milfakias1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ειναι ελλαδα η ιζαμπελα.....
ειναι ελλαδα η ιζαμπελα.....
Για το παρακάτω γνωρίζει κάποιος ;
Μόνο στο news έχει κριτικές ..
Νικα ωραιο προσωπο με κοντα μαλλια και τσιμπουκοχειλα. Σωμα μετριο πλαδαρο και μιλαει σπαστα σαν γαλλιδα λεει ομως οτι ειναι Γερμανιδα. Πολυ καλο ατομο για παρεα μετρια στο γαμησι. Πιπα ρηχη μετριο γαμησι τυπικο εως βαρετο. Ιζαμπελα φοβερη απιστευτη. Μεγαλη σε ηλικια 40+ πολυ καλο σωμα για την ηλικια της. Στο προσωπο ωραια αλλα φαινεται ανετα η ηλικια της. Βαθια πιπα με εναλλαγες γαμησια οπως θελεις καλυτερη σταση για μενα να σε γαμαει αυτη απο πανω να ειναι ολος μεσα κανωντας αυτη κυκλικες κινησεις και βλεπωντας τις σιλικονατες βυζαρες της. Αξιζει με χιλια. Ναντια τωρα μελαχροινη με ωραιο σπασμενο προσωπο πολυ ωραια ματια 40+ σωμα μετριο βυζια μεγαλα σιλικονατα κωλαρα αλλα με κυταριτιδα δερμα απιστευτο μαλακο σαν μικρης κοπελλας. Στο γαμησι τα σπαει. Πιπα απιστευτη ολα μεσα χυσιματα οπου θελεις και οπως θελεις ξυλο στα κωλομαγουλα δινει κωλο και θελει σκληρο γαμησι. Κανει οτι σταση θελεις και οπως θελεις. Προσοχη προσπαθει να φαει χρονο μιλωντας και ειναι φραγκοφονιας μεγας με τα λεφτα. Αν σε βρει χαλαρο σε εφαγε ζωντανο. Αυτες τις 4 εχω παρει απο αυτο το γραφειο για τις καινουργιες δεν ξερω τιποτα. Αυτο το πρακτορειο ειναι πολυ εξυπηρετικο και σοβαρο σε σχεση με αλλα και η τηλεφωνητρια λεει αληθειες και ειναι αψογη. Επειδη ειμαι μελος αν και δεν γραφω πολυ εκρινα να πω αυτα που ξερω για να ενημερωθειτε.
Δωσε βαση περισσοτερο στις σελφις φωτο για να εχεις καλυτερη αποψη(κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερη απο τις επαγγελματικες φωτο).Δε θα τα κλαψεις τα ευρουλακια σου παντως.
Η Νινα ομως ειναι εντυπωσιακη διαβολογυναικαρα!!
IMHO καταπληκτική (εμφάνιση και υπηρεσίες), εάν οι διαχειριστές φτιάξουν προφίλ θα ανεβάσω και σχετική κριτική.Καμία πληροφορία για εδώ
ποια αλλη κοπελα ειναι ανταξια της ιζαμπελλας απο το γραφειο....
Υπάρχουν κάπου φωτό της Νάντιας πρόσφατες και χωρίς photoshop? Θα ήθελα να κλείσω μαζί της
Αλλο ενα ωραιο κελεπουρακι,πολυ καλο τσιμπουκι.Αρκετα τατουαζ σε μηρους πλατη χερι,αχλαδοκωλος ελληνικης κοπης που δυστυχως ομως δεν δινει.