Δε θυμάμαι τύπε, έχει περάσει πολύ καιρός και η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν αδιάφορη για τα γούστα μου.
θυμαμαι καποιο αλλα εμτα χαθηκε και απο εκει...ευχαριστω
Δε θυμάμαι τύπε, έχει περάσει πολύ καιρός και η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν αδιάφορη για τα γούστα μου.
καλησπερα σε ολους
...γενικο συμπερασμα...ΝΑΙ..απο τις κορυφαιες στην συγκεκριμενη κατηγορια...ασφαλης επιλογη στο γενικοτερο συνολο....αυτα , ελπιζω εστω και λιγο να βοηθησα
Τελικα το να δινεις 120-140 για μια 40αρα , δεν είναι βιτσιο είναι ανωμαλια !καλησπερα σε ολους
...οπως εγραψα και στην κριτικη μου για την gyuzel εκτος απο αυτην η μονη επιτυχημενη συνευρεση της τελευταιας περιοδου ηταν με την ναντια...μιας και δεν υπαρχει μεριδα θα γραψω την κριτικη μου εδω...
...λοιπον...αν ο μπαμπινιωτης εκανε αποπειρα να ερμηνευσει την λεξη μιλφ θα μπορουσε ευκολα να το κανει βαζοντας διπλα μια φωτο της ναντιας...
εχουμε και λεμε....για τους γνωριζοντες της πορνο-βιομηχανιας η κοπελα φερνει απιστευτα στην πορνοσταρ REAGAN FOXX...προπωπο λιγοτερο ισως φρεσκο απο τις φωτο αλλα γενικα ομορφο με ατου το χρωμα των ματιων..εκτιμωμενη ηλικια λιγο πριν τα 40....αρα εμφανιση προσωπο(δεδομενης ηλικιας)...7..ισως και 8
...σωμα...οσο πιασιματα υπαρχουν ειναι εκει που πρεπει και οσο πρεπει (οπως εχω πει δεν εχω ιδιεταιρο γουστο,και ανηκω γενικα στον μεσο ορο)...κωλαρα οκ...στηθος αν ειναι ψευτικο,εχει γινει παρα πολυ καλη δουλια..ελαφρα χαλαρωση στην κοιλιακη χωρα αλλα οχι κατι ιδιεταιρο..αρα εμφανιση σωμα(δεδομενης ηλικιας)....8
...ευγενεστατη αψογη συμπεριφορα...βαθμος....8
...στα του αγωνα...οτι βλεπεις σε εμφανιση αντιστοιχει και σε αποδοση...δεν εχει την λυσσα της ιζαμπελλας στο κρεββατι αλλα νομιζω οτι γενικα ειναι πιο σεξυ στο συνολο...και σε υφος και σε στησιματα.. σε διαρκεια μια χαρα εργατρια....δεν λει οχι σε τιποτα, και οι πρωτοβουλιες της ειναι αρκετες...στοματικο επισης ισως οχι τελειο,αλλα σε πολυ καλο επιπεδο...
...κοστος 120 παλιοτερα 130 τωρα....το cif εξτρα 20 ευρω...ισως μια λογικοτερη τιμη θα ηταν τα 100 αλλα κατ εμε η διαφορα δεν ειναι απαγορευτικη για να αποφασισω να την ξαναπαρω(υποκειμενικο φυσικα αυτο)
...γενικο συμπερασμα...ΝΑΙ..απο τις κορυφαιες στην συγκεκριμενη κατηγορια...ασφαλης επιλογη στο γενικοτερο συνολο....αυτα , ελπιζω εστω και λιγο να βοηθησα
αν η 40αρα ειναι μουναρα κ τα σπαει στο κρεβατι ειναι μια χαραΤελικα το να δινεις 120-140 για μια 40αρα , δεν είναι βιτσιο είναι ανωμαλια !
Τελικα το να δινεις 120-140 για μια 40αρα , δεν είναι βιτσιο είναι ανωμαλια !
ετσι ακριβως...η πιτσαρια,ας πουμε,περνει 500/3λεπτο,και ειναι και contactless η επαφη...αν η 40αρα ειναι μουναρα κ τα σπαει στο κρεβατι ειναι μια χαρα
H 58αρα εχει οντως μουναρα , ενω η 18αρα εχει μουνακι. Φανταζεστε την Βερονικα να ζηταει στα 50 της 350 ?δεν σε καταλαβαινω
νομος: η μουναρα ειναι ΠΑΝΤΑ μουναρα, ειτε ειναι 18 ειτε ειναι 58
πραγματικα δειχνει κουκλα αλλα φοβαμαι οτι οι υπηρεσιες ειναι καπως αναιμικες . Απο τι γραφει βεβαια....
ευχαριστώΔεν είναι Αθήνα συναγωνιστή...
πραγματικα δειχνει κουκλα αλλα φοβαμαι οτι οι υπηρεσιες ειναι καπως αναιμικες . Απο τι γραφει βεβαια....
Θα συμφωνήσω απόλυτα για την υπεροψία. Σε ότι αφορά το δυνατό μουνί, θα έλεγα ότι ήταν κάποτε ίσως. Οι φωτό της είναι παλιές, όπως και η ίδια είναι παλιά καραβάνα. Εάν κατάλαβα καλά έχει περάσει και από κωλάδικα και στούντιο στα μέρη μας. Από την στιγμή που κατέβηκε από τις υπεργόβες και έβγαλε το ξεκωλέ φόρεμα, από δυνατό μουνί έγινε απλά άλλο ένα καλά μαυρισμένο μουνί. Και από υπηρεσίες, μάπα τελείως. Με λίγα λόγια, κοροιδία και μακριά για ν μην κλαίτε τα λεφτά σας.Ειναι πραγματικα δυνατο μουνι αλλα απο υπηρεσιες και συμπεριφορα με δυο λεξεις ειναι ενα ακομα <υπεροπτικο αρχιδι>...
Θα συμφωνήσω απόλυτα για την υπεροψία. Σε ότι αφορά το δυνατό μουνί, θα έλεγα ότι ήταν κάποτε ίσως. Οι φωτό της είναι παλιές, όπως και η ίδια είναι παλιά καραβάνα. Εάν κατάλαβα καλά έχει περάσει και από κωλάδικα και στούντιο στα μέρη μας. Από την στιγμή που κατέβηκε από τις υπεργόβες και έβγαλε το ξεκωλέ φόρεμα, από δυνατό μουνί έγινε απλά άλλο ένα καλά μαυρισμένο μουνί. Και από υπηρεσίες, μάπα τελείως. Με λίγα λόγια, κοροιδία και μακριά για ν μην κλαίτε τα λεφτά σας.
Θα συμφωνήσω απόλυτα για την υπεροψία. Σε ότι αφορά το δυνατό μουνί, θα έλεγα ότι ήταν κάποτε ίσως. Οι φωτό της είναι παλιές, όπως και η ίδια είναι παλιά καραβάνα. Εάν κατάλαβα καλά έχει περάσει και από κωλάδικα και στούντιο στα μέρη μας. Από την στιγμή που κατέβηκε από τις υπεργόβες και έβγαλε το ξεκωλέ φόρεμα, από δυνατό μουνί έγινε απλά άλλο ένα καλά μαυρισμένο μουνί. Και από υπηρεσίες, μάπα τελείως. Με λίγα λόγια, κοροιδία και μακριά για ν μην κλαίτε τα λεφτά σας.