sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Λοιπόν παίδες χθες έσπασα το φράγμα των 1000 πουτανων στην καριέρα μου στον αγοραίο έρωτα. 15 χρόνια περίπου και κάτι μήνες . 66 πουτανες μέσο όσο τον χρόνο. Από αυτές τις 1000 οι 630 ήταν σε μπούρδελα , οι 248 ήταν call girl οι 75 από πιάτσες οι 12 στριπτίτζουδες και οι υπόλοιπες 35 σε διάφορα αλλά μέρη όπως το πορνόμέγαρο και κωλόμπάρα
Ερώτηση που κανένας δε σκέφτηκε μέχρι τώρα (χοχοχο). Μήπως εννοείς πως πήγες 1000 φορές με εκδιδόμενες κοπέλες; Γιατί με αυτό που γράφεις αφήνεις να εννοηθεί πως και οι 1000 φορές ήταν με διαφορετικές κοπέλες που, ειδικά στην περίπτωση των studio φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Από την άλλη, 640 κοπέλες σε 15 χρόνια είναι περίπου 7 το δίμηνο, που νομίζω πως είναι αρκετή περίοδος για να προλαβαίνεις καινούριες κοπέλες. Όμως, ποτέ δε γούσταρες να πας για δεύτερη φορά σε μια κοπέλα;
Επίσης, έχω να κάνω μια παρατήρηση πάνω σε αυτά που έγραψε η erinal. Δε διαφωνώ πως η κριτική της μπορεί να ισχύει, αν και δεν είναι δουλειά μου να κρίνω, επίσης δε με ενδιαφέρει. Όμως για να φτάσεις σε τέτοιο σημείο ώστε να ασκήσεις τέτοια κριτική με τέτοιο τόνο (όπως και να το κάνουμε, ήταν επιθετικός και έβγαλε "χολή"), σημαίνει πως κάτι σε πείραξε. Κανένας δε γράφει έτσι (ή δε σκέφτεται έτσι) αν δε τον ενοχλήσει κάτι. Προτείνω λοιπόν, με ηρεμία και χωρίς καμία κακή διάθεση άσκησης κριτικής, να ψάξεις για πιο λόγο σε ενόχλησε τόσο πολύ το ότι κάποιος έκανε κάτι τέτοιο.
My respects Don teo78.