jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ρε καλα τα εγραφε ο nitro προχθες σου λεω..Το μαλακιστηρι του κερατα.
nitro respect
Ρε καλα τα εγραφε ο nitro προχθες σου λεω..Το μαλακιστηρι του κερατα.
Να φερουν γυνακες οπως παλια η να το κλεισουν.Νομιζουν οτι επειδη γαμιουνται στη γερμανια με τους ανεραστους εκει τα εμαθαν ολα.Γαμωσπιτα τσουλια..
πω πω φιλαρακι φορτωμενο σε βλεπω
calm down
αν δεν φαμε κ φολες δεν ανακαλυπτουμε στανταρακια
160 ειναι ρε τζιμακο δεν ειναι πενηνταρικακι με την καθε ξεβρακωτη που κουβαλανε..Να τις βαζουν σε ενα δωματιο με την ψηλη για κανα διωρο να στανιαρει λιγο η κωλοτρυπιδα τους και μετα να τις βγαζουν για δουλεια..Που ειναι οι παλιες καραπουταναρες που ειχαν?????Ελεος δηλαδη
Όλα τα πρακτορεία έχουν φέρει και φόλες ηρέμησε,θα ρθουν και τα καλάΝα φερουν γυνακες οπως παλια η να το κλεισουν.Νομιζουν οτι επειδη γαμιουνται στη γερμανια με τους ανεραστους εκει τα εμαθαν ολα.Γαμωσπιτα τσουλια..
Όλα τα πρακτορεία έχουν φέρει και φόλες ηρέμησε,θα ρθουν και τα καλά
Ελα ρε πριν λιγο το εδιωξα ρε και δε γαμησα.Αν περιμενουν με την εμφανιση να τα παρουν μαλλον θα παρουν τα αρχιδια μου..Αυτα ειναι μαλακιστηρια φιλε μου δενειναι πουτανες!!!Απλα ομορφα και ωραια
Αν φανε μαυρο θα φερουν καλα κομματια,οσο ομως τις παιρνουν οι αγαπουληδες παρα τα γραφομενα καλα κρασια
τι εγινε τυπε,σου ρθε κανα πμ περιεργο?
Θα του κλασουνλες?
Παιζουν κ τετοια?
τι εγινε τυπε,σου ρθε κανα πμ περιεργο?
Καλα εκανες και τους εκραξες
σωστα
ολα πρεπει να γραφονται
κ τα καλα κ τα κακα
Για την αλλη ας πουμε την olivia που δεν λεει σε τιποτα οχι δεν εγραψα κατι καλο..Πιαστηκα κ εγω απο μαλακιες και το μετανιωσα.
Ισο ολοι εχουμε πιαστει μαλακες και οι περισσοτεροι με διαφορετικο τροπο, οσο κι αν ακουγεται παραξενο.Για την αλλη ας πουμε την olivia που δεν λεει σε τιποτα οχι δεν εγραψα κατι καλο..Πιαστηκα κ εγω απο μαλακιες και το μετανιωσα.