καρμεν
γιατι δεν γραφεις δημοσιως αυτα που μου εγραψες στο πμ? *P
αφου δεν εισαι ντροπαλο κοριτσι εσυ...
α κ εγω δεν ειμαι αγορι μην μπερδευεσαι..
αντε παλι τυχερα εχεις!!!
καρμεν
γιατι δεν γραφεις δημοσιως αυτα που μου εγραψες στο πμ? *P
αφου δεν εισαι ντροπαλο κοριτσι εσυ...
α κ εγω δεν ειμαι αγορι μην μπερδευεσαι..
Θα κανω τον κοπο να στειλω pm αν δινεις κωλο.
Δεν φαινεται καθαρα στην φωτο,χρειαζεται close up.
αντε παλι τυχερα εχεις!!!
μπορει να την εβγαλε αλλουΝα ρωτήσω κάτι την αγαπητή Κάρμεν εντελώς καλοπροέραιτα??????????
Από πότε βάλανε στο Κιλκίς (που λες ότι είσαι) 110V ρεύμα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο???????
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..Να ρωτήσω κάτι την αγαπητή Κάρμεν εντελώς καλοπροέραιτα??????????
Από πότε βάλανε στο Κιλκίς (που λες ότι είσαι) 110V ρεύμα γιατί έχω μπερδευτεί λίγο???????
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
εσπασα την καρεκλα, παω για το πατωμα..
Τα φαινομενα απατουν φιλτατε...ακομη και χαλαρωμενες οπες μπορει να ανηκουν σε εν γενει αντιστεκομενες χρηστριες,και αντιστροφως.η οπτική ανάλυσις της οπής δεν είναι αρκετή.
χρειάζεται και ανάλυση χρήσης των χεριών και εν γένει στησίματος.
πάλι επικεντρώνεσαι στας οπάς......Τα φαινομενα απατουν φιλτατε...ακομη και χαλαρωμενες οπες μπορει να ανηκουν σε εν γενει αντιστεκομενες χρηστριες,και αντιστροφως.
μαλάκα η απίστευτη ξεφίλα για μια γκόμενα.....
Να βάζει φωτός του κώλου της και οι άντρες να παρατηρούν τις επιτείχιες πρίζες....
Να ρωτήσω κάτι την αγαπητή Κάρμεν εντελώς καλοπροέραιτα??????????
Sony,της εριξες φολα μεγατονων λεμε.μαλάκα η απίστευτη ξεφίλα για μια γκόμενα.....
Να βάζει φωτός του κώλου της και οι άντρες να παρατηρούν τις επιτείχιες πρίζες....
Να ρωτήσω κάτι την αγαπητή Κάρμεν εντελώς καλοπροέραιτα??????????
Και απο ποτε στο Κιλκις κυκλοφορουν με τραμΝα ρωτήσω κάτι την αγαπητή Κάρμεν εντελώς καλοπροέραιτα??????????
καλά ρε mclein, βγάζεις τα πμ στη φόρα;
καλα βιονικο ματι εχεις; που καταλαβες οτι ειναι 110V