dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
παραφερθηκα τυπε..... :Sτυπε τι την περασες την κορασιδα,πουτανα; :S :S :S
παραφερθηκα τυπε..... :Sτυπε τι την περασες την κορασιδα,πουτανα; :S :S :S
¨οχι δεν ειναι η Χριστίνα, αλλά είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, κάπως έτσι τρελιάρα (στο σεξ) είναι και η "δικιά" μου
Εστω ότι καταλαβαίνεις και καταλαβαίνουμε τι λές !!! Η μήπως όχι ??
Για να ερωτευθείς μια γυναίκα πρέπει πρώτα να τη γνωρίσεις !! Τα 3-5 δευτερόλεπτα του σαλωναρίσματος μάλλον δεν είναι επαρκή για να γνωρίσεις κάποια γυναίκα. Και το δεκάλεπτο - δεκαπεντάλεπτο - ωριαίο γαμήσι πάλι δεν είναι επαρκής τρόπος να γνωρίσεις μια γυναίκα.
Αλλο πράγμα η σεξουαλική έλξη φίλε, άλλο ο έρωτας. Δεν είναι μαλλιά τα γένια !!
Πάμε λοιπόν πάλι απο την αρχή !!
Εστω ότι μια επαγγελματίας σου αρέσει σαν γυναίκα τόσο πολύ που παρά το επάγγελμά της θα ήθελες να την γνωρίσεις περισσότερο !!
Συμφωνούμε μέχρι εδώ ?? Κατάλαβα καλά ?? Η όχι ??
Η πουτανες και τα μπουρδελα υπαρχουν για να μην γινουμε βιαστες και πουστιδες οπως στην φυλακη που πηδιουνται μεταξυ τους η ισοβιτες
Δυστηχως η αντιξοες συνθηκες ζωης, το αγχος, η σκατοψυχια των ελλεινιδων οδηγουν κοσμο σε ακραιες καταστασεις και συμπεριφορες
Το να ψαχνεις ερωτικη αποδοχη/σχεση στα μπουρδελα ειναι σαν να ψαχνεις προφιτερολ η γλυκο σε κρεοπωλειο ...
κατι τετοιο
ρε guys καλυτερα να τρωτε σφαλιαρες εξω και καποια στιγμη να ερθει το ατομο που θελετε η αυτη που σας ταιριαζει,παρα να σας παρουν στο ψιλο πουτανες και νταβατζηδες,κριμα δλδ..
το λεω γιατι εχω δει τραγελαφικες καταστασεις..
Αλλα τελος θα εχει τυπε. :S :S :S
μπορει να ερωτευτηκε πουστη αυτος τυπε... :Sτυπε τοτε ο πιπαλεκος μαλλον δεν εχει παει ποτε στη ζωη του σε μπουρδελο :S :S :S
γιαυτο καταντησε να ρουφαει τραβελοπουτσες στη συγγρου :S :S :S
τυπε δεν ειπα το αντιθετογιατι τυπε δεν ειμαι εγω σοβαρος; :S :S :S
τυπε μπορει να εχουν απεργια τα τρενα και να την γλυτωσει ο τυπος
τυπε μπορει να διαβαζει βουλωμενο γραμμα ο τυπος
δεν ντρεπεσαι ρε νιμου την βλεπει σοβαρα σου λεει :S :S :SΤυπε πες μας που δουλευει η ταναπου να σου πουμε τη γνωμη μας...
παντεψου τη να γαμησουμε τυπε....
θα καλεσει κι ολα τα μελη του bou στον γαμο τυπε?...δεν ντρεπεσαι ρε νιμου την βλεπει σοβαρα σου λεει :S :S :S
τζαμπατζης τυπε?... :SΕγω κουμπάρος !!
ναι φιλε, ναι κατάλαβες καλά. δεν αφήνομαι ακομα να ερωτευτώ. περιμενω να την γνωρίσω. αλλά αν ειναι όπος φαίνεται κι όπως γαμιέται, θα αφεθώ και θα την ερωτευτώ.
δεν ντρεπεσαι ρε νιμου την βλεπει σοβαρα σου λεει :S :S :S
θα καλεσει κι ολα τα μελη του bou στον γαμο τυπε?...
τυπε μπορει να διαβαζει βουλωμενο γραμμα ο τυπος
και γκαφρα τυπε....τυπε καλη φαση να διαβαζεις κριτικές από γαμιάδες για αυτην που έχεις ερωτευτει;; όπως έλεγε και ένας πιο παλια .... αμα λέει την πέσεις στην γκομενα μου δεν είναι κακο γιατι δειχνει ότι εκτιμάς το γουστο μου. Ετσι και τωρα αμα ξεκολιάζεις κάθε βράδυ το μωάκι μου δεν είναι κακο μου δινεις ποντους που έχω τέτοια γυναικα διπλα μου.