Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τζημεραρα και τα μυαλα στα καγκελα
Η αλλαγη ερχεται
Η λογικη ερχεται
Η αλλαγη ερχεται
Η λογικη ερχεται
μακαριΤζημεραρα και τα μυαλα στα καγκελα
Η αλλαγη ερχεται
Η λογικη ερχεται
καλα πελοπονησος λενε μια παροιμια,ο καλυτερος λεει στην πελοπονησο,μαμησε τη μανουλα του,νταξει υπερβολες βεβαια,αλλα στο βορα ειναι πιο ηρεμος οσμος,εγω μια φορα ειχα παει πετρα,νοιωθεις μια ανασφαλεια,οτι θα σε πειραξουν στο δρομο,ενω σαλονικη,περπατας ευοσμο μεσανυχτα δεν σε πειραζει κανεναςΕννοείται,πολύ πιο αγαθοί και ευκολόπιστοι απο τους κάτω,Πελοποννήσιους κλπ που είναι πάνω απ'όλα το χρήμα
Εσυ αυτό κατάλαβες ? πιθανότατα έχεις αρβανίτικη ρίζα .....Τύπε...από ελμπασάν?
κκε και νεα δημοκρατια εχουν κανει συμμαχεια απο το 1974,ο αντρεας μονο τους ειχε ξεβρακωσειΌπως τα λες: θα συμπληρώσω, 100% στην Βουλή... 95% οι άλλοι +5% το ΚΚΕ = 100%. (όλοι κρυφοαριστεροί ΚΚΕδες, συμπεριλαμβάνεται η λοθρολάγνα και λοατκι ΝΔ, που πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται κάτι παρόμοιο με "δήθεν δεξιό - να κλάψω" κόμμα)
και τι να κάνουμε ? αυτοι είναι οι νεο-έλληνες .... αλβανοί / αρβανίτες, σλάβοι, τουρκοσογια, ρωσοπόντιοι και τουρκοπόντιοι .... κοιτα γύρω σου ακουσε επωνυμα δες μουρες συνηθειες και βγάλε συμπεράσματα ...
Τύπε κοντοχωριανοί είμαστε, ελμπασάν...Εσυ αυτό κατάλαβες ? πιθανότατα έχεις αρβανίτικη ρίζα .....
δηλαδή ? τι είναι το ελμπασαν ? περιοχή σου ?Τύπε κοντοχωριανοί είμαστε, ελμπασάν...
ο Ρήγας Φερραίος το είχε κατα νου και γιαυτό τον φάγανε .....Καλά έτσι ειναι σε όλα τα βαλκανια οχι μόνο στην Ελλαδα... ζούμε σε μια περιοχή που κάθε 100 χρονιά γινόντουσαν ανταλλαγές-μετακινήσεις πληθυσμών, λογικό ειναι!
Όχι βρε δικό σου χωριό.δηλαδή ? τι είναι το ελμπασαν ? περιοχή σου ?
αθηναίος είμαι γέννημα και θρέμα ..... εξάρχεια κολωνάκι .... εσυ αν είσαι απο αλμπανία πρόβλημά σου .....Όχι βρε δικό σου χωριό.
Εγώ είμαι παραδίπλα...
Πόσοι ελμπασάν έχουν γεννηθεί στα εξάρχεια...αθηναίος είμαι γέννημα και θρέμα ..... εξάρχεια κολωνάκι .... εσυ αν είσαι απο αλμπανία πρόβλημά σου .....
Νηπιαγωγείο Καλλιδρομίου & Εμμ. Μπενάκη - Κα Βιβιαν (Ελβετίδα) Δημοτικο Σχολή Κας Ελένης Ξένου που εμενε Πλ. Εξαρχείων στο ρετιρέ πάνω απο την περίφημη (κάποτε) Μαρωνίτα και το σχολείο της στον Φαρο Ψυχικού αγαπητέ απο το ελβασαν ..... κατα νου και γνώση .....Πόσοι ελμπασάν έχουν γεννηθεί στα εξάρχεια...
Anyway με γεια σου με χαρα σου
αθηναίος είμαι γέννημα και θρέμα ..... εξάρχεια κολωνάκι .... εσυ αν είσαι απο αλμπανία πρόβλημά σου .....
απλά είναι αλβανοί ......Γιατί ρε παιχτη τι έχουν αυτοί που γεννήθηκαν στην Αλβανία?