raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
Πάντως η Ούρσουλα Άντρες ήταν 50 χρονών γριά όταν την γνώρισε
Ναι αλλά κάτι πιτσιρίκες που φόρτωνε κάθε βράδυ, έβραζαν τα μουνιά τους...
Πάντως η Ούρσουλα Άντρες ήταν 50 χρονών γριά όταν την γνώρισε
Αδελφε δεν τον ζηλευωΔεν πρέπει να έχει υπάρξει Έλληνας μέχρι 30 ετών που να έχει πηδηξει τις μουναρες που πηδηξε το πετιλον...
Μετά φαλιρισε ο μπάρμπας του και τον πήρε η κάτω βόλτα... Πάντως μέχρι και το 2000 περιπου εσπρωχνε δυνατά τεμάχια..
Ούρσουλα 50αρα ισον με 2 εικοσιπενταρες ξινοελληνιδεςΠάντως η Ούρσουλα Άντρες ήταν 50 χρονών γριά όταν την γνώρισε
τωρα τι να ζηλεψειςΑδελφε δεν τον ζηλευω
E γινε πλουσιος για να γαμας τοτε ρε τύπεΔώστε σ'έναν πιτσιρικά ένα κάμπριο,ντύστε τον και με κανα ακριβό πουκάμισο,γυαλί κλπ και αφήστε τον να γυρνάει.Πείτε μου πόσα μουνιά θα χύνουν επι τόπου με το που τον βλέπουν.Σιγά το πράμα να είσαι πλουσιόπαιδο και να γαμάς ωραία μουνιά.
E γινε πλουσιος για να γαμας τοτε ρε τύπε
Τι το καθυστερεις?
Κάποτε έφτανε με το ιδιωτικό του τζετ στην Ν.Υ. και έμπαινε αέρα στο Studio 54, ενώ τότε έτρωγαν πόρτα ακόμη και οι γιοί του Μιτεράν.
Επίσης όταν έσκαγε μύτη Ελλάδα κυκλοφορούσε με τις τότε σταρ ελλάς γιατί του την έπεφταν. Αυτά τα λίγα για τον Πετιλόν.Έχει κάνει πολλά, που άλλοι θέλουν 10 ζωές για να τα κάνουν, και αν. Ήταν ένας σύγχρονος πλέυ μπόυ με όλη τη σημασία της λέξης.
Πες τα στους μηδενιστές αυτά τύπε. Το άτομο μιλάμε ήταν σε άλλο λέβελ εξωπραγματικό, άσχετο με το σήμερα. Τον είχα δει απο κοντά στα μέσα της 10ετίας του '00, να βγαίνει χεράκι απο το χοτέλ πλάκα με ένα σούπερ μελαχρινό μουνί ελληνίδα. Μετρούσε το άτομο σε εμφάνιση αλλά και στυλ.Για να πας αμερικη direct θες global η gulfstream. Μιλαμε για 80 μυρια μονο να το αγορασεις
Πες τα στους μηδενιστές αυτά τύπε. Το άτομο μιλάμε ήταν σε άλλο λέβελ εξωπραγματικό, άσχετο με το σήμερα. Τον είχα δει απο κοντά στα μέσα της 10ετίας του '00, να βγαίνει χεράκι απο το χοτέλ πλάκα με ένα σούπερ μελαχρινό μουνί ελληνίδα. Μετρούσε το άτομο σε εμφάνιση αλλά και στυλ.
Και όμως ήταν στην α' γιατί έπαιζε με φαρμακοβιομηχανίες, αλλά τον φάγαν τα κυκλώματα. Ήταν μεγάλη μορφή ο τύπος στα φόρτε του.Τυπε μου business jet πεταω εχω δει κανονικα πλουσιους που φαινοταν μια χαρα τυποι
Εχω δει ομως και κατι επιβατες που ηταν για τον πουτσο ασχετως τα λεφτα που βρηκαν γιατι να τα δουλεψαν χλωμο..
Ο καραγκιοζος για τον οποιο ανοιχτηκε το θρεντ προφανως ανηκει στην δευτερη κατηγορια
Και όμως ήταν στην α' γιατί έπαιζε με φαρμακοβιομηχανίες, αλλά τον φάγαν τα κυκλώματα. Ήταν μεγάλη μορφή ο τύπος στα φόρτε του.