Νέα

Εταιρείες "πυραμίδες",μια παλαιά απάτη που "αναγεννήθηκε" εν καιρώ οικ.κρίσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Να αφησεις τις μαλακιες και να του δειξεις αυτο
Μετα ψησ τον για κωλομπαρο, να το ξεχασει τελειως το θεμα.  :grin:
Χαχαχαχα  :rockon:
Κοίτα,εμένα μ'αρέσει αρκετά.Σε αυτόν όμως,αρέσουν οι πιο "μπαμπάτσικες"  :cheesy:,οπότε μάλλον μόνο με το βυζί της μπορεί να σκάλωνε.Μακάρι να δεχτεί να πάμε πρώτα για κάνα φαϊ και μετά σε κωλόμπαρο,αλλά....άββυσος η ψυχή του.
Υ.Γ:Ρωτάω γιατί αν δεχτώ και πάω μαζί του,ο άλλος ξέρω ότι θα μου τα πρήξει και επειδή θα του φέρνα αντιρρήσεις θα με βγάλει και ηλίθιο(συνηθέστατη τακτική τους) και στο τέλος θα τσακωθώ κιόλας και δεν το γουστάρω καθόλου  ;).

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αντικειμενικα απ τη στιγμη που δεν εισαι μεσα στα πραγματα και δεν ξερεις καν τις ορολογιες, μην πας. Αν ειναι λιγο καπατσος θα παει να στο φερει απο δω και απο κει μεχρι να βρει κατι που δε ξερεις και να χτεισει πανω του ολοκληρο βιβλιο εκδοσεις Αισωπου! Κανε οτι σου ειπα. Τοσα καλα μουνια μπορεις να βρεις εδω μεσα. Γυρνα το θεμα, μπαλωσε τα και πηγαιντε να γαμησετε.  :P

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Χαχαχαχα  :rockon:
Κοίτα,εμένα μ'αρέσει αρκετά.Σε αυτόν όμως,αρέσουν οι πιο "μπαμπάτσικες"  :cheesy:,οπότε μάλλον μόνο με το βυζί της μπορεί να σκάλωνε.Μακάρι να δεχτεί να πάμε πρώτα για κάνα φαϊ και μετά σε κωλόμπαρο,αλλά....άββυσος η ψυχή του.
Υ.Γ:Ρωτάω γιατί αν δεχτώ και πάω μαζί του,ο άλλος ξέρω ότι θα μου τα πρήξει και επειδή θα του φέρνα αντιρρήσεις θα με βγάλει και ηλίθιο(συνηθέστατη τακτική τους) και στο τέλος θα τσακωθώ κιόλας και δεν το γουστάρω καθόλου  ;).

Πες του ότι πετάς για επαγγελματικό ταξίδι στο Δουβλίνο τύπε! :grin: :grin: :grin:

markoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
38
Πόντοι
0
Για την Lyoness τι έχετε να πείτε; Είναι πυραμίδα με την κλασική έννοια ή όχι; Από τα λίγα που έχω ακούσει θεωρώ πως είναι μια κλασική πυραμίδα με τον "μανδύα" των εκπτώσεων επί των αγορών. Βέβαια οι εκπτώσεις για τους καταναλωτές είναι τόσο μικρές (απ ότι ειδα στο site 1%-10%) που ουσιαστικά θα τις έπαιρναν από τον μαγαζάτορα και χωρίς κάρτα.

Αν κάποιος ξέρει περισσότερα και έχει άποψη ας ενημερώσει μην την πάθουν κι άλλοι (αν την παθαίνουν δηλαδή).
Η Lyoness είναι εντελλώς διαφορετικό πράγμα... Πρώτον είναι δωρεάν... δεν είναι τίποτα διαφορετικό από τις κάρτες που έχουμε όλοι σε διάφορα καταστήματα, αλλά αντί για πόντους, μας επιστρέφει μετρητά με κάθε αγορά μας. Επίσης μπορούμε να συγκεντρώσουμε σε μια μόνο κάρτα όλη τη καταναλωτική μας δαπάνη και να κερδίζουμε ένα ποσοστό σε επιστροφή μετρητών, αντί σε πόντους, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον. Επίσης δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι τα καταστήματα κάνουν ακόμη και αυτή τη μικρή έκπτωση, τόσο έυκολα. Δε θα μπώ στη λογική να υπερασπιστώ καμία εταιρεία που λειτουργεί με το δικτυακό μάρκετινγκ, αλλά δεν είναι παράνομο. Υπάρχει σα πρακτική πάνω από 50 χρόνια και, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια Πανεπιστήμια διδάσκεται και ως μάθημα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Mαγκες Καλησπερα!!

Προσφατα γραφτηκα στην Worldventures επειτα απο μια παρουσιαση που μ εκανε μια συνεργατιδα και φιλη μου!Πληρωσα λοιπον 270 ευρω(εγγραφη και συνδρομη) τα οποια μου επιστραφηκαν για να παω ενα ταξιδι της επιλογης μου!!Καλα μεχρι εδω.

Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να βρω 4 ατομα για να μην πληρωσω αλλο συνδρομη(45 το μηνα) και μεχρι στιγμης εχουμε κανει παρουσιαση μαζι με αυτην την γυναικα γυρω στα 10 ατομα και δεν εχει δεκτει κανενας.ο καθενας για προσωπικους του λογους.Τι να κανω να συνεχισω η να διαγραφτω΄,

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Mαγκες Καλησπερα!!

Προσφατα γραφτηκα στην Worldventures επειτα απο μια παρουσιαση που μ εκανε μια συνεργατιδα και φιλη μου!Πληρωσα λοιπον 270 ευρω(εγγραφη και συνδρομη) τα οποια μου επιστραφηκαν για να παω ενα ταξιδι της επιλογης μου!!Καλα μεχρι εδω.

Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να βρω 4 ατομα για να μην πληρωσω αλλο συνδρομη(45 το μηνα) και μεχρι στιγμης εχουμε κανει παρουσιαση μαζι με αυτην την γυναικα γυρω στα 10 ατομα και δεν εχει δεκτει κανενας.ο καθενας για προσωπικους του λογους.Τι να κανω να συνεχισω η να διαγραφτω΄,
τυπε αν δεν φυγεις αμεσα θα σου φανε πολλα λεφτα....ακου να δεις σαυτες τις πυραμιδες βγαζουν λεφτα οι πρωτοι και αυτοι που εχουν παρα πολλες γνωριμιες..εσενα απο οτι σε κοβω δεν πρεπει να ανηκεις σε κμμια απο αυτες τις κατηγοριες....και μην ξεχνας πως και αυτους τους 4 που θα βρεις (αν βρεις) θα πρεπει ο καθενας απο αυτους να βρουν αλλους τοσους(γιατι αλλιως θα την κανουν και θα χρειαστει να ξαναψαχνεις εσυ)...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : τωρα με την κριση ολοι θελουν ευκολα λεφτα,αλλα τετοια δεν υπαρχουν μαγκες!!!!!

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Mαγκες Καλησπερα!!

Για μαλάκες ψάχνεις?
Ψήσε 1000 άτομα και μπορεί να βρείς 4
Αν όχι ψήσε 10.000 άτομα θα βρείς σίγουρα 4
Αντέχεις?

Κι έστω ότι γλύτωσες τα 45€. Μετά?

Η γκανιότα κερδίζει, οι παίκτες βγαίνουν χαμένοι (όπως  καζίνο)
Εκτός αν έχεις κρυφό ταλέντο απατεώνα, κάτι μπορεί να γίνει

Πόσο είπες το ταξίδι? Και ως εδώ καλά?
Μήπως το ίδιο ταξίδι το αγοράζεις με 150 ?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
τυπε αν δεν φυγεις αμεσα θα σου φανε πολλα λεφτα....ακου να δεις σαυτες τις πυραμιδες βγαζουν λεφτα οι πρωτοι και αυτοι που εχουν παρα πολλες γνωριμιες..εσενα απο οτι σε κοβω δεν πρεπει να ανηκεις σε κμμια απο αυτες τις κατηγοριες....και μην ξεχνας πως και αυτους τους 4 που θα βρεις (αν βρεις) θα πρεπει ο καθενας απο αυτους να βρουν αλλους τοσους(γιατι αλλιως θα την κανουν και θα χρειαστει να ξαναψαχνεις εσυ)...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : τωρα με την κριση ολοι θελουν ευκολα λεφτα,αλλα τετοια δεν υπαρχουν μαγκες!!!!!

Σε ευχαριστω  πολυ για την συμβουλη σου.Πολυ σωστα ολα αυτα που λες Αυτο ακριβως θα κανω!!
Θα το δειξω πρωτα σε αλλους 4-5 φιλους π εχω ακομα ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΟΥΝ!!!

Και μετα θα τους στειλω e-mail να με διαγραψουν!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Mαγκες Καλησπερα!!

καταρχην δεν ειναι για ταξιδι..ειναι για κρατηση ξενοδοχειου,την οποια αν ψαξεις η κανεις μονος σου παζαρι,την βρισκεις ακομη και φθηνοτερη.τα 270 πανε χαμενα,κοιτα να την κανεις οσο πιο γρηγορα μπορεις..αυτοι που δεν δεχτηκαν απλα δεν πιαστηκαν μαλακες οπως εσυ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
γενικα σαυτα τα πραγματα πρεπει να εχεις πολλους γνωστους και οχι πολλους φιλους...μονο κατι γλειωδεις τυποι βγαζουν κατι απο τις πυραμιδες...

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
γενικα σαυτα τα πραγματα πρεπει να εχεις πολλους γνωστους και οχι πολλους φιλους...μονο κατι γλειωδεις τυποι βγαζουν κατι απο τις πυραμιδες...

Θυμίζει τα πρώτα χρόνια των ασφαλιστικών
Κάτι κυράτσες γινόντουσαν ασφαλίστριες, ασφαλίζαν φίλες (να βοηθήσουμε την Εφη) και επειδή μετά ήθελε τρέξιμο σταματούσαν το σπορ. Εισέπρατταν κάτι λίγα όσο οι φίλες ήτανε ασφαλισμένες και μετά καπούτ
Η χαρά των ασφαλιστικών

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Οι πυραμίδες δεν εξαφανίστηκαν ποτέ. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι και τους επιτήδειους που προσπαθούσαν να πάρουν λεφτά με το κόλπο της πυραμίδας.

Το πιο έξυπνο κόλπο τύπου πυραμίδας το χε κάνει ένας τύπος πριν πολλά χρόνια στη Γλυφάδα.

Κυκλοφορούσε με Πόρσε, έμενε σε σπίτι με πισίνα, έδειχνε οικονομική επιφάνεια και δανειζόταν συνέχεια ποσά από πλουσιόπαιδα, τα οποία τα επέστρεφε με τόκο ύστερα από μερικές μέρες.

Αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους σιγά σιγά και μετά τους πέταγε ένα παραμύθι πως μαζί με τον πατέρα του κάνανε αρμπιτραζ νομισμάτων, δολάριο, μάρκο και δραχμή, που δεν είχαν ποτέ σταθερές ισοτιμίες και βγάζανε κέρδος από τη διαφορά.

Ειχε και 4-5 αβανταδόρους στο κόλπο, κάτι πουτανίτσες που τις πλήρωνε για να τον πλαισιώνουν στην βρωμοδουλειά.

Καλά στημένο και έξυπνο κόλπο. Έπεσε στη λούμπα πολύς κόσμος, μέχρι επιχειρηματίες της νύχτας είχε βάλει στο χέρι ο μικρός. Μάλλον κι αυτός δεν ήταν ο εγκέφαλος της σπείρας, κανένας από αυτούς δεν βρεθηκε ποτέ, σαν να άνοιξε η γη και τους κατάπιε.

Τότε στη Γλυφάδα, σε μια παρέα στο ΟΣΚΑΡ είχα ακούσει για τρελό δάγκωμα. 500 εκατομμύρια δραχμές έλεγε ένας, αλλά κάποιοι το ανεβάζανε και στο 1 δις δραχμές... την εποχή εκείνη πολλά λεφτά...

Το αμάξι ήταν νοικιασμένο στην Ιταλία, το φέρανε Ελλάδα και του βάλανε απάνω ελληνικές πινακίδες ψεύτικες. Το σπίτι ήταν νοικιασμένο και πληρωμένο μετρητοίς το ενοίκιο για 4-5 μήνες, τη σαιζόν του καλοκαιριού.

Πάντα θα υπάρχουν κορόιδα και πάντα θα υπάρχουν οι απατεώνες που κάνουν τέτοιες βρωμοδουλειές στηριζόμενοι στην απληστία των άλλων.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πληρωσα λοιπον 270 ευρω (εγγραφη και συνδρομη)

1) Φαίνεται πως σου περίσευαν και τα πλήρωσες, ε?

2) Υπάρχουν ένα κάρο απατεώνες τριγύρω. Αυτοί που λες είναι ένας απ' αυτούς. Αν θες κι άλλον, υπάρχει κι αυτός:

και πάντα θα υπάρχουν αφελείς που θα τους τα ακουμπάνε, και το τμήμα "δίωξης κοινής απάτης" της ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. δεν τους προλαβαίνει όλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom