ένας στρέιτ που φαντασιώνεται με άτομα του ίδιου φύλου είναι αμφισεξουαλικός ,πήγα πρώτη Δημοτικού ευχαριστώ.
Μας το παίζεις εγκυκλοπαίδεια του σεξ αλλά δεν έχεις τίποτα παραπάνω να μας πεις από κλισέ του facebook.
- Ένας άντρας/γυναίκα δηλώνει γκέι και ότι έλκεται μόνο με άτομα του ίδιου φύλου. - Είσαι μια χαρά, συνέχισε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να πειραματιστείς ,μείνε όπως είσαι.
-Ένας άντρας σου λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να είναι και ενεργητικός και παθητικός αναλόγως τη διάθεση. - Μπράβο είσαι μες στο κλίμα της εποχής σου. Μείνε όπως είσαι, είσαι στο σωστό δρόμο.
-Ενας άντρας σου λέει ότι του αρέσουν μόνο οι γυναίκες - Είσαι κρυφογκέι και φοβάσαι να το ανακαλύψεις. Πρέπει να πειραματιστείς με άντρες για να βρεις ποιος είσαι πραγματικά.
Εκφράζεις μια μερίδα γκέι (ούτε καν όλους) που οραματίζεστε ένα κόσμο χωρίς στρέιτ γιατί έτσι θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν κοίταζες γύρω σου πιο προσεκτικά θα είχες παρατηρήσει το προφανές: Η ετεροφυλία είναι φυσική επιλογή, είναι ένστικτο. Έχω φίλους γκέι και άντρες και γυναίκες, έχω δει άντρες να φασώνονται και να χαϊδεύονται, έχω βρεθεί κοντά σε πολύ όμορφους άντρες ,πότε δεν ένιωσα ερωτική επιθυμία για αντρικό σώμα. Όχι επειδή θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου αν ήμουν γκέι ,αλλά επειδή το σώμα μου ανταποκρίνεται μόνο σε γυναίκες. Και αν θες να σε δέχομαι σαν ίσο, καλύτερα να με δεχτείς και εσύ για αυτό που είμαι.