apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ανακυκλωση τυπετυπε αυτη δεν ειχε λεφτα για να της φαει.κι αυτη απο αλλους ετρωγε :S
ανακυκλωση τυπετυπε αυτη δεν ειχε λεφτα για να της φαει.κι αυτη απο αλλους ετρωγε :S
παντως τυπε με την ασφαλιση του δεν υπαρχει θεμα,τωρα θα εχουν ασφαλιση και οι μακροχρονια ανεργοι
Αλιντισσα σε πηδηξε και σε εστειλε?Κακια βγαζειςΠρεζα θα της πήγε ο τελειωμένος.
Αλιντισσα σε πηδηξε και σε εστειλε?Κακια βγαζεις
κωλοπαιδο μου βγάζει εμένα....απο αυτά που εμείς οι τύποι τα βάζουμε σε μια γωνία και τα πλακωνουμε στα μπουνίδια στην μαπαΚριμα παντως. Να εισαι ωραιος μς λεφτα και να χασεις ολα, να μπλεξεις με ναρκωτικα και τελειωμενα πραγματα. Δεν τον ξερω αλλα βγαζει οτι πρεπει να ειναι συμπαθητικος χαρακτηρας.
σιγα τυπε σου σκιστηκε η σουφρα....κωλοπαιδο μου βγάζει εμένα....απο αυτά που εμείς οι τύποι τα βάζουμε σε μια γωνία και τα πλακωνουμε στα μπουνίδια στην μαπα
Τι να κάναμε εκεί τύπε........... :-για το καλλας 9 που ειχε σαν μαγαζι πηγε ποτε κανενας απο σας ?
ηταν σκληρο το τακλιν γιαυτο.....αντε στην μαμα σου να παιξεις τωρασιγα τυπε σου σκιστηκε η σουφρα....
Αναμφισβητήτα από τους ωραιότερους αντρες της χώρας και επειδη τον έχω δει απο κοντά έχει ένα κάτι, ενα στυλ, δεν υπαρχει περίπτωση να μπει σε ενα χώρο και να περασει απαρατηρητος!!!
αγριο πραμα ο γλαμα ειναι μεσα και ο gl και τον πλακωσει στα μπουνιδια σιγουρα
σκληρό αγόρι ο γλ ;)αμα ειναι μεσα και ο gl και τον πλακωσει στα μπουνιδια σιγουρα
σκληρό αγόρι ο γλ ;)
του 'χω μια συμπαθειαγουσταρεις?
μετα τον βαζιβουζουκο ομως..... ;)αγριο πραμα ο γλ
Μίλα ανοιχτά............μετα τον βαζιβουζουκο ομως..... ;)