Αν δεν ειναι fake , η πολυ επεξεργασμενες
Ποσο να ειναι πια
Αν δεν ειναι fake , η πολυ επεξεργασμενες
Ποσο να ειναι πια
Αν έχει καβατζάρει όντως τα 50, κρατιέται πολύ καλά... ;)
υπαρχει περιπτωση να παιζει αυτο?
οτι καλυτερο εχουν φερει τον τελευταιο καιρο. αυτη και η λουιζα.
Ποσο fake να ειναι οι φωτος εννοουσα, οσο για την κυρ Ιζαβελλα οσο και να ναι δεν παιζεται η γυναικα, εχει το γονιδιο
εγω επιμενω λουιζα και βικτωρια...Θα ελεγα λουιζα κ ιουλια καλυτερα...
υπαρχει περιπτωση να παιζει αυτο?
Την συνάντησα πριν κανά δίμηνο, αρχές Ιουλίου. Οι φωτογραφίες ειναι παλιές. Η κοπέλα έχει πάρει κάποια κιλά. Πριν απο λίγο έγραψα κριτική.
Όμορφη κοπέλα αλλά με τα έξτρα κιλά ειναι για μεγάλα κυβικά. Δεν πέρασα άσχημα αλλά τα έκλαψα τα 140, ειδικά όταν συνάντησα την μελινα απο το yourangels
Ποσο να ειναι πια
Αυτό που γράφεις δείχνει αναξιοπιστία του γραφείου, Και την ήθελα αλλά κρατιόμουν , και μετά έγραψες . Τελικα κανουν καλο οι κριτικες
εγω επιμενω λουιζα και βικτωρια...
Η ιουλια παντως με τα κιλα που εχασε νομιζω πως εγινε οπως επρεπε..
[/qu
Αποφασιστε εχει ή δεν εχει κιλα η ιουλια
[/qu
Αποφασιστε εχει ή δεν εχει κιλα η ιουλια
Τωρα το εκοψε το κοκορετσι μαλλον..
Anal κάνει , ξέρει κάνεις ;
Οι φωτογραφίες ειναι επαγγελματικές οπότε οι κοπέλες δείχνουν στα καλύτερα τους. Δεν νομίζω ότι ειναι λάθος του γραφείου που προσπαθεί με τον καλύτερο τροπο να παρουσιάσει τις κοπέλες του. Εγώ πάντως βλέποντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είχα υψηλές απαιτήσεις και για αυτό η κριτική μου και η βαθμολογία δεν ήταν καλή.
Πάντως η κοπέλα είχε πολύ ωραίο μεγάλο φυσικό στήθος, που μαζί με την συμπεριφορά της έσωσε την συνάντηση. Αλλά τα 140 μου φαίνονται πολλά σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές.