Νέα

Eρωτική προτίμηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andriannaTRANS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030
Γιωργακη ,αυτα ειναι δικα σου βοηθηματα. Εγω παω με γυναικες δοξα τον υψιστο. Τλσπ . Ας μη δωσουμε συνεχεια. Καλα να περνας ψηλε.

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
Γιωργακη ,αυτα ειναι δικα σου βοηθηματα. Εγω παω με γυναικες δοξα τον υψιστο. Τλσπ . Ας μη δωσουμε συνεχεια. Καλα να περνας ψηλε.
ανδριανα με λένε αγάπη μου!! σιγα μην ειχα ενα απλο κοινο ονομα
εσυ συνεχιζεις κοντοστουπι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.058
Πόντοι
27.261
Είχες ποτέ ερωτικές σκέψεις οι οποίες παρέκκλιναν σε σχέση με το φύλο από τις συνηθισμένες -για σένα- σκηνές που σε ανάβουν;
οχι.
οι μονες ερωτικες σκεψεις μου ειναι για το αντιθετο φυλο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.917
Πόντοι
6.035
εδω ξενυχταμε σημερις? :confused: :confused: :confused:

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
απο χθες με μενα ασχολείστε:2funny: :2funny: σας φαίνεται απίστευτο αλλά οντως ειμαι τραβελι και χωρις πλαστικες:kiss-mark::kiss-mark:

Συνημμένα

• 170166603_134381945310386_4733778011461612774_n.jpg
    170166603_134381945310386_4733778011461612774_n.jpg
    138,4 KB · Εμφανίσεις: 82
  • IMG_1633.JPG
    IMG_1633.JPG
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 86
  • IMG_1656.JPG
    IMG_1656.JPG
    182,2 KB · Εμφανίσεις: 90
  • IMG_1651.JPG
    IMG_1651.JPG
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 85

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.058
Πόντοι
27.261
απο χθες με μενα ασχολείστε:2funny: :2funny: σας φαίνεται απίστευτο αλλά οντως ειμαι τραβελι και χωρις πλαστικες:kiss-mark::kiss-mark:
μια χαρα φαινεσαι.
γιατι τρωγεσαι ?
κανονικα επρεπε να ειχες φουλ πελατεια, να μην προλαβαινεις και να μην ασχολεισαι καν.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
το βυζι ειναι φυσικο δηλαδη; εγω γιατι δεν εχω τετοια βυζια να την παιζω με την παρτυ μου :alivedick:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.228
Πόντοι
3.846
ένας στρέιτ που φαντασιώνεται με άτομα του ίδιου φύλου είναι αμφισεξουαλικός ,πήγα πρώτη Δημοτικού ευχαριστώ.

Μας το παίζεις εγκυκλοπαίδεια του σεξ αλλά δεν έχεις τίποτα παραπάνω να μας πεις από κλισέ του facebook.

- Ένας άντρας/γυναίκα δηλώνει γκέι και ότι έλκεται μόνο με άτομα του ίδιου φύλου. - Είσαι μια χαρά, συνέχισε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να πειραματιστείς ,μείνε όπως είσαι.

-Ένας άντρας σου λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να είναι και ενεργητικός και παθητικός αναλόγως τη διάθεση. - Μπράβο είσαι μες στο κλίμα της εποχής σου. Μείνε όπως είσαι, είσαι στο σωστό δρόμο.

-Ενας άντρας σου λέει ότι του αρέσουν μόνο οι γυναίκες - Είσαι κρυφογκέι και φοβάσαι να το ανακαλύψεις. Πρέπει να πειραματιστείς με άντρες για να βρεις ποιος είσαι πραγματικά.

Εκφράζεις μια μερίδα γκέι (ούτε καν όλους) που οραματίζεστε ένα κόσμο χωρίς στρέιτ γιατί έτσι θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν κοίταζες γύρω σου πιο προσεκτικά θα είχες παρατηρήσει το προφανές: Η ετεροφυλία είναι φυσική επιλογή, είναι ένστικτο. Έχω φίλους γκέι και άντρες και γυναίκες, έχω δει άντρες να φασώνονται και να χαϊδεύονται, έχω βρεθεί κοντά σε πολύ όμορφους άντρες ,πότε δεν ένιωσα ερωτική επιθυμία για αντρικό σώμα. Όχι επειδή θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου αν ήμουν γκέι ,αλλά επειδή το σώμα μου ανταποκρίνεται μόνο σε γυναίκες. Και αν θες να σε δέχομαι σαν ίσο, καλύτερα να με δεχτείς και εσύ για αυτό που είμαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τι "σεξουαλικες παρεκκλισεις" και κουραφεξαλα.
Τον δρομο τον δειχνει η νεα ταινια "TITANE" όπου η πρωταγωνιστρια κανει σεξ με μια καντιλακ και μενει και εγκυος

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306
Που λετε , την πρωτη φορα που ειχα παει Μπανγκοκ (και πρωτο βραδυ) , πιτσιρικας , μ'ειχε τσιμπησει για μασαζ και ο,τι προκυψει μια ανεξαρτητη γκομενα χτυπητή σα την Ανδριανα καλη ωρα. Στο περιφημο Σοι 4 για τους μυστες. Εκει που μ'εχει πιασει αγκαζε μη της φυγω , γυριζει ο κολλητος μου και μου λεει μεταξυ σοβαρου και αστειου "μαλακα προσεχε γιατι οι μισες εδω περα ειναι τραβελια!". Δε δινω πολυ σημασια , με παιρνει κι ανεβαινουμε σ'ενα διαμερισμα. Μου λεει παμε πρωτα να σε πλυνω (γνωστο τελετουργικο στην Ται). Ωραια , σκεφτομαι , θα γδυθει να μπει μαζι μου στο ντους να γινει παιχνιδι. Ετσι μου χαν πει οι γνωστες οτι γινεται. Αμ δε. Μενει ντυμενη , καθεται εξω απο το ντους και με πλενει χαιδευοντας με. Εχω αρχισει και τσιτωνομαι. Σκεφτομαι "ρε λες να ναι οντως τραβελι ;" . Τελοσπαντων , με τα πολλα παω με το ζορι στο δωματιο. Λεω στην τελικη ενα μασαζ εχω πληρωσει. Ξεκιναει το μασαζ , full body , ο,τι καλυτερο εχω βιωσει μεχρι σημερα σε μασαζ αλλα δεν μπορω να χαλαρωσω γιατι εχει καρφωθει στο μυαλο μου οτι εχω κανει μαλακια και με χαιδευει μουστακαλης. Μεσα μου μου κατεβαζω καντηλια αλλα προσπαθω να μη το δειχνω. Τελειωνει το μασαζ , μου λεει "θελεις happy ending με αλλα 400 μπατ ; Κι αρχιζει να με χαιδευει. Φυσικα , εχω φρικαρει , δε μου σηκωνεται με τιποτα , της λεω "οχι , ευχαριστω, δεν εχω διαθεση". Μου λεει "δωσε μου 1000 να με γαμησεις και θα σε κανω εγω να αποκτησεις διαθεση". Ειμαι ξενερωμενος τερμα αλλα θελω να μη μεινω με την απορια οποτε δεχομαι γιατι τα λεφτα ηταν πολυ λιγα ετσι κι αλλιως (20-25 ευρω καπου εκει). Βγαζει μπλουζα σουτιεν αλλα απο κατω μενει με το εσωρουχο. Αρχιζει πιπα. Με εχουν ζωσει τα φιδια παλι (γιατι δεν εβγαζε το εσωρουχο ;) και προσπαθω να δω αν προεξεχει τιποτα. Φυσικα παλι δε μου σηκωνεται οσο κι αν προσπαθει. Πιανω βυζι , μου φαινεται φυσιολογικο αλλα...Ειμαι μολις 20κατι , δεν εχω καμια εμπειρια και μονο με την ιδεα οτι μπορει με τσιμπουκωνει αντρας θελω να ξερασω. Δε θελω να βαλω χερι γιατι δεν ξερω τι θα πιασω και κολλαω/ντρεπομαι να της ζητησω να γδυθει. Τελοσπαντων , καποια στιγμη απογοητευεται και σταματαει την πιπα και βρισκω ευκαιρια και της λεει να γδυθει κι αυτη. Εχω ανεβασει 180 παλμους εν τω μεταξυ. Γδυνεται και ....εχει μουνί! Φυσιολογικο μουνι , με τριχα κιολας. Ξαναρχιζει την πιπα ενω την δαχτυλιαζω. Με το που αισθανομαι τα πρωτα υγρα στο μουνι της ο πουτσος μου εχει γινει πετρα. Τρελο ρολερκοστερ , απο την φρικη στην καβλα μεσα σε δευτερολεπτα. Νομιζω εχυσα στο στομα της λιγοτερο απο 30 δευτερολεπτα μετα. Μονο με την ανακουφιστικη ιδεα οτι ειναι γυναικα. Αυτά.

...Οπότε, φιλ@ νηματοθετ@ (δεν ξερω πως αυτοπροσδιοριζεσαι) , ολα καλά αυτα που λες , ωραια εμφανιση και κορμαρα εχεις αλλα σου λειπει το πιο βασικο....ΤΟ ΜΟΥΝΙ. Αυτο κανει ολη τη διαφορά.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
παράδειγμα ένα άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως στρέιτ -δηλαδή ελκύεται σαρκικά από άτομα του αντίθετου φύλου- το οποίο έχει φαντασιώσεις με άτομα του ίδιου φύλου.
Από πότε οι στρέητ φαντασιώνονται άτομα του ιδίου φύλου; Πού τα πωλούν αυτά και τα αγοράζεις; ?

Αν κάποιος έχει τέτοιες φαντασιώσεις δεν είναι στρέητ. Κρυφογκέυ είναι. Τώρα λίγο πολύ δεν ξέρω αλλά στρέητ δεν είναι.

Επίσης επειδή βλέπω πως ανεβάζεις φωτό πήχτρα στα φίλτρα και φορώντας και make-up, αν έχεις τα αρχίδια βάλε και μία σκέτη όπως ξυπνάς να δούμε πόσο "θηλυκός" φαίνεσαι.

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
το βυζι ειναι φυσικο δηλαδη; εγω γιατι δεν εχω τετοια βυζια να την παιζω με την παρτυ μου :alivedick:
εμφυτευμα ειναι δεν ειναι πλαστικη. και ειχα ηδη γι αυτο ειναι τελειο :tits2:

εισαι αγορακι γιαυτο δεν εχεις :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom