rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
φιλε αν πει 3 φορες συνεχωμενα το ονομα ερρικος εκσπερματωνει.Νομίζω ότι απλώς λυγίζει από δέος στην όψι και τη σκέψη του Ερρίκου
φιλε αν πει 3 φορες συνεχωμενα το ονομα ερρικος εκσπερματωνει.Νομίζω ότι απλώς λυγίζει από δέος στην όψι και τη σκέψη του Ερρίκου
εγω αν σπαω το καρπο μου φυσικα και οχι ειμαι κανονικος εβαλα αυτο το θρεντ για να δειξω σε ολους τι ειναι ο ερρικος πετιλον που πηγε τωρα που εξαφανιστηκε και γιατι δεν τον βγαζει κανενας πια αφου ειχε τοσες διασημες και ηταν ανθρωπος των επειχηρησεων
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τύπε.... Έκανε την ζωή του,δεν έχει μία (€)....και τέλος...
ασε ρε φιλε εχει δανειστεί απο ολα τα Πετράλώνα και το Θησείο ξεπεσμος
σιγα την προσωπικοτητα ρε τυπε :Sεγω αν σπαω το καρπο μου φυσικα και οχι ειμαι κανονικος εβαλα αυτο το θρεντ για να δειξω σε ολους τι ειναι ο ερρικος πετιλον που πηγε τωρα που εξαφανιστηκε και γιατι δεν τον βγαζει κανενας πια αφου ειχε τοσες διασημες και ηταν ανθρωπος των επειχηρησεων
παντως τυπε με την ασφαλιση του δεν υπαρχει θεμα,τωρα θα εχουν ασφαλιση και οι μακροχρονια ανεργοι
σιγα την προσωπικοτητα ρε τυπε :S
μήπως τον ζηλεύεις ρε τύπε που είναι ομορφάντρας;σιγα την προσωπικοτητα ρε τυπε :S
τι να ζηλεψω τυπεμήπως τον ζηλεύεις ρε τύπε που είναι ομορφάντρας;
τι να ζηλεψω τυπε
εγω ειμαι πιο ομορφος
τι να ζηλεψω τυπε
εγω ειμαι πιο ομορφος
..για όλους τους τελευταιους θρεντ και για τους πραγματικα σπουδαίους τιποταανοιγω και αυτο το θρεντ παιδια για εναν ανθρωπο ο οποιος πραγματικα ειναι αληθινο αρσενικο αισθητικης καφετεριας
..για όλους τους τελευταιους θρεντ και για τους πραγματικα σπουδαίους τιποτα
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/styles/inner_630/public/oldarticles/article_386919_1.jpg?itok=L5wjacKW[/img[/URL]]
[/quote]κορυφαια μορφη ο στεφανος τυπε :headbang3:
ειχε γαμησει και ειχε φαει λεφτα απτην ντουβλαρα :headbang3: