You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εσπερινό ΕΠΑΛ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα valkyrion
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.242
- Πόντοι
- 5.097
τον πεταμε και τον πιανουμε.Παλιά ξέρουμε όλοι τι γινόταν τώρα τι κάνουμε
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Λοιπον παίδες καλησπέρα θελω τα φώτα όσων ξέρουν. Επειδη θελω αν μπορέσω κάποια στιγμή να μπω και γώ στο δημόσιο, σκέφτομαι να πάω εσπερινό επαλ, τεχνικός οχημάτων. Έχω απολυτήριο γενικού λυκείου αλλά με 10. Αυτό που θελω να μάθω είναι αν πάω και πάρω πτυχίο ειδικότητας με 18 η 19, (γιατί δεύτερο απολυτήριο δε δίνουν όταν έχεις) θα μπορώ να μπω πχ οδηγος σε ΔΕΚΟ η δημόσιο μόνο με αυτό η θέλει και απολυτήριο? Η τσάμπα θα πάω?
Ψάξε προκηρύξεις στον ΑΣΕΠ να δεις τι ζητάνε. Είναι πολύ συγκεκριμένα πράγματα.
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Η τρολια παει συννεφο.Λοιπον παίδες καλησπέρα θελω τα φώτα όσων ξέρουν. Επειδη θελω αν μπορέσω κάποια στιγμή να μπω και γώ στο δημόσιο, σκέφτομαι να πάω εσπερινό επαλ, τεχνικός οχημάτων. Έχω απολυτήριο γενικού λυκείου αλλά με 10. Αυτό που θελω να μάθω είναι αν πάω και πάρω πτυχίο ειδικότητας με 18 η 19, (γιατί δεύτερο απολυτήριο δε δίνουν όταν έχεις) θα μπορώ να μπω πχ οδηγος σε ΔΕΚΟ η δημόσιο μόνο με αυτό η θέλει και απολυτήριο? Η τσάμπα θα πάω?
Εγω αδερφε τελειωσα γενικό λύκειο με 14 το 95.
Μετα απο το στρατιωτικό μου πηγα στο τοτε ΤΕΕ ως ηλεκτρολογος και πηρα πτυχιο (β κυκλου) με 19,8.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οπου χρειαζεται, προσκομιζω το πτυχιο του ΤΕΕ που εχει θεση απολυτηριου λυκείου.
Μη σου πω το διαστημα.τύπε νηματοθετη μη μασας ακόλουθα το ονειρο σου να πουμε. σκαη ιζ δε λιμιτ
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Βαριέσαι να μπεις στο www.asep.gr να δεις μόνος σου;
Εξαρτάται που θα πέσεις, σε τι καθηγητές κ τι συμμαθητές. Μπορεί οι καθηγητές να είναι στα αρχιδια τους και κάποιοι συμμαθητές να διαμαρτύρονται. Επίσης με τις απουσίες πέραν των καθηγητών που άμα θέλουν βάζουν ρόλο παίζει κ η διευθύντρια που μπορεί να σβήσει μερικές αν θέλει με χαρτί ιατρού. Το επίπεδο τον μαθημάτων είναι αστεία εύκολοΠώς λειτουργεί το εσπερινό ΕΠΑΛ?Έχει διάβασμα?Υπάρχει ελαστικότητα με τις απουσίες?
Θυμάμαι μια χρονιά που ήταν να μείνω από απουσίες γιατί δεν είχα πατήσει το πόδι μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Κάνανε οι πρωινοι κατάληψη καμία 10αρια μέρες και όταν ξανά άνοιξε το σχολείο με πήραν οι συμμαθητές να μου πουν πως οι πιτσιρικάδες στην κατάληψη κάψανε όλα τα απουσιολογια και ότι έχω 0 απουσίες
Στα ΕΠΑΛ όλα είναι πιθανά
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 924
- Πόντοι
- 81
παιδική χαρά ειναι τα Επαλ...εχω μιλησει κ με καμμια 10ρια πιτσιρικάδες που τελειωσαν Τεχν.Οχημάτων αλλα δεν ηξεραν την τυφλα τους στο αντικείμενο ,ολοι μου λεγανε πανω-κατω τα ίδια οτι πηγαινανε εκει για να λενε οτι τελειωσανε κατι...generation z στα @@ τους τελειως,ζαμανφου...
Δουλεύω για αυτό ρώτησα για απουσίεςΌταν ακούω άτομα να θέλουν ακόμα πιο ελαστικό το ΕΠΑΛ...
Ρε πάτε να πάρετε το χαρτί και με καλό βαθμό. Για πλάκα είναι η ύλη.
Εσπερινό ίσως;Δουλεύω για αυτό ρώτησα για απουσίες
Σε εσπερινό γράφτηκαΕσπερινό ίσως;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K