axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εγω παλι για να ειμαι πιο σιγουρος την βαζω στο στομα και τη φουσκωνω για να δω αν θα πεταχτουν τα φλοκια απο κατω
Και κανουν μπουρμπουληθρες τα φλοκια ?
εγω παλι για να ειμαι πιο σιγουρος την βαζω στο στομα και τη φουσκωνω για να δω αν θα πεταχτουν τα φλοκια απο κατω
Αυτό που έχεις λέγεται άγχος.παιδια σας ευχαριστω που με ενθαρινετε..και αυτο με τα δεκατα το παθενω συνεχεια οταν κουραζομαι και δεν κοιμαμε καλα..οπως εχω παθει τις τελευτεες μερες..λογικα ειναι απο εκει τα δεκατα..θα κανω μια εξεταση για καλο και για κακο..
φιλαρακο νομιζω οτι την γαμησες,αλλα περιμενε λιγο να σου κανει μια διαγνωση ο γιατρος του siteΑνησυχω πιο πολ γιατι σημερα μετα απο 20 μερες ανεβασα δεκατα..ενω δεν επρεπε να εχω καθολου πυρετο λογο την αντιβιωσης
τυπε πρεπει πρωτα να μελετησω το ιστορικο του ασθενουςφιλαρακο νομιζω οτι την γαμησες,αλλα περιμενε λιγο να σου κανει μια διαγνωση ο γιατρος του site
τυπε αργησες να σκασεις μυτηΠαιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
τυπε τι επιστημονες ειμαστε?αυτα ειναι!!!μιλαμε για αμεση επεμβαση
με betadine γιατρε η μπορουμε και με κατι αλλο σε αυτες τις περιπτωσεις;τυπε αργησες να σκασεις μυτη
επρεπε απτην κυριακη να ειχες γραψει
δικε μου δοκιμασες να κανεις απολυμανση μετα την επαφη?
αυτα ειναι!!!μιλαμε για αμεση επεμβαση
και δωρεαν το βασικοστο ικα πρεπει να κλεισεις πριν 3 μηνες ραντεβου κ ο ντρ απολυτος ποσταρει διαγνωση μεσα σε λιγα λεπτα
υπαρχει πολυ αχαριστια στον κοσμο δικε μου
το τισμπικι που λες τι ακριβως ειναι;στην θαλασσα επαιξες ρακετες η μονο κολυμπι;Παιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
και δωρεαν το βασικο
τυπε επειδη η μολυνση ειναι γενικευμενη στον ασθενη προτεινω πιο δραστικες λυσειςμε betadine γιατρε η μπορουμε και με κατι αλλο σε αυτες τις περιπτωσεις;
να μας πει πρωτα ο ασθενης αν ειδε βελτιωση τυπεκαι σαν επομενη λυση αυτο;
Παιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
και σαν επομενη λυση αυτο;