Νέα

Ερωτηση για AIDS σε στουντιο στη Θεσσαλονικη(Φριξου 13)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lioube
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Υπομονη 2 μηνες απο τη μερα που γαμησες και πηγαινε για εξετασεις HIV...99,9(πανω απτο τριτο 9 περιοδος) % δεν εχεις τιποτα

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
παιδια σας ευχαριστω που με ενθαρινετε..και αυτο με τα δεκατα το παθενω συνεχεια οταν κουραζομαι και δεν κοιμαμε καλα..οπως εχω παθει τις τελευτεες μερες..λογικα ειναι απο εκει τα δεκατα..θα κανω μια εξεταση για καλο και για κακο..
Αυτό που έχεις λέγεται άγχος.
Ηρέμησε και θα σου περάσουν όλα ως εκ θαύματος.
Όσο για το aids είναι πολλά στη μέση.
Α) ότι έγινε έγινε με προστασία.
Β) η κοπέλα δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει aids. Αν είχε θα το μάθαινες στις ειδήσεις. αν και αυτές που είχαν, ήταν ζάκια που δούλευαν στο δρόμο και όχι σε studio.
Γ) ακόμα και να είχε, δεν κολλάει έτσι.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ανησυχω πιο πολ γιατι σημερα μετα απο 20 μερες ανεβασα δεκατα..ενω δεν επρεπε να εχω καθολου πυρετο λογο την αντιβιωσης
φιλαρακο νομιζω οτι την γαμησες,αλλα περιμενε λιγο να σου κανει μια διαγνωση ο γιατρος του site

Συνημμένα

• dr apolytos.jpg
    dr apolytos.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 22

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αυτα ειναι!!!μιλαμε για αμεση επεμβαση

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
τυπε αργησες να σκασεις μυτη
επρεπε απτην κυριακη να ειχες γραψει :grin:
δικε μου δοκιμασες να κανεις απολυμανση μετα την επαφη?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε αργησες να σκασεις μυτη
επρεπε απτην κυριακη να ειχες γραψει :grin:
δικε μου δοκιμασες να κανεις απολυμανση μετα την επαφη?
με betadine γιατρε η μπορουμε και με κατι αλλο σε αυτες τις περιπτωσεις;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αυτα ειναι!!!μιλαμε για αμεση επεμβαση

στο ικα πρεπει να κλεισεις πριν 3 μηνες ραντεβου κ ο ντρ απολυτος ποσταρει διαγνωση μεσα σε λιγα λεπτα
υπαρχει πολυ αχαριστια στον κοσμο δικε μου

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Παιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
το τισμπικι που λες τι ακριβως ειναι;στην θαλασσα επαιξες ρακετες η μονο κολυμπι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με betadine γιατρε η μπορουμε και με κατι αλλο σε αυτες τις περιπτωσεις;
τυπε επειδη η μολυνση ειναι γενικευμενη στον ασθενη προτεινω πιο δραστικες λυσεις
για αρχη ας δοκιμασει
http://[URL unfurl="true"]www.klinex.gr/wp-content/themes/klinex/images/products_images/klinex_ultra/enlarge_bleach_01_large.gif[/img[/URL]]

προσοχη οχι με αρωμα λεμονι γιατι το λεμονι καλυπτει τα συμπτωματα και δεν εχουμε σωστη αγωγη

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και σαν επομενη λυση αυτο;

Συνημμένα

• DSCN6102.JPG
    DSCN6102.JPG
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 80

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σωστα,ας περιμενουμε λιγο γιατρε

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

κόπηκες! στην άλλη ζωή σου να είσαι  καλύτερος. πως θα γράψεις αίτηση για το που θα παραδώσεις τη ψυχή σου;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
στον τοπο ε;ουτε για σεπτεμβρη ο δικος σου

Stories

Νέο!

Stories