You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εθνική Ελλάδος μπάσκετ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αδερφαρες σήμεραΠιστονς ομαδάρα με Τζο Ντούμαρς Αζαια Τομας, Αγκουαιρ Βινι Τζόνστον, Ξαβιε ο δικος μας του ήρα και Ρόντμαν Λαμπιρ Σαλει να Βαράνε αλύπητα κάτω από το διχτάκι. Αυτές ήταν άμυνες όχι οι σημερινές του NBA
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.083
- Πόντοι
- 3.656
Ο λόγος ακριβώς που έναν θα κερδίσουμε ποιος είναι?Έναν από Αυστραλία-Καναδά θα τον κερδίσουμε.
Με την Ισπανία τα ρέστα.....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.766
- Πόντοι
- 6.536
Μήπως επειδή έχουμε καλή ομάδα?Ο λόγος ακριβώς που έναν θα κερδίσουμε ποιος είναι?
Και έναν προπονητή που έχει εμπνεύσει του παίκτες.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.083
- Πόντοι
- 3.656
Ο προπονητής είναι μλκας από τους λίγουςΜήπως επειδή έχουμε καλή ομάδα?
Και έναν προπονητή που έχει εμπνεύσει του παίκτες.
Οι παίχτες είναι ταλαντούχοι ρολιστες όλοι εκτός Γιάννη και Σλουκας
Αυτοί θαναι το βαρόμετρο
Οι άλλοι είναι βοηθητικοί ολοι
passionfruit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 481
Ο Σλούκας δεν θα πάει ούτως ή άλλως.Ο προπονητής είναι μλκας από τους λίγους
Αυτοί θαναι το βαρόμετρο
Ο Σπανούλης, όσο κι αν κάποιος τον συμπαθεί ή τον αντιπαθεί αναλόγως με τις οπαδικές του προτιμήσεις, είναι σίγουρα δουλευταράς, έχει ηγετική ικανότητα και ξέρει μπάσκετ. Σημασία έχει ότι τον σέβονται και τον εκτιμούν όλοι οι παίχτες και για την καριέρα του αλλά και ως άνθρωπο, αντιθέτως με τους προγενέστερους, που ήταν άπαντες απαράδεκτοι στο κοουτσάρισμα και επιπροσθέτως δεν ενέπνεαν και τους παίχτες.
Επομένως, δεν έχει σημασία αν ο Θοδωρής από το Γαλάτσι ή ο Τρύφωνας από την Κυψέλη δεν γουστάρει τον Σπανούλη. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Παρόλα αυτά κι εγώ δεν πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες για μεγάλα πράγματα. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια και θα χαρώ πολύ, αλλά υπάρχουν 5-6 ομάδες που αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, είναι απλά πολύ καλύτερές μας. Και στο μπάσκετ, 9 στις 10 φορές κερδίζει ο καλύτερος.
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 446
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, για την ομάδα μου θα μιλήσω μόνο που παρακολουθώ δεκαετίες, ο Τολιόπουλος ΚΑΜΜΙΆ σχέση με ρολίστα, καθαρός σκόρερ...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.083
- Πόντοι
- 3.656
Σωστο αλλά δεν έχει το επίπεδο να ηγηθεί σε ολυμπιάδα η πανευρωπαϊκόΔεν ξέρω για τους υπόλοιπους, για την ομάδα μου θα μιλήσω μόνο που παρακολουθώ δεκαετίες, ο Τολιόπουλος ΚΑΜΜΙΆ σχέση με ρολίστα, καθαρός σκόρερ...
Μπορει νάναι ηγέτης πχ στον Άρη η τον Απόλλωνα Πατρών
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.083
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ νομίζω ότι είναι μαλάκας και σαν πρόσωπο και σαν προπονητήςΟ Σλούκας δεν θα πάει ούτως ή άλλως.
Ο Σπανούλης, όσο κι αν κάποιος τον συμπαθεί ή τον αντιπαθεί αναλόγως με τις οπαδικές του προτιμήσεις, είναι σίγουρα δουλευταράς, έχει ηγετική ικανότητα και ξέρει μπάσκετ. Σημασία έχει ότι τον σέβονται και τον εκτιμούν όλοι οι παίχτες και για την καριέρα του αλλά και ως άνθρωπο, αντιθέτως με τους προγενέστερους, που ήταν άπαντες απαράδεκτοι στο κοουτσάρισμα και επιπροσθέτως δεν ενέπνεαν και τους παίχτες.
Επομένως, δεν έχει σημασία αν ο Θοδωρής από το Γαλάτσι ή ο Τρύφωνας από την Κυψέλη δεν γουστάρει τον Σπανούλη. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Παρόλα αυτά κι εγώ δεν πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες για μεγάλα πράγματα. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια και θα χαρώ πολύ, αλλά υπάρχουν 5-6 ομάδες που αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, είναι απλά πολύ καλύτερές μας. Και στο μπάσκετ, 9 στις 10 φορές κερδίζει ο καλύτερος.
Μακάρι να παίξω έξω.
Οτι μπορεί οι άλλοι να τον έχουν σε εκτίμηση λόγω καριέρας σαν παίκτη ίσως να ισχύει
Θα δείξει όπως είπα αν κ κατάβαση πιστεύω ότι δεν θα κάνουμε τίποτα εάν δεν βρεθεί σε μεγάλη μέρα ο Αντετικουμπο
Υγ εγώ γιατί νομίζω θα πάει ο σλουκας
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 446
Σωστο αλλά δεν έχει το επίπεδο να ηγηθεί σε ολυμπιάδα η πανευρωπαϊκό
Μπορει νάναι ηγέτης πχ στον Άρη η τον Απόλλωνα Πατρών
Δεν θέλω να σου πάω κόντρα, αλλά αν πάρει τον χρόνο του Γούόκαπ, θα διαψευστείς!!! Τεσπά πάντως...
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Μιλάμε θα φάνε τόσα καλάθια που θα έχουν και για τα εγγόνια τους!!!Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής μπάσκετ
Σάββατο 27 Ιουλίου
- Ελλάδα – Καναδάς (22:00)
Τρίτη 30 Ιουλίου
- Ισπανία – Ελλάδα (12:00)
Παρασκευή 2 Αυγούστου
- Αυστραλία – Ελλάδα (14:30)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Είναι ένα αμόρφωτο βλαχάκι, πιστεύω ότι Καλάθης, Γουόκαπ, Γιάννης αλλά και παίκτες με μητρική γλώσσα τα ελληνικά θα χρειάζονται μεταφραστή για να τον καταλάβουν. Έχει μηδαμινή εμπειρία ως προπονητής (έχει δουλέψει μόλις σε μια ομάδα), δεν έχει σπουδάσει την προπονητική, ούτε σε κάποια σχολή, ούτε ως assistant κάποιου μεγάλου coach, γενικά είναι ντροπή αυτός ο άνθρωπος να είναι ομοσπονδιακός τεχνικός.Ο Σλούκας δεν θα πάει ούτως ή άλλως.
Το μόνο θετικό που έχει είναι πως δεν έχει να χάσει τίποτε, ακριβώς επειδή είναι ένα μηδενικό ως προπονητής.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
Μιλάμε θα φάνε τόσα καλάθια που θα έχουν και για τα εγγόνια τους!!!
Πως βλέπεις τους Σέρβους
Τους έχουν τους Αμερικανούς ;;;
Serbia starting 5
1. Vasilije Micic, 1.91m (Charlotte Hornets)
2. Bogdan Bogdanovic, 1.98m (Atlanta Hawks)
3. Nikola Jovic, 2.08m (Miami Heat)
4. Nikola Milutinov, 2.13m (Olympiakos)
5. Nikola Jokic, 2.11m (Denver Nuggets)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.766
- Πόντοι
- 6.536
Με τίποτα....Πως βλέπεις τους Σέρβους
Τους έχουν τους Αμερικανούς ;;;
Serbia starting 5
1. Vasilije Micic, 1.91m (Charlotte Hornets)
2. Bogdan Bogdanovic, 1.98m (Atlanta Hawks)
3. Nikola Jovic, 2.08m (Miami Heat)
4. Nikola Milutinov, 2.13m (Olympiakos)
5. Nikola Jokic, 2.11m (Denver Nuggets)
Από πάγκο μέτριοι....
Ο Γιόκιτς με την Εθνική έως τώρα δεν παίζει καλά.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.766
- Πόντοι
- 6.536
Αν κατέβαινε ο Σλούκας θα χτυπούσαν μετάλλιο.Ο προπονητής είναι μλκας από τους λίγους
Αυτοί θαναι το βαρόμετρο
Το παν με την εθνική είναι να υπάρχει καλό κλίμα και να γουστάρουν οι παίκτες.
Ο Μήτογλου είναι σημαντική προσθήκη σε σχέση με πέρσι στο παγκόσμιο.
Μας έλλειπε ένας τέτοιος παίκτης.
passionfruit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 481
Λιγάκι σκληρό σε βρίσκω, ως προκατειλημμένο. Θεωρώ ότι η προπονητική σε επίπεδο εθνικών ομάδων δε χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία σε πάγκους. Αν έχεις αντίληψη του παιχνιδιού, στροφάρεις και εμπνέεις τους παίχτες, τότε μπορεί να κάνεις θαύματα.Είναι ένα αμόρφωτο βλαχάκι, πιστεύω ότι Καλάθης, Γουόκαπ, Γιάννης αλλά και παίκτες με μητρική γλώσσα τα ελληνικά θα χρειάζονται μεταφραστή για να τον καταλάβουν. Έχει μηδαμινή εμπειρία ως προπονητής (έχει δουλέψει μόλις σε μια ομάδα), δεν έχει σπουδάσει την προπονητική, ούτε σε κάποια σχολή, ούτε ως assistant κάποιου μεγάλου coach, γενικά είναι ντροπή αυτός ο άνθρωπος να είναι ομοσπονδιακός τεχνικός.
Το μόνο θετικό που έχει είναι πως δεν έχει να χάσει τίποτε, ακριβώς επειδή είναι ένα μηδενικό ως προπονητής.
Τα ίδια έλεγαν και για το Γιαννάκη, που κατάφερνε όμως να πάρει το 1000% όλων των παιχτών, χωρίς να είναι κάνας σπουδαίος κόουτς. Σε συλλογικό επίπεδο, με μαραθώνιες χρονιές δε μπόρεσε να διακριθεί, αλλά σε ένα τουρνουά λίγων παιχνιδιών, έβγαλε τα στοιχεία που έπρεπε και η ομάδα έπαιρνε αποτελέσματα. Το αντίθετο συνέβαινε με Ομπράντοβιτς που θέλει χρόνο και τους κατάλληλους παίχτες για να αποδώσουν οι ομάδες του, έτσι όποτε τον φώναζαν με την εθνική Σερβίας, πήγαινε άπατος. Το ίδιο και ο μέγας Πόποβιτς. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Λειτουργούν συνδυαστικά και μπαίνουν και άλλοι παράγοντες σε τέτοια τουρνουά σε εθνικό επίπεδο.
Βέβαια, επαναλαμβάνω, δε θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε καμιά μεγάλη υπέρβαση. Ότι και να κάνει ο Σπανούλης ή ο Γιάννης ή όσο καλή άμυνα και να παίξουμε.
Εδώ είμαστε όμως και περιμένω με χαρά να διαψευστούμε!!!!!!
passionfruit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 481
Δεν έχει να κάνει με το Γιάννη. Πρέπει να παίξουμε καλό ομαδικό μπάσκετ, με μεγάλη συγκέντρωση και να είμαστε εύστοχοι, γιατί οι άμυνες θα είναι προσαρμοσμένες πάνω του.Εγώ νομίζω ότι είναι μαλάκας και σαν πρόσωπο και σαν προπονητής
Μακάρι να παίξω έξω.
Οτι μπορεί οι άλλοι να τον έχουν σε εκτίμηση λόγω καριέρας σαν παίκτη ίσως να ισχύει
Θα δείξει όπως είπα αν κ κατάβαση πιστεύω ότι δεν θα κάνουμε τίποτα εάν δεν βρεθεί σε μεγάλη μέρα ο Αντετικουμπο
Υγ εγώ γιατί νομίζω θα πάει ο σλουκας
Ο Σλούκας το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι δεν θα πάει. Οριστικά. Εδώ και μέρες.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Διάβαζα σήμερα τη δωδεκάδα που θα κατέβει στο φιλικό με το Puerto Rico. Χωρίς αφούς Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Γουόκαπ νομίζω. Ήταν πραγματικά για γέλια.Λιγάκι σκληρό σε βρίσκω, ως προκατειλημμένο. Θεωρώ ότι η προπονητική σε επίπεδο εθνικών ομάδων δε χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία σε πάγκους. Αν έχεις αντίληψη του παιχνιδιού, στροφάρεις και εμπνέεις τους παίχτες, τότε μπορεί να κάνεις θαύματα.
Τα ίδια έλεγαν και για το Γιαννάκη, που κατάφερνε όμως να πάρει το 1000% όλων των παιχτών, χωρίς να είναι κάνας σπουδαίος κόουτς. Σε συλλογικό επίπεδο, με μαραθώνιες χρονιές δε μπόρεσε να διακριθεί, αλλά σε ένα τουρνουά λίγων παιχνιδιών, έβγαλε τα στοιχεία που έπρεπε και η ομάδα έπαιρνε αποτελέσματα. Το αντίθετο συνέβαινε με Ομπράντοβιτς που θέλει χρόνο και τους κατάλληλους παίχτες για να αποδώσουν οι ομάδες του, έτσι όποτε τον φώναζαν με την εθνική Σερβίας, πήγαινε άπατος. Το ίδιο και ο μέγας Πόποβιτς. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Λειτουργούν συνδυαστικά και μπαίνουν και άλλοι παράγοντες σε τέτοια τουρνουά σε εθνικό επίπεδο.
Βέβαια, επαναλαμβάνω, δε θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε καμιά μεγάλη υπέρβαση. Ότι και να κάνει ο Σπανούλης ή ο Γιάννης ή όσο καλή άμυνα και να παίξουμε.
Εδώ είμαστε όμως και περιμένω με χαρά να διαψευστούμε!!!!!!