Παιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτηση για AIDS σε στουντιο στη Θεσσαλονικη(Φριξου 13)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lioube
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Παιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
και με τα δυο χερια κιολας
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
και με τα δυο χερια κιολας
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ε αρα σιγουρα κατι συμβαινει...Ανησυχω πιο πολ γιατι σημερα μετα απο 20 μερες ανεβασα δεκατα..ενω δεν επρεπε να εχω καθολου πυρετο λογο την αντιβιωσης
Το zinadol ειναι πολυ καλη αντιβιωση επρεπε να σε ειχε πιασει
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
το zinadol ειναι μια αντιβιωση γαματη.Κι εγω ειχα παρει το χειμωνα...al pacino εισε σιγουρος ? παιδια μην κανετε πλακα..θα τρελαθω......
Πιες zinadol και βγες γυμνος στα χιονα με 0 βαθμους...δε θα παθεις τιποτα
Αρα γιατι να εχεις πυρετο?Αρα κατι φταιει...
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΓΡΑΜΜΗ AIDS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2310229139-2310263363
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
19 χρονων ειμαι..παιδια δν εχω μεγαλη πειρα..γιαυτο ρωταω εσας..το πιο πιθανο να μην εχω τιποτα..απλα θελω και τις γνομες σας..σορρυ αν γινομαι κουραστικος
Συγγνώμη νεαρέ αλλά πιο πρίν σου έγραψα τα τηλέφωνα που μπορείς να απευθυνθείς ανώνυμα , εχέμυθα καί κυρίως σίγουρα ! τ' ότι απευθύνεσαι για το πρόβλημα σου μέσα σ' αυτό το φόρουμ , άν όντως έχεις πρόβλημα καί δεν κάνεις black humour , είναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου καί το γιατί μπορεί να το καταλάβεις !
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
α παρατα μας ρε φιλεΠαιδια HELP..Πηγα στις 8 Ιουνιου στο studio αυτο..η κοπελα ειναι μια μαυρομαλα μαλι μεχρι τον ομο περιπου,με λιγα πιασηματα..Την γαμησα κανονηκα με καποτα..και τισμπικι επεισης με καποτα..αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου εβαλε τιν καποτα σαν καλτσα..δηλαδη την τραβηξε λιγο για να ανοιξει και τν εβαλε στο κεφαλακι μου,και φοβαμε μην εσπασε τιποτα..να αναφερω πως εγω τελικα δεν τελιωσα καθολου γιατι η εν λογο κοπελα ειπε πως τελιωσε η ωρα μου στο δωματιο και πρεπει να φυγει..Λεω πως δεν θα ειχα προβλημα αφου ολα εγειναν με καποτα..αλλα ειμαι κολημενο μυαλο και με εχει πιασει φοβια..Να σας πω οτι περνω μια αντηβιοση τιν Zinadol για ενα προβλημα με το δερμα μου και εκει ειναι που ανησηχω μηπως καληπτει τα συμπτωματα του HIV..Σημερα εβαλα θερμομετρο και εχο 37,3 νιοθω και λιγο κουρασμενος..Να αναφερω οτι χθεσ πηγα θαλασσα και κουραστηκα λιγο..Επεισης τις τελευτεες μερες δεν κοιμαμε σχεδον καθολου με εχουν πιασει αυπνιες..λεγε ο πυτερος να ειναι απο κουραση ? Οσο για το αν εχω τον HIV τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα ? Εγω πιστευω οτι δεν εχω τιποτα και αδικα χαλιεμε..Αλλα εχει κολησει το μιαλο μου εκει..Αν εχει παει καποιος αλλος στο εν λογο Studio και με αυτη την κοπελα ας με φοτισει παρακαλω!!!!!!
LAMB
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 75
- Πόντοι
- 10
Απλά είσαι βλάκας.19 χρονων ειμαι..παιδια δν εχω μεγαλη πειρα..γιαυτο ρωταω εσας..το πιο πιθανο να μην εχω τιποτα..απλα θελω και τις γνομες σας..σορρυ αν γινομαι κουραστικος
Η διάγνωση είναι απλή, η θεραπεία αδύνατη.
Συνέχισε με τη μαλακία για τα επόμενα 50 χρόνια, προσέχοντας φυσικά να μη σπάει το προφυλακτικό, και μετά ξαναδοκίμασε με γυναίκα. Τότε δεν θα σε νοιάζει αν κολλήσεις τίποτα, αντίθετα θα καμαρώνεις γιατί θα είναι απόδειξη ότι μπορείς να γαμάς.