Νέα

Εταιρίες που γυρίζουν ταινίες τρανς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hask
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hask

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
6
Πόντοι
0
Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν εταιρειες εδω στην Ελλαδα η Ευρωπη που γυριζουν films με τρανς..εννοειται σκληρα στυλ Bukkake...αν καποιος φιλος ξερει καποια μπορει να μου στειλει μυνημα!

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν εταιρειες εδω στην Ελλαδα η Ευρωπη που γυριζουν films με τρανς..εννοειται σκληρα στυλ Bukkake...αν καποιος φιλος ξερει καποια μπορει να μου στειλει μυνημα!

εισαι τρανσ η σε ενδοιαφερει να πας και να χυσεις;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.220
Πόντοι
4.510
φιλε μ σιγουρα ειναι η kink μια πουειναι αμερικη

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
Χαααααααχα εγω που ειμαι στο χωρο και εχω κανει φωτο & video πολλα που συνεργάζομαι με εταιρεις του εξωτερικου δεν εχω βρει εστω μια Τρανς που να θελει να κανει εστω φωτογραφιση της προκοπης να μην ανεβαζουν αυτες τις μαλακιες στα προφιλ τους που ειναι ποιο ντεκαβλε και απο εμενα γυμνο. οχι να κανουν ταινιες. Το μονο που τους νοιαζςι φιλε ειναι να μασησουν απο τους καυλωμενους ολα τα αλλα για τις ελεεινηδες τρανσ ειναι περιττα. απο το χωρο που σε φιλοξενουν μεχρι την τραγικη αντιμετωπιση τους. Λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι ετσι ΓΙΑ ΟΛΕΣ

Εταιρειες ατην ευρωπη

Kristen Bjorn
Lucas Kazan Productions
HotMale
French_Twinks
Bel Ami
Catalina Video
Cazzo Film
Citébeur

μερικες απο αυτες που υπαρχουν, δεν ειναι αποκλειστηκα Τρανσ αλλα gay που κανουν και τρανς ταινιες

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.923
Χαααααααχα εγω που ειμαι στο χωρο και εχω κανει φωτο & video πολλα που συνεργάζομαι με εταιρεις του εξωτερικου δεν εχω βρει εστω μια Τρανς που να θελει να κανει εστω φωτογραφιση της προκοπης να μην ανεβαζουν αυτες τις μαλακιες στα προφιλ τους που ειναι ποιο ντεκαβλε και απο εμενα γυμνο. οχι να κανουν ταινιες. Το μονο που τους νοιαζςι φιλε ειναι να μασησουν απο τους καυλωμενους ολα τα αλλα για τις ελεεινηδες τρανσ ειναι περιττα. απο το χωρο που σε φιλοξενουν μεχρι την τραγικη αντιμετωπιση τους. Λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι ετσι ΓΙΑ ΟΛΕΣ

Εταιρειες ατην ευρωπη

Kristen Bjorn
Lucas Kazan Productions
HotMale
French_Twinks
Bel Ami
Catalina Video
Cazzo Film
Citébeur

μερικες απο αυτες που υπαρχουν, δεν ειναι αποκλειστηκα Τρανσ αλλα gay που κανουν και τρανς ταινιες
Που μπορουμε να δουμε δουλεια σου;

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
Που μπορουμε να δουμε δουλεια σου;

Καλημερα σας, δεν με ενδιαφερει να σας δειξω δουλεια μου. Οπως και εσεις προτιμω να δειχνω την δουλεια μου σε αυτους που θα με πληρωσουν καλα για αυτην. Οι εταιρειες που κανουν διαφημιση σε ελλαδα και εξωτερικο αλλα και οι εταιρειες παραγωγης εχουν αρκετο υλικο δουλειας μου και ξερουν πολυ καλα που θα με βρουν. Σας ευχαριστω πολυ για την ερωτηση σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom