Επισκέπτης
κορυφαιο..Βρε να το παράγγειλε η κοπέλα αλλά το ρεύμα............μπαλαντέζα από το Τέξας έχει τραβήξει στο Κιλκίς?????????
κορυφαιο..Βρε να το παράγγειλε η κοπέλα αλλά το ρεύμα............μπαλαντέζα από το Τέξας έχει τραβήξει στο Κιλκίς?????????
Βρε να το παράγγειλε η κοπέλα αλλά το ρεύμα............μπαλαντέζα από το Τέξας έχει τραβήξει στο Κιλκίς?????????
βλεπουμε στην τηλεοραση τις λολιτες τηλεπαρουσιαστριες.. ολες μα ολες τα πετουν εξω τραβουν πελατεια ετσι..εξαλλου τα μπλοκς τα δειχνουν ξεκαθαρα. ακομα και λεπτομερειες. σαν γυναικα , επειδη και εγω μπορει να το παιξω δηθεν -καταλαθος ,να μην προσεξω ,για να δελεασω καποιον η καποια ανοιγω πιο πολυ τα ποδια, εσεις τιλετε..οι παρουσιαστριες με πρωτη την σκορδα,και μενεγακη,μετα την τσιμτσιλη,και τις λολιτες του δρυμουση,το κανουν γιατι τους αρεσει να το δειχνουν?,η να τραβουν κοσμο,η να τραβηξουν καποιον επωνυμο λεφτα των μιντια να τους τα ακουμπησει ?
η ολαά μαζι?
ερωτηση...
απο ποτε βαζουν μονιμη μοκετα στα ελληνικα σπιτια;
τι παρατήρησες συναγωνιστή ?
γιατί λες ότι είναι μόνιμη η μοκέτα ?
respect!!!!Να ρωτήσω κάτι την αγαπητή Κάρμεν εντελώς καλοπροέραιτα??????????
Από πότε βάλανε στο Κιλκίς (που λες ότι είσαι) 110V ρεύμα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο???????
γιατί είναι γουόλ του γουόλ και κουφωματωμένη..........τι παρατήρησες συναγωνιστή ?
γιατί λες ότι είναι μόνιμη η μοκέτα ?
χωρίς ρέλιασμα λέγεται μικρή......γτ ειναι ισα με τον τοιχο χωρις τελειωμα
σου ειπα κ πριν
δεν ειπε οτι ειναι προσφατη η φωτο...
ουτε οτι την τραβηξε στο κιλκις..
εγω ειμαι απολυτως σιγουρη οτι ειναι δικη της η φωτο...
χωρίς ρέλιασμα λέγεται μικρή......
και γω είμαι σίγουρος ότι είσαι από την Κύπρο.......
'οχι ρε .....πως το εννοεις αυτο?
περσονακι αν τωρα με προσβαλες εμμεσως.. πες το μου με τροπο γιατι θα βαλω τα κλαματα.. στα παρκε πατωματα μου
Για να δούμε τι θα πεί και η ίδια μετά από αυτές τις διαπιστώσεις ...
ναι μικρή έτσι είναι......α οκ δεν το ηξερα αυτο. απλα τετοιες μοκετες εχω δει στα σπιτια στο βελγιο που εχουν τετοιες και ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεμε
'οχι ρε .....
απλά εννοώ ότι έχω βεβαιότητα ιντερνετική για την καταγωγή σου, αλλά άμα δεν δω διαβατήριο η σιγουριά πάει περίπατο.....
ναι μικρή έτσι είναι......
όταν η μοκέτα δεν πιάνει τοίχο και δεν την ρελιάσεις μαδάει ............