Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Μεχρη να παθεις αφδατοση τρελο κωλο εχει....
Θα παρω το ΠΑΓΟΥΡΙΝΟ μου και θα παωωωω
Δεν μασαω ρεεεεεεε φερτε τη να της λιωσω την τρυπα στο γλυψιμοοοοο
Μεχρη να παθεις αφδατοση τρελο κωλο εχει....
Ασε φιλε ουτε σε στουντιο δεν εχω δει τετοιο κωλο! Σπανια για της χοντροκολες ελληνιδεςδινω 1010!!
Εγω πρωτος!
Χλωμο το κοβω...ακομα και αν της γινει προταση πιστευω οτι εχει ηθος και αξιοπρεπεια! Αν παλι δεν εχει, της γινει η προταση και δεκτει...τοτε μιλαμε για νεο ρεκορ πωλησςων(που θα ξεπερασει και της τζουλιας)!!Λέτε να τη πιάσει ο Σειρηνάκης για κανα dvd?
κ συ πρασινος τυπε?μαγκες οποιος ειδε την ερρικα το μεσημερι στην φαιη θα επαθε μουνοπλακα σιγουρα.
η γυναικα εχει προστυχοφατσα μεγαλη και ειναι και μουναρα.
τι πρασινος ρε μαλακα?κ συ πρασινος τυπε?
τι εχει ρε χαμενε κατω απο το νικ σου?τι πρασινος ρε μαλακα?
ναι ρε μαλακα.τι εχει ρε χαμενε κατω απο το νικ σου?
κ μεναναι ρε μαλακα.
με πρασινησε ο αντισθενης.
εισαι κολλημενος με το χριστινακι γιαυτο δεν σου αρεσει.κ μενα
η ερρικα παντως δεν μ αρεσει
Καλή είναι βρε μωράκι απλά χρειαζεται ολίγον υαλουρονικό οξύ στις ρινοπαρειακές αύλακες..κοινώς έχει πάρει πολλές πίπες ή καπνίζει πολύ και εμφανίζει ρυτίδες γύρω απο το στόμα.κ μενα
η ερρικα παντως δεν μ αρεσει
ρινοχειλικη λεγεται η περιοχη.Καλή είναι βρε μωράκι απλά χρειαζεται ολίγον υαλουρονικό οξύ στις ρινοπαρειακές αύλακες..κοινώς έχει πάρει πολλές πίπες ή καπνίζει πολύ και εμφανίζει ρυτίδες γύρω απο το στόμα.
ασε ρε τις μαλακιες εσυ.Καλή είναι βρε μωράκι απλά χρειαζεται ολίγον υαλουρονικό οξύ στις ρινοπαρειακές αύλακες..κοινώς έχει πάρει πολλές πίπες ή καπνίζει πολύ και εμφανίζει ρυτίδες γύρω απο το στόμα.
Έστω..ρινοχειλικη λεγεται η περιοχη.