑ οπως θελουν ΑΝ δεν εχει τραυματισμους δεν θα βλεπει κανεναν!!!!!!!Περίπτωση μεγάλη αυτή
Περιεργο σκαρίγνωμη μου ειναι οτι ακομα ο Γιαννης τον καταπινει...αλλα σε 1-2 χρονια που θα τον εχουν φτιαξει στο NBΑ οπως θελουν ΑΝ δεν εχει τραυματισμους δεν θα βλεπει κανεναν!!!!!!!
ειναι περιεργο δεν εχουμε δει κατι αναλογο με αυτο το υψοςαν ειναι τυχερος και δεν εχει θεματα θα αφησει εποχη !!!!!!!Περιεργο σκαρί
Λογικά εκεί θα παιχτεί το εργο
Αρκεί να αντέχει
Μου φαίνεται κάπως ασθενικός
Φίλε τη μικτή κόσμου να έβαζες απέναντι στην αυθεντική Dream Team,θα έχανε άνετα.Να το πάω παραπέρα;Αν μπορούσες να έχεις τους καλύτερους παίχτες από τον υπόλοιπο κόσμο σε μία γενιά,πχ Τζινόμπιλι,Σμιντ,Νοβίτσκι,Γκάλη, Πέτροβιτς,Πάου Γκασόλ,Σαμπόνις,Κούκοτς, Αντετοκούμπο,Ντόντσιτς,Γιόκιτς,Τόνι Πάρκερ,και πάλι θα υπέκυπταν.Οι άλλοι ήταν εξωγήινοι!Δλδ αν βαλουμε στη θεση του γκαλη οποιονδηποτε αλλο λευκο μαυρο η μπλε (εκτος τζορνταν) θα πηγαινε τον αρη στα φαιναλ φορ με τους ιδιους συμπαικτες κ θα εβαζε κ τους ιδιους ποντους;;θα επαιρνε ενα χρυσο κ ενα ασημενιο με την ιδια εθνικη;;θα ηταν πρωτος σκορερ εβερ σε ευρωπαικο κ φαιναλ φορ;(τον περασαν προσφατα μονο που η αναλογια ποντων/ματς ειναι χαωδης υπερ του)
Θυμαμαι απο τα τοτε χρονια που συνεχιζετε κ ακομα στους τωρα νεους μια μεριδα κ καλα «ψαγμενων»οτι εγω βλεπω νβα κ δεν συγκρινονται οι παικτες που παιζουν εκει....λες κ εμεις δεν βλεπαμε η παιζαμε μπασκετ.
Επρεπε να ηταν ενωμενη η γιουγκοσλαβια στη βαρκελωνη κ να επαιζαν κ καμμια 10αρια φορες εναντιον ,της οντως φοβερης αμερικανικης φουρνιας για να τελειωνει το αφηγημα......και κοιτα συμπτωση οι 2 καλυτεροι παιχτες στο νβα τα τελευταια χρονια ειναι πλαβι )
Ο γκαλης στα ντουζενια του δεν σταματιοταν μαγκες...κ αν προσθεσεις κ τον αντικτυπο στην κοινωνια μονο ο ντιεγκο ειχε αντιστοιχο,στην αργεντινη κ στη νοτια ιταλια.
Πέρα από τον SGA, οι άλλοι δεν έκαναν τίποτα εντυπωσιακό, όταν τους έπαιξαν άμυνα στα Play-offs. Αν δεν μπουν και τα σουτ του SGA, όλα γίνονται.Καλά καθείστε να δείτε πως θα γλεντήσει ο Καναδας την Ελλαδα στο 1ο ματς
1. Shai Gilgeous-Alexander
2. Jamal Murray
3. RJ Barrett
4. Nickeil Alexander-Walker
5. Luguentz Dort
Αν είχαν τον Murray πέρσι θα τη σήκωναν την κούπα.Είναι ξεκάθαρα ένα από τα φαβορί για μετάλλιο μαζί με Αυστραλία,Γαλλία και φυσικά ΗΠΑ.Δεν νομίζω η Γερμανία να κάνει δεύτερη συνεχόμενη υπέρβαση.Πρέπει να χάσουμε με μικρή διαφορά από τους δύο Αγγλοσάξωνες και να νικήσουμε άνετα την Ισπανία,για να φτάσουμε στα προημιτελικά.Μετά ανάλογα τη διασταύρωση μπορεί να μπούμε στη ζώνη των μεταλλίων.Καλά καθείστε να δείτε πως θα γλεντήσει ο Καναδας την Ελλαδα στο 1ο ματς
1. Shai Gilgeous-Alexander
2. Jamal Murray
3. RJ Barrett
4. Nickeil Alexander-Walker
5. Luguentz Dort
Γαλλία δεν βλέπω με τίποτα.Αν είχαν τον Murray πέρσι θα τη σήκωναν την κούπα.Είναι ξεκάθαρα ένα από τα φαβορί για μετάλλιο μαζί με Αυστραλία,Γαλλία και φυσικά ΗΠΑ.Δεν νομίζω η Γερμανία να κάνει δεύτερη συνεχόμενη υπέρβαση.Πρέπει να χάσουμε με μικρή διαφορά από τους δύο Αγγλοσάξωνες και να νικήσουμε άνετα την Ισπανία,για να φτάσουμε στα προημιτελικά.Μετά ανάλογα τη διασταύρωση μπορεί να μπούμε στη ζώνη των μεταλλίων.
Εγω θυμαμαι οτι ειχε ενα οτομπιανκι, που ειχε βγαλει το μπροστινο καθισμα και οδηγούσε απο το πισωΟ Φασούλας στα 80s, πριν ακόμα πάει Αμερική, κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη με...μοτοποδήλατο!
Κάτι σαν καμηλοπάρδαλη πάνω σε πατίνι δηλαδή.
Κι εμένα μου φαίνεται επιρρεπής σε τραυματισμούς. Συν το γεγονός ότι είναι Γάλλος και συνήθως οι Γάλλοι (οι περισσότεροι) δεν έχουν αυτή τη σκληράδα και την προσωπικότητα να κάνουν το επόμενο βήμα. Υπήρχε παλαιότερα ένας παίχτης που του έμοιαζε αρκετά, ο Ραλφ Σάμσον που έπαιξε καλό μπάσκετ στους Ρόκετς, μαζί με Ολάζουον, όταν ήταν μικροί (για τους παλαιότερους που μπορεί να θυμούνται), ο οποίος κατά τη γνώμη μου ήταν και πολύ καλύτερος μπασκετικά. Ήταν πραγματικά τρομακτικός στο τι μπορούσε να κάνει, ειδικά εκείνη την εποχή!!!!!Περιεργο σκαρί
Λογικά εκεί θα παιχτεί το εργο
Αρκεί να αντέχει
Μου φαίνεται κάπως ασθενικός
Σεβαστή η άποψη σου,αλλά έχουμε δει και οι σταρ να νικάνε το σύνολο.Για αυτό και οι Καναδοί πήραν πέρσι μετάλλιο.Για τη Γαλλία έχεις δίκιο για τα guard,αλλά σε forward και center είναι τρομεροί.Θα πάρουν ώθηση και από την έδρα.Η Αυστραλία όντως είναι η πιο ισορροπημένη ομάδα και μπορεί να νικήσει και physical ομάδες αλλά και πιο "ευρωπαϊκές".Αν η διαιτησία σταθεί στο ύψος της και όχι όπως στον ημιτελικό του 2019 που έχασαν άδικα από τους Ισπανούς,μπορεί να πάρουν και το χρυσό.Γαλλία δεν βλέπω με τίποτα.
Δεν έχει δυνατά γκάρντ,γνώμη μου.
Καναδάς επίσης με τίποτα,δεν έχει ομάδα,καλούς παίκτες ναι.
Η Γερμανία έχει ομαδάρα,βρωμόχερα,με Αμερική όμως που θα έχει και έξτρα κίνητρο,λογικά θα γαμηθούν,εκτος και αν τα βάζουν όλα πάλι.
Και οι Αυστραλοί ίσως ειναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει μέχρι τέλους τους Αμερικανούς,έχει κορμιά,παίκτες και δεμένο σύνολο.