Johny-come-lately
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Που λέτε, σκοπεύω κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα να πάω για πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Ναι, το θέμα όμως είναι ότι είμαι εντελώς -μα εντελώς- άπειρος στον τομέα του σεξ γενικότερα, πόσο μάλλον του αγοραίου. Οπότε ζητώ (προτιμώμενα σε σοβαρό πλαίσιο) τις απαντήσεις των πιο έμπειρων από μένα σε κάποια θέματα που παρατίθονται παρακάτω:
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
3) Χρειάζεται να έχω φέρει προφυλακτικό από πριν ή θα υπάρχει τίποτα κι εκεί?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
3) Χρειάζεται να έχω φέρει προφυλακτικό από πριν ή θα υπάρχει τίποτα κι εκεί?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.