Με μια άσυνήθιστη προσέγγιση του οίδιπόδειου, ή μήπως μέ το γενικότερα αρνητικό?????
Ζητάνε ανοικτά ένα άντίτιμο για αυτό που προσφέρουν και δεν σε κοροϊδεύουν,
σαν τις υπόλοιπους μέχρι να συναινέσουν.
Αλήθεια ή σόφισμα???????
Σίγουρα τα πράγματα πάνε βαθύτερα.... τί λές ????????
Με μια άσυνήθιστη προσέγγιση του οίδιπόδειου, ή μήπως μέ το γενικότερα αρνητικό?????Ζητάνε ανοικτά ένα άντίτιμο για αυτό που προσφέρουν και δεν σε κοροϊδεύουν,
σαν τις υπόλοιπους μέχρι να συναινέσουν. Αλήθεια ή σόφισμα??????? Σίγουρα τα πράγματα πάνε βαθύτερα.... τί λές ????????
Άγαπητε papazoli pερνάμε έτσι στήν έπόμενη διάσταση του φαινομένου.
Τέτοιες συμπεριφορές φυσικά μπορεί να παρεξηγηθούν...............
Τι άραγε όμως μας οδηγεί, σε αυτό τον δρόμο????????
Ελειψη πληροφόρησης ??????????
Ακομα και αν τις επομενες μερες σταματησουν τα συμπτωματα να παει οπωσδηποτε σε αφροδισιολογο ή ουρολογο. Ειναι κατι που αντιμετωπιζεται απλα και ευκολα , αλλα πρεπει να αντιμετωπιστει αλλιως θα τρεχει...
Ο κολλητός μου πρέπει να κόλλησε κάτι. Έχει κανα 3ήμερο που έχει μικρούς πόνους στο πέος σε διαφορα διαστήματα της ημέρας. Και σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι πιέζοντας το πέος του προς τα πάνω προς την ουρήθρα χωρίς να έχει στύση έβγαλε ενα άσπρο υγρό απο μέσα νομίζω είναι πύον. Σε τι γιατρό να τον πάω ?
ναι, αυτο που ειπα και εγω με αλλη ονομασια βασικα, βλενορροια. αυτο ταιριαζει στα συμπτωματα. αλλα να παει σιγουρα να το κοιταξει σε αφροδισιολογο γιατι απο το φορουμ δεν θεραπευεται.με μια αντιβιωση θα ειναι κομπλε
τι ροτας ρε φιλε??? δηλαδη αμα πεσεις σε 10 χαλασμενους και σου πουνε οτι εισαι ο.κ..τι θα κανεις δεν θα οας σε γιατρο??ασε της ερωτησεις και τραβα να σε δει κανας γιατρος..