Νέα

εστω ότι ερωτευτηκα πουτάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KLAINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
προφανώς το θέμα που έθιξα ενδεικνυται για τρολάρισμα, να σας θυμίσω μόνο ότι τρολάραμε μέχρι το 2007-8 μετά το τρολάρισμα έγινε πασέ, χρησιμοποιεί τον όρο μέχρι και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της για νοικοκυρές. Πολλοί με πήραν στο ψιλό, ευτυχώς υπήρξαν κι άλλοι που θέλησαν να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μου και να με βοηθήσουν. Λαμπρές εξαιρέσεις χαρακτηρίζω τις 2 γυναικείες παρουσίες που με τίμησαν με την άποψή τους. Θα σας πω λοιπόν, ναι της τα είπα, της είπα οτι είμαι καψουρης μαζί της. Της το είπα με άλλα λόγια βέβαια και αφού είχαμε ξεσκιστεί. Δεν μου απάντησε πολλά, ένιωσα την αμηχανία της. Δεν ήξερε τι να μου πει αλλά δεν σηκωνόταν να φύγει απο το δωμάτιο που θα μπορουσε. Τεσπα, δεν έγινε τίποτα αλλο. Δεν ξαναπήγα (ακομα). Αμα θέλει κανέναν συναγωνιστής/ιστρια να πει τη γνώμη του ελέυθερα, όσοι θελουν να κανουν πλάκα επίσης ελέυθερα, αλλά μην περιμένετε και να σας απαντήσω.
φιλε σκεψου να ισουν εσυ στη θεση της κ να γαμαγες 20 γυναικες την ημερα ,δεν θα ηξερες πια γουσταρεις θα ισουνα φουλ μπερδεμενος

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86

Θα σας πω λοιπόν, ναι της τα είπα, της είπα οτι είμαι καψουρης μαζί της.
εμενα βαλεμε στις καπως σοβαρες απαντησεις. οι μυστες σου εδωσαν ολη την γκαμα επιλογων και καταστασεων.
πρεπει να μιλησετε εκτος, εαν μπορει η να ξαναπας για να σε συνηθισει και αλλο. ας ελπισουμε να μην ειναι σε σχεση. ακουω οτι εχουν και φ/μπουκ οι κοπελες, δεν ρωτας και για κανα ινσταγραμ,?
Εγώ προσωπικά στην ζωή μου δεν είχα πρόβλημα με τις γυναίκες αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να διώχνει τρέλα μουνια που ήταν κολλημένες μαζί μου και με έχω πιάσει επίσης να κολλάω με μετριοτατες γκόμενες που με έκλασαν πανηγυρικά και τις  κυνηγούσα  σαν μαλακας..Ρεζίλια....!
Ειναι απλο. Απλως απαξιωσες της ελλεηνιδες και απλα σου αρεσουν τα νεξτ ντορ γιρλς.(οπως το θετεις παντως μπορει καποιοι να σε κατηγορουσαν και για σαβρολατρεια!)

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.950
Πόντοι
5.696
Όλα καλά όσα αναφέρετε αλλά γιατί αποκλείετε το γεγονός όπως μια κοπέλα που κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα να ερωτευτεί κάποιον ? Ίσα ίσα μέσω του επαγγέλματος της πιστεύω πως είναι σε θέση ( αν είναι έξυπνη ) να καταλάβει  αν αυτός που είναι απέναντι της είναι καλός άνθρωπος και ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτήν ( τι είναι προτιμότερο μια κυρία πουτανα στην ψυχή η μια πουτανα με καλή ψυχή ?) Ω ναι υπάρχουν!  απλά οι περισσότεροι δεν το βλέπουν η δεν θέλουν να δουν. Σίγουρα μια τέτοια σχέση έχει πολλές ιδιαιτερότητες της αλλά εξαρτάται από την θέληση και των η επίλυση τους.
Τελικά πιστεύω πως ναι μπορεί μια κοπέλα του χώρου να ερωτευτεί κάποιον.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.874
Πόντοι
216
Όλα καλά όσα αναφέρετε αλλά γιατί αποκλείετε το γεγονός όπως μια κοπέλα που κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα να ερωτευτεί κάποιον ? Ίσα ίσα μέσω του επαγγέλματος της πιστεύω πως είναι σε θέση ( αν είναι έξυπνη ) να καταλάβει  αν αυτός που είναι απέναντι της είναι καλός άνθρωπος και ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτήν ( τι είναι προτιμότερο μια κυρία πουτανα στην ψυχή η μια πουτανα με καλή ψυχή ?) Ω ναι υπάρχουν!  απλά οι περισσότεροι δεν το βλέπουν η δεν θέλουν να δουν. Σίγουρα μια τέτοια σχέση έχει πολλές ιδιαιτερότητες της αλλά εξαρτάται από την θέληση και των η επίλυση τους.

Τυπε καμια γυναικα δεν ερωτευεται χαζους ειτε ειναι πουτανα ειτε οχι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πολλες επιλεγουν να μην ακολουθησουν το δρομο της μονιμοτητας με πελατη.
τις ενοχλει να ξερει ο αλλος το ''αμαρτωλο παρελθον''
Θα επιλεξουν καποιον αλλο που δεν θα ξερει οτι πηδιοτανε για λεφτα κτλ
Εν μερη κατανοητο βεβαια.

πχ πουτανα που σταματησε τη δουλεια κ τα φτιαξε με μπαρμπα,διεγραψε ολες τις επαφες της στο φεις που την ηξεραν σαν πουτανα,τους μπλοκαρε (για να μην δεχτει εκ νεου τυχον αιτηματα φιλιας ξανα) κ αλλαξε εννοειται κ κινητο τηλεφωνο.Δεν θα ρισκαρε επουδενι να μαθει ο νεος γαμιας/ανδρας/αρραβωνιαστικος/γαμπρος κτλ απο καποια επαφη της οτι εκδιδοταν
Αμα θελει η πουτανα δε την σταματα τιποτα κ δεν εχει κανενα ενδιασμο να το πραξει.

Κοντρα στις πουτανες της ψυχης ,που μπορει να ειναι οποιαδηποτε καθημερινη γυναικα,μην αγιοποιειτε ομως τις πουτανες.
μας πουλανε κ μας αγοραζουν,οποτε θελουν.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.404
Πόντοι
3.436
Προχωρά μηληςε της επειδή σε κάποιον δεν πήγε καλα,
δεν σημαινει οτι θα συμβεί κ σε σενα το ίδιο
κάθε περίπτωση ειναι ξεχωριστή,οςο  για τον τρόπο προςεγκισης
με καληψαν οι προιγουμενοι..
Την κίνηση σου θα την εκτίμηση..άνθρωπος ειναι κ αυτη..
να την βλέπεις σαν κυρία..αλλο που έμπλεξε με αυτη την δουλειά..
να είσαι όμως σίγουρος οτι μπωρεις να υποστήριξης την όλη κατάσταση,
κατω απο αυτές της συνθήκες κ οχι να φύγεις στην πρωτη δυσκολία..

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Προχωρά μηληςε της επειδή σε κάποιον δεν πήγε καλα,
δεν σημαινει οτι θα συμβεί κ σε σενα το ίδιο
κάθε περίπτωση ειναι ξεχωριστή,οςο  για τον τρόπο προςεγκισης
με καληψαν οι προιγουμενοι..
Την κίνηση σου θα την εκτίμηση..άνθρωπος ειναι κ αυτη..
να την βλέπεις σαν κυρία..αλλο που έμπλεξε με αυτη την δουλειά..
να είσαι όμως σίγουρος οτι μπωρεις να υποστήριξης την όλη κατάσταση,
κατω απο αυτές της συνθήκες κ οχι να φύγεις στην πρωτη δυσκολία..

Karalike φιλε...δηλαδη στην τελικη, ποια θα μπορουσε να ειναι καλυτερη "μανα" στην τελικη?Μια "επαγγελματιας" η μηπως καποια που παλια τους επαιρνε ολους στα κρυφα και τωρα παει στον "πνευματικο" και το παιζει "ελληνιδα μαμα του φειζμπουκ"?.....

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Ρε τύποι έχετε κόψει καπίστρι εδώ μέσα??? Σε λίγο θα αναγάγετε και τις πουτάνες σαν πρότυπα για οικογένεια.... Χαλαρώστε λιγάκι!!!

Εντάξει το ένα δεν αναιρεί το άλλο, άνθρωποι με αισθήματα είναι κι αυτές, αλλά πολλές φορές κρύβουν πολλά ψυχολογικά κι ανασφάλειες μεγαλύτερες από τη μέση γυναίκα!!!
Ο καθένας καθορίζει την τύχη του και με τις επιλογές του πολλές φορές....!!!

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Εντάξει το ένα δεν αναιρεί το άλλο, άνθρωποι με αισθήματα είναι κι αυτές, αλλά πολλές φορές κρύβουν πολλά ψυχολογικά κι ανασφάλειες μεγαλύτερες από τη μέση γυναίκα!!!

Mεγαλυτερες "ανασφαλειες" και "ψυχολογικα"?..Οποιος εχει εργαστει στην εξω ζωη σε εντιμη εργασια με πλειοψηφια γυναικες στο δυναμικο θα δειτε τι "ανασφαλεια-ρουφιανια-κλικαρια" προαγουν οι "νορμαλ καθημερινες γυναικες" κατα 90%

scorpiomba

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
10
Πόντοι
0
Κανω πασα την κοπελα μου αν καποιος ενδιαφερεται.....σημερα μου ξεφουρνισε οτι ειναι σε δυσκολη φαση και για 30-35 ευρω θα εκανε τα παντα και μαλιστα με οποιονδηηποτε!Αν θελει κανεις περισσοτερα ν μου πει,φυσικα δεν κανω πασσα εντελως στο τσαμπα..να μαι ξεκαθαρος!ΜΗΝΥΜΑ πριβε οποιος θελει να μαμησει..24 ειναι η λεγαμενη

προσοχη ο τυπος ειναι πειναλεος λαμογακος, ερχεται να γλειψει κανενα ξερκοματο

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.874
Πόντοι
216
προσοχη ο τυπος ειναι πειναλεος λαμογακος, ερχεται να γλειψει κανενα ξερκοματο

Ο τυπος εχει ολα τα χαρακτηριστικα του ψυχακια,να τον εχουμε υποψη μας οταν συλληφθει ο επομενος δρακος  :grin: αν και ο τυπος μου θυμιζει τον τρελο απο τον βολο που εκανε ψευδεις καταγγελιες για φονους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom