Η αισθηση οτι παραδιδεις οτι πιο σημαντικο εχεις στο στομα της αλλης ειναι που ανεβαζει την καυλα και την αδρεναλινη στα υψη. Η αισθηση ειναι το κατι αλλο. Οταν ημουν μικρος απο την υπερευαισθησια δεν μπορουσα να αντεξω ουτε δεκα δευτερολεπτα αλλα απο οταν αρχισα να τα ξυριζω αυτο σταδιακα αντικατασταθηκε με μια ακρως ευχαριστη και καυλωτικη αισθηση.
Ποια αρχίδια? όταν μου χαιδευουν την κοιλια γκαβλώνω
(Μη γελατε μαλακες, dna ειναι . O γυιος μου από 2,5 ετων ελεγε: "μαμα, ποναει η κοιλια μου, ελα να μου την χαιδεψεις.."!)
Ενδιαφερον μεχρι στιγμης:
40% το γουσταρουνε τρελλα
21% δεν το θελουνε καθολου
30% λενε οτι εχουνε αισθητηρια
στα αρχιδια (κανενας γιατρος ρε παιδια με ειδικευση στην φυσιολογια, νευρολογια)
και 4% το θελουνε για να ζουνε τσοντοκαταστασεις κλπ
αυτα με 23 ψηφους μεχρις στιγμης. Ελπιζω το δειγμα να αυξηθει να παρουμε μια πιο καθαρη εικονα. Καλα γαμησια με ΟΤΙ και ΟΠΩΣ γουσταρετε..
Ενδιαφερον μεχρι στιγμης:
40% το γουσταρουνε τρελλα
21% δεν το θελουνε καθολου
30% λενε οτι εχουνε αισθητηρια
στα αρχιδια (κανενας γιατρος ρε παιδια με ειδικευση στην φυσιολογια, νευρολογια)
και 4% το θελουνε για να ζουνε τσοντοκαταστασεις κλπ
αυτα με 23 ψηφους μεχρις στιγμης. Ελπιζω το δειγμα να αυξηθει να παρουμε μια πιο καθαρη εικονα. Καλα γαμησια με ΟΤΙ και ΟΠΩΣ γουσταρετε..
αυτο παλι τι σου λεει !!! να εχεις ομορφη πουτσα απο τον θεο και να την βριςκεις να σου «παιζουνε» την σουφρα…διαβαζα και για εναν τυπο που εβαζε τις πουτανες να του γλειφουνε τις μασχαλες!!! τις μαςχαλες ρε πουστη μου!!! ελεος δηλαδη!!!!