osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
στον τοπο ε;ουτε για σεπτεμβρη ο δικος σου
δεν έχει ελπίδα.....
μπορώ να τον ντύσω Mέρκελ και να τον αμολήσω στην Αθήνα;
στον τοπο ε;ουτε για σεπτεμβρη ο δικος σου
Φίλε minitran πρωί βράδυ και για τις κρίσεις zanax των 2mg και όλα καλά θα πάνεΠαιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
μηπως εχει προβλημα ομως;δεν έχει ελπίδα.....
μπορώ να τον ντύσω Mέρκελ και να τον αμολήσω στην Αθήνα;
και υποστυριζουν τον παοκ19 χρονων και δεν ξερει τι του γινεται.....Τελικα δεν ειναι τυχαιο οτι σ'αυτη την πολη ψηφιζουν Ψωμιαδη και λατρευουν Ανθιμο
Και ποιον να υποστηρίζουν δηλαδή,τον Ηρακλή ή τον (Παπ)Άρη;;;και υποστυριζουν τον παοκ
τον απολλων καλαμαριαςΚαι ποιον να υποστηρίζουν δηλαδή,τον Ηρακλή ή τον (Παπ)Άρη;;;
[move]ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ 1926[/move]ο απόλλων είναι καλαμαριάς...άλλη πόλη...
Παιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
ειναι ακριβο αυτο τυπετα σκουρα ειναι για μεγαλες ηλικιας,το τελευταιο κομματι ειναι τρεντυ
πρεπει να δουλευει αυτο το μοντελο που ειναι και οικονομικο