Νέα

Έρπης + Περίοδος = Πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Φιλε gamikoulien σε πειραζουμε ετσι,μην το παρεις στραβα.Οσο για τη φιλη σου,απο τη στιγμη που το εκανε θα το ξανακανει,σιγουρα θα σου φερνει αντιρρησεις αλλα αυτο ειναι η πολιτικη των γυναικων πανω στο θεμα πρωκτικο σεξ. Οχι καθε φορα,αραια και που ασχετα αν αυτες θα το ηθελαν πιο συχνα.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
α και κατι ακομα, μη με πειτε ανωμαλο, αλλα με καυλωνε και η κλωστη του ταμπον που εβγενε
3-4 ποντους απο το μουνι και μπλεκοτανε στις πουτσοτριχες μου!
ωραια ρε,την επομενη φορα να την δεσεις γυρω απο την πουτσα σου τοτε

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Και τωρα μετα απο ολα αυτα που "μοιραστηκες" μαζι μας, Αν τυχον "κατα λαθος" πεσει στην αντιληψη της οτι πλεον δεν το ξερετε μονο οι δυο σας το ολο σκηνικο...  Να εισαι σιγουρος οτι και αυτη, θα εχει πραγματικα την επιθυμια να σου "παρει" τον κωλο με οτιδηποτε βρει μπροστα της!! :2funny:

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Και τωρα μετα απο ολα αυτα που "μοιραστηκες" μαζι μας, Αν τυχον "κατα λαθος" πεσει στην αντιληψη της οτι πλεον δεν το ξερετε μονο οι δυο σας το ολο σκηνικο...  Να εισαι σιγουρος οτι και αυτη, θα εχει πραγματικα την επιθυμια να σου "παρει" τον κωλο με οτιδηποτε βρει μπροστα της!! :2funny:
Λες να παρακαλουθει το κοριτσακι μου το bourdela.tv ?
θα τη σκισω!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
α και κατι ακομα, μη με πειτε ανωμαλο, αλλα με καυλωνε και η κλωστη του ταμπον που εβγενε
3-4 ποντους απο το μουνι και μπλεκοτανε στις πουτσοτριχες μου!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

@παντως πρεπει να παραδεχτεις πως παρολο που την χαρακτηρισες παρθενοπιπιτσα,σου κανε και χατιρια!
ενω αλλες γυναικες με περιοδο δεν θελουνε καν να τις ακουμπας!!! ή μηπως λεω ψεμματα? :grin:

OP
OP
gamikoulien

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Εχω άγνωστες λέξεις.
Θα μου εξηγήσει κανείς?
Ρωτα το φιλο σου, αρχισε να του τα κανεις κι εσυ και μετα θα κοψει κι αυτος τις πουτανες

και να ξερεις οτι ενας σημαντικος λογος που οι αντρες πανε στις πουτανες ειναι
οτι εσεις κανετε τις μυξοπαρθενες στο σεξ, και δεν κανετε αυτα για τα οποια
εμεις τρελενομαστε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

@παντως πρεπει να παραδεχτεις πως παρολο που την χαρακτηρισες παρθενοπιπιτσα,σου κανε και χατιρια!
ενω αλλες γυναικες με περιοδο δεν θελουνε καν να τις ακουμπας!!! ή μηπως λεω ψεμματα? :grin:
μαλλον λες ψεματα.πολλες ειναι αυτες που κανουν πιπουλες ενω εχουν περιοδο,για λοκω δεν μπορω να πω το ιδιο αλλα το κανουν κ αυτο σε τρελες καυλες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μαλλον λες ψεματα.πολλες ειναι αυτες που κανουν πιπουλες ενω εχουν περιοδο,για λοκω δεν μπορω να πω το ιδιο αλλα το κανουν κ αυτο σε τρελες καυλες
αναφερομουν σε εισχωρηση στις ΚΑΤΩ τρυπες! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom