Νέα

Eρωτική προτίμηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andriannaTRANS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
ένας στρέιτ που φαντασιώνεται με άτομα του ίδιου φύλου είναι αμφισεξουαλικός ,πήγα πρώτη Δημοτικού ευχαριστώ.

Μας το παίζεις εγκυκλοπαίδεια του σεξ αλλά δεν έχεις τίποτα παραπάνω να μας πεις από κλισέ του facebook.

- Ένας άντρας/γυναίκα δηλώνει γκέι και ότι έλκεται μόνο με άτομα του ίδιου φύλου. - Είσαι μια χαρά, συνέχισε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να πειραματιστείς ,μείνε όπως είσαι.

-Ένας άντρας σου λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να είναι και ενεργητικός και παθητικός αναλόγως τη διάθεση. - Μπράβο είσαι μες στο κλίμα της εποχής σου. Μείνε όπως είσαι, είσαι στο σωστό δρόμο.

-Ενας άντρας σου λέει ότι του αρέσουν μόνο οι γυναίκες - Είσαι κρυφογκέι και φοβάσαι να το ανακαλύψεις. Πρέπει να πειραματιστείς με άντρες για να βρεις ποιος είσαι πραγματικά.

Εκφράζεις μια μερίδα γκέι (ούτε καν όλους) που οραματίζεστε ένα κόσμο χωρίς στρέιτ γιατί έτσι θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν κοίταζες γύρω σου πιο προσεκτικά θα είχες παρατηρήσει το προφανές: Η ετεροφυλία είναι φυσική επιλογή, είναι ένστικτο. Έχω φίλους γκέι και άντρες και γυναίκες, έχω δει άντρες να φασώνονται και να χαϊδεύονται, έχω βρεθεί κοντά σε πολύ όμορφους άντρες ,πότε δεν ένιωσα ερωτική επιθυμία για αντρικό σώμα. Όχι επειδή θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου αν ήμουν γκέι ,αλλά επειδή το σώμα μου ανταποκρίνεται μόνο σε γυναίκες. Και αν θες να σε δέχομαι σαν ίσο, καλύτερα να με δεχτείς και εσύ για αυτό που είμαι.
μην ασχολησε αμα δεν γουσταρεις απλα προσπερασε απλα.

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
Από πότε οι στρέητ φαντασιώνονται άτομα του ιδίου φύλου; Πού τα πωλούν αυτά και τα αγοράζεις; ?

Αν κάποιος έχει τέτοιες φαντασιώσεις δεν είναι στρέητ. Κρυφογκέυ είναι. Τώρα λίγο πολύ δεν ξέρω αλλά στρέητ δεν είναι.

Επίσης επειδή βλέπω πως ανεβάζεις φωτό πήχτρα στα φίλτρα και φορώντας και make-up, αν έχεις τα αρχίδια βάλε και μία σκέτη όπως ξυπνάς να δούμε πόσο "θηλυκός" φαίνεσαι.
πολυ πιο ομορφη!!!! :sunglasses:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.091
Πόντοι
9.846
Ρε παιδια δεν υπάρχει λόγος χλευασμού και ειρωνιας. Αφήστε την κοπέλα να κάνει το κομμάτι της σε αυτό το νημα και όσοι δεν γουσταρετε τέτοιου είδους κοπέλες αγνοήστε και γράψτε κάπου άλλου. Ας γράφουν μόνο οι ενδιαφερόμενοι, και είναι πολλοι, και το χειροτερο ειναι οτι την κοπέλα την θέλουν για το πουλι της και όχι για το στόμα της ή για τον ποπο της.... αλλά όλα τα γουστα πρεπει να είναι σεβαστά (ειδικά σε αυτό το site που έχουμε διαβάσει απίστευτα διηγήματα).
Για την ιστορία κι εγώ δεν έχω παει και ουτε πρόκειται να παω με κοπέλα σε σώμα άντρα (εγχειρησμενο η μη) αλλά βλέπω ότι εσυ διαφέρεις γιατι απαντας έξυπνα, χωρίς ορθογραφικά λάθη και με το "γάντι".
Συνήθως όλες οι κοπέλες σε αυτό τον χώρο ουτε το όνομα τους δεν ξέρουν να γράψουν σωστά. Άρα είσαι συνειδητοποιημενη και αυτό είναι πολυ θετικό. Μην ακους κανέναν και κάνε αυτό που αγαπας. Φαίνεσαι γατονι.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Ρε παιδια δεν υπάρχει λόγος χλευασμού και ειρωνιας.
Ότι μιλάει ευγενικά και με τρόπους είναι σίγουρο. Το νήμα είχε έναν ουδέτερο τίτλο και έθετε ένα γενικό θέμα.
Το βασικό επαναλαμβανόμενο επιχείρημα είναι πως οι στρέητ είναι ξεπερασμένοι, έχουμε φαντασιώσεις με άντρες και ένα τρανς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από γυναίκα. Αυτά συζητάμε και σε αυτά διαφωνούμε.
Δεν μπήκα σε νήμα με τίτλο andriannaTRANS να γράψω για αυτόν ή να κράξω τους τρανς.
Τώρα αν δημοσιοποιεί και φωτογραφίες του, δικό του θέμα και να καυλαντίζει κ ό,τι γουστάρει.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.091
Πόντοι
9.846
Ότι μιλάει ευγενικά και με τρόπους είναι σίγουρο. Το νήμα είχε έναν ουδέτερο τίτλο και έθετε ένα γενικό θέμα.
Το βασικό επαναλαμβανόμενο επιχείρημα είναι πως οι στρέητ είναι ξεπερασμένοι, έχουμε φαντασιώσεις με άντρες και ένα τρανς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από γυναίκα. Αυτά συζητάμε και σε αυτά διαφωνούμε.
Δεν μπήκα σε νήμα με τίτλο andriannaTRANS να γράψω για αυτόν ή να κράξω τους τρανς.
Τώρα αν δημοσιοποιεί και φωτογραφίες του, δικό του θέμα και να καυλαντίζει κ ό,τι γουστάρει.
Αν είναι έτσι φίλτατε Νταή παω πασο. Δεν διάβασα από την πρωτη σελίδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom