arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ακου να σου πω αρχηγε τι γινετε με αυτου του ειδους τις γκομενες.Αλιντι μου,τι να πω
Σημειακως εχεις δικιο...
Αλλα στην (πολυ)υποτιθεμενη περιπτωση να γινοταν να μου παρει πιπα η
Ερρικα,θα εκανα την καρδια μου πετρα και θα ενεδιδα....
Γενικως ειναι κορμαρα,δεν το συζηταμε
Εαν ειχε και το μπουστο σου,θα τον παιζανε ακομα περισσοτεροι απο
οτι τωρα...
Ααααα....και τα πολλα φαρμακα απο τον πρωταθλητισμο,εχουν τις
επιπτωσεις τους,ειδικα στις γωνιωσεις του προσωπου της...
πριν απο καποια χρονια γαμουσα για κανενα 8μηνο μια γκομενα η οποια εκανε συγχρονισμενη κολυμβηση,και μαλιστα εκανε πρωταθλητισμο.δεν συζηταμε οτι η γκομενα ειχε κορμι αιλουροειδες,αν και απο φατσα ηταν απο τις μετριες γκομενες.οι γκομενες γενικα που κανουν πρωταθλητισμο ταλαιπωρουντε σωματικα παρα πολυ,και αυτο συνηθως φαινετε πιο εντονα στο προσωπο τους,διοτι το σωμα συνεχως γυμναζετε και εμφανιζει αργοτερα τα σημαδια τις ταλαιπωριας.αν παρατησεις πολλες αθλητριες ενω απο σωμα γαμανε και δερνουν,απο φατσα ειναι σπασμενες.μιλαμε παντα για γκομενες που γυμναζοντε φυσικα και δεν ειναι πλακωμενες στα αναβολικα. η γκομενα που ειχα αν εβλεπες τα χερια τις πετουσε τρικεφαλους για πλακα,δεν μιλαμε οτι ειχε μια κολαρα πετρα.αλλα οταν πηγαινα και την επερνα απο την προπονηση καμια φορα,και ητανε εντελως αβαφτη,φαινοτανε τα σημαδια τις ταλαιπωριας στο προσωπο τις εντονα.πιστευω οτι κατι τετοιο συμβαινει και με την ερρικα,και ασε τις μαλακιες και τις παπαριες που λεει η αλιντισα.οσο γιαυτες που περνουν αναβολικα να ξερεις οτι εχουν εντονη τριχοφυια απο τις ορμονες,και ωρες ωρες νομιζουν οτι εχουν πουτσο στο βρακι τους.