Νέα

Ερρίκος Πετιλόν το όραμα η καριέρα η καταστροφή και η επιστροφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos832014
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μάλλον έχεις καιρό να τον δεις.

Από πρόπερσι που τον είδα τελευταία φορά, έτυχε πίναμε καφέ δίπλα δίπλα, έχει αλλάξει πολύ πάντως. Μέχρι τότε ήταν μεγάλος μεν αλλά στο αναγνωρίσιμο στυλ του. Αλλά δεν είχε μηχανή σε εκείνη την περίπτωση. Ένα χιλιοτρακαρισμένο σαράβαλο είχε. Σιτροέν ίσως.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εγώ πιστεύω οτι απλά δεν έμαθε να επιβιώνει. Τα είχε όλα έτοιμα και το μόνο που σκεφτότανε ήταν να γυμναστει, να περιποιηθεί τον εαυτό του και να γαμησει ωραία μουνια. Κρίμα γι αυτή του την κατάντια

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
παραδειγμα προς αποφυγην .......
ο κυριος τιποτα ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Εγώ πιστεύω οτι απλά δεν έμαθε να επιβιώνει. Τα είχε όλα έτοιμα και το μόνο που σκεφτότανε ήταν να γυμναστει, να περιποιηθεί τον εαυτό του και να γαμησει ωραία μουνια. Κρίμα γι αυτή του την κατάντια

όπως σε όλα σε αυτή τη ζωη, ισχυει το παν μετρον αριστον...οποιος το παραβαινει, συνηθως την παταει…
τακης τσουκαλας
5-8-2019

alexios80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
126
Πόντοι
280
αλητηρασ ο φιλοσ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
όπως σε όλα σε αυτή τη ζωη, ισχυει το παν μετρον αριστον...οποιος το παραβαινει, συνηθως την παταει…
τακης τσουκαλας
5-8-2019

τακη ολες οι μεγαλες αυτοκρατοριες καποτε παρακμαζουν...αγραφος νομος του ποδοσφαιρου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
τακη ολες οι μεγαλες αυτοκρατοριες καποτε παρακμαζουν...αγραφος νομος του ποδοσφαιρου

άλλο η φυσικη παρακμη που ερχεται φυσιολογικα και άλλο το ναυαγισμενο ναυαγιο

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Μάλλον έχεις καιρό να τον δεις.

φωνη πετρου κλωτσοπουλου
εμφανιση γιωργου μυλωνα (στα νταουν του)

"μετραει" ομως ακομα...ή μαλλον θα μπορουσε ακομα να "μετραει", εαν ηταν σουλουπωμενος.

μου θυμιζει την ιστορια του μαυρου αστεγου (πρωην πολυ πετυχημενου εκφωνητη) στις ηπα , πριν 3-4χρονια,
που για ενα δολλαριο μιλαγε στους οδηγους αυτοκινητων,
και τον ανακαλυψε ενας νομιζω youtuber και τονε σουλουπωσε τον ξανα-ενεταξε στο κυκλωμα του ραδιοφωνου
και ο μαυρος εγινε παλι φιρμα (και γαμαει τα καλυτερα μουνια και σνιφαρει το πιο καθάριο αλευρι)

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Μπροστά τους Λιάγκες, Κανάκηδες Αρναούτογλου Κωστόπουλους, ο Πετιλόν είναι ποιότητα. Και σαν εμφάνιση και σαν στυλ και σαν χαρακτήρας.
Το γεγονός ότι είναι εξαρτημένος εμένα μου τον κάνει πιο συμπαθή. Οποιος έχει κάποια σχέση με αυτά ξέρει ότι η εξάρτηση είναι αρρώστια και χρήζει βοήθειας όχι κατακραυγής.

Για την ιστορία, ο άστεγος που αναφέρει ο netsome ακόμα νομίζω παιδεύεται με τα ναρκωτικά.

Τα ναρκωτικά, πέρα από τη σωματική εξάρτηση, σου δείχνουν ακόμα πιο έντονα την έλλειψη νοήματος στη ζωή. Και είναι πολύ δύσκολο να γεμίσει αυτό το κενό. Να γεμίσεις δηλαδή τη ζωή σου με κάποιο νόημα πέρα από το "ό,τι φάμε κι ό,τι γαμήσουμε".

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Κατάντια

Πρεζακιας και φτωχός

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος