Νέα

ερυθροφασίστες φοιτητές εμπόδισαν καθηγητές νά βγουν από τό γραφείο τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
απ ότι διαβάζω σήμερα στόν τύπο ερυθροφασίστες φοιτητές απέκλεισαν τούς καθηγητές τού πανεπιστημιου κρήτης πολλές ώρες στό γραφείο τους απαγορευοντάς τους νά πάνε ακόμη καί τήν τουαλέτα πού ακόμα καί αεροπειρατές καί ναζί σέ στρατόπεδα συγκέντρωσης ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ.
έγινε επέμβαση εισαγγελέα ΑΛΛΑ κανένα από αυτά τά ζώα τών εξαρχείων δέν συνελήφθη.
αιτημά τους ήταν νά μήν χαθεί η εξεταστική περίοδος.
μήπως είναι τής ίδιας ομάδας μέ αυτά τά ζώα πού κάψαν ζωντανούς ανθρώπους στήν μάρφιν??καί μάλιστα έγκυο γυναίκα???
τέλος πάντων θά δοθεί ένα τέλος σέ αυτές τής εγκληματικές συμπεριφορές???πότε??
φυσικά μέχρι στιγμής δέν έχω διαβάσει καμμιά δήλωση αποδοκιμασίας ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣαπό φοιτητικές παρατάξεις τού σύριζα κλπ.....
ΜΗΠΩΣ τά κόμματα τής αριστεράς κκε σύριζα κλπ βλέποντας ότι στίς δημοσκοπήσεις δέν πιάνουν πάνω από 20 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ θέλουν να επιβάλουν ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ......
τα συνθηματά τους άλλωστε ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ επειδή δέν συμφωνουν μέ οδηγούν σέ αυτα τα συμπεράσματα...
όποιος διαφωνεί δηλαδή αντί νά κάνει ένα κόμμα νά κατέβει στίς εκλογες καί νά επιβάλει τήν αποψή του ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ άσχετα έαν η πλειοψηφία διαφωνεί.
ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ νά οδηγούντε στήν δικαιοσύνη η  όσοι παρανομούν δηλαδή ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ που ψηφίστικαν από τούς αντιπρόσωπους τού ελληνικού λαού.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΑΝΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Aντε πάλι τα ίδια.

Βρε κόπρε, σε διόρησααν στο γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ;;;;; με τι μισθό αν επιτρέπεται;;;;;;;;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
" Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών άνευ βουλής καί εκλογών " ε μεγάλε αυτό γουστάρεις ? θα μου πείς κοινοβουλευτική δικτατορία ζούμε έτσι καί αλλιώς όπως έχει πεί κάποιος , πάντως πέρασε μετά καί απο τον Καρατζαφύρερ να εισπράξεις τον έπαινο σου με λουκουμάκι!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υπάρχουν και Ερυθροφασίσται? :think:

Είχα την εντύπωση ότι ζούσαν ανάμεσά μας μόνο μελανοχίτωνες..... :rolleyes:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Aντε πάλι τα ίδια.

Βρε κόπρε, σε διόρησααν στο γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ;;;;; με τι μισθό αν επιτρέπεται;;;;;;;;

Άγαπητή μαγδάλο μου , θεωρώ χρέος μου, να σού προτείνω καί ένα βιβλίο πού διαβάζω αύτό τον καιρό καί λέγεται......

Η Περί Θεού Αύταπάτη .... γαμμμμάτο φίλε !!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Άγαπητή μαγδάλο μου , θεωρώ χρέος μου, να σού προτείνω καί ένα βιβλίο πού διαβάζω αύτό τον καιρό καί λέγεται......

Η Περί Θεού Αύταπάτη .... γαμμμμάτο φίλε !!!!

Λατρεμένη μου φιλουνάδα, όπως ξέυρεις ειμαι αμόρφωτη, δυστηχός.

Προσπαθώ να το ξεχάσω, αλλά φευ. Πάντα εσύ μου το θυμίζεις.

Τι να κάμνω λατρεμένη μου;;;;; σιωπώ

υγ. θα πενθύσω τον Λιλά

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δηλαδή μόνο όσοι είναι ΛΑΟΣ αγανακτούν με τα καμώματα των φοιτητοπατέρων; Ας κοιτάξουν να περάσουν κάνα μάθημα που έχουν γίνει επαγγελματίες φοιτητές και ας αφήσουν τις ψευτομαγκιές και του τραμπουκισμούς.
Στα παπάρια τους τα ελληνικά πανεπιστήμια και η δημόσια παιδία. Το μαρούλι βλέπουν να χάνουν με το νέο νόμο, γι'αυτό έχουν λυσσάξει.

:thumbsup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, όπως ξέυρεις ειμαι αμόρφωτη, δυστηχός.

Προσπαθώ να το ξεχάσω, αλλά φευ. Πάντα εσύ μου το θυμίζεις.

Τι να κάμνω λατρεμένη μου;;;;; σιωπώ

υγ. θα πενθύσω τον Λιλά

ρε σι εκαμε κλονο ι λιλα  :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δηλαδή μόνο όσοι είναι ΛΑΟΣ αγανακτούν με τα καμώματα των φοιτητοπατέρων; Ας κοιτάξουν να περάσουν κάνα μάθημα που έχουν γίνει επαγγελματίες φοιτητές και ας αφήσουν τις ψευτομαγκιές και του τραμπουκισμούς.
Στα παπάρια τους τα ελληνικά πανεπιστήμια και η δημόσια παιδία. Το μαρούλι βλέπουν να χάνουν με το νέο νόμο, γι'αυτό έχουν λυσσάξει.
+1000

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Aντε πάλι τα ίδια.

αντιλαμβάνομε ότι ακόμα δέν έχεις πάρει γραμμή από τόν περισσό γιά νά απαντήσεις μέ κάποια συγκεκριμένη επιχειρηματολογία ερυθροφασιστάκο
γί αυτο άλλωστε απαντάς μέ ειρωνείες ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εγκρίνω και επαυξάνω τα γραφέντα...

ΥΓ κερνάω καφεδάκι στον ναό  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στο τμήμα του φυσικού γίνονται αυτά.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αφου το αιτημα τους ειναι να μην χασουν την εξεταστικη.Χανω κατι; :huh:

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
το οποίο έχει υποβαθμιστεί σε τμήμα αφύσικου... ή ακόμη χειρότερο εις τμήμα παρά-φύσιν...
όποιος φοιτητής διαπράτει αποδεδειγμένα λεηλασίες σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και βιαιοπραγεί είς βάρος καθηγητών θά πρέπει να αποβάλετε διά παντός από όλες τίς σχολές τίς ελλάδας σύν ποινικές κυρώσεις
ότι ΄ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
αλλά εδώ είναι ελλαδιστάν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφου το αιτημα τους ειναι να μην χασουν την εξεταστικη.Χανω κατι; :huh:

η εξεταστική έχει ορισμένες ημερομηνίες.. αν δεν θέλουν να την χάσουν ας πηγαίνουν να δίνουν εξετάσεις αντί να κάνουν καταλήψεις.. οι αγώνες έχουν και τίμημα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πέστα στους ομοϊδεάτες σου αυτά. Όταν το καλοκαίρι υπερασπιζόμουν το νόμο της Διαμαντοπούλου (ειδικά το σημείο που καταργεί τη συνδιοίκηση και τις φοιτητικές παρατάξεις) όλα τα γαλάζια παιδιά στο δίκτυο έβγαιναν και με έλεγαν λακέ της Διαμαντοπούλου και φασίστα.

Έπρεπε να απειλήσουν οι "φιλελεύθεροι" της ΝΔ ότι θα σπάσουν την κομματική γραμμή για ν'αποφασίσει ο Τρελαντώνης να σταματήσει να χαϊδεύει τους φοιτητοπατέρες και να ψηφίσει το νομοσχέδιο.

δεν ανηκω στα γαλάζια παιδιά... ;)

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
710
Πόντοι
81
" Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών άνευ βουλής καί εκλογών " ε μεγάλε αυτό γουστάρεις ? θα μου πείς κοινοβουλευτική δικτατορία ζούμε έτσι καί αλλιώς όπως έχει πεί κάποιος , πάντως πέρασε μετά καί απο τον Καρατζαφύρερ να εισπράξεις τον έπαινο σου με λουκουμάκι!

Δυστυχώς φίλε μου DON GIOVANNI φτάσαμε στο άλλο άκρο, "Έλλάδιστάν Κουμμουνιστών και λοιπών Αριστερών". Απαιτείο ο αριστερός να κλείσει το πανεπιστήμιο, θα κλείσει, απαιτεί να κλείσει το λιμάνι, θα κλείσει, απαιτεί να μην απολυθούν εργαζόμενοι (εκτός από τον 902 φυσικά), δεν θα απολυθούν. Μήπως αυτό δεν είναι φασισμός; Είναι δυνατόν μια μειοψηφία μικρότερη του 20% (έτσι καταγράφηκαν οι δυνάμεις της αριστεράς στις τελευταίες εκλογές) να καθορίζει και να απαιτεί το πως θα συμπεριφερθεί ολόκληρη η κοινωνία; Και για να σε προλάβω δεν είμαι κανένα κομματόσκυλο του ΛΑΟΣ αλλά τις ίδιες απόψεις μαζί μου έχει η πλειονότητα των πολιτών αυτής της χώρας, όσοι δεν ανήκουν στην αρνητική αριστερά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom