bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 6.030
Γιωργακη ,αυτα ειναι δικα σου βοηθηματα. Εγω παω με γυναικες δοξα τον υψιστο. Τλσπ . Ας μη δωσουμε συνεχεια. Καλα να περνας ψηλε.
ανδριανα με λένε αγάπη μου!! σιγα μην ειχα ενα απλο κοινο ονομαΓιωργακη ,αυτα ειναι δικα σου βοηθηματα. Εγω παω με γυναικες δοξα τον υψιστο. Τλσπ . Ας μη δωσουμε συνεχεια. Καλα να περνας ψηλε.
οχι.Είχες ποτέ ερωτικές σκέψεις οι οποίες παρέκκλιναν σε σχέση με το φύλο από τις συνηθισμένες -για σένα- σκηνές που σε ανάβουν;
Γι αυτο εισαι Γιωργακηςανδριανα με λένε αγάπη μου!! σιγα μην ειχα ενα απλο κοινο ονομα
εσυ συνεχιζεις κοντοστουπι.
γιατι ρε ειναι πολυ γλυκο να χτυπανε τα αρχιδια της με τα αρχιδια σουοχι.
οι μονες ερωτικες σκεψεις μου ειναι για το αντιθετο φυλο.
ξερεις κατι να υποθεσω δηλαδη ?γιατι ρε ειναι πολυ γλυκο να χτυπανε τα αρχιδια της με τα αρχιδια σου
μπααα το σνομπαρουν ακομα.εδω ξενυχταμε σημερις?![]()
![]()
![]()
μια χαρα φαινεσαι.απο χθες με μενα ασχολείστε![]()
σας φαίνεται απίστευτο αλλά οντως ειμαι τραβελι και χωρις πλαστικες
![]()
το βυζι ειναι φυσικο δηλαδη; εγω γιατι δεν εχω τετοια βυζια να την παιζω με την παρτυ μουαπο χθες με μενα ασχολείστε![]()
σας φαίνεται απίστευτο αλλά οντως ειμαι τραβελι και χωρις πλαστικες
![]()
θελεις να κανεις βυζακια φιλαρακι ?το βυζι ειναι φυσικο δηλαδη; εγω γιατι δεν εχω τετοια βυζια να την παιζω με την παρτυ μου![]()
τι σε εχει πιασει ρε σημερα;θελεις να κανεις βυζακια φιλαρακι ?![]()
εμενα τιποτα. γιατι, τι εγινε ρε φιλε ?τι σε εχει πιασει ρε σημερα;
Από πότε οι στρέητ φαντασιώνονται άτομα του ιδίου φύλου; Πού τα πωλούν αυτά και τα αγοράζεις; ?παράδειγμα ένα άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως στρέιτ -δηλαδή ελκύεται σαρκικά από άτομα του αντίθετου φύλου- το οποίο έχει φαντασιώσεις με άτομα του ίδιου φύλου.
εμφυτευμα ειναι δεν ειναι πλαστικη. και ειχα ηδη γι αυτο ειναι τελειοτο βυζι ειναι φυσικο δηλαδη; εγω γιατι δεν εχω τετοια βυζια να την παιζω με την παρτυ μου![]()