Νέα

Eρωτική προτίμηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andriannaTRANS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
Είχες ποτέ ερωτικές σκέψεις οι οποίες παρέκκλιναν σε σχέση με το φύλο από τις συνηθισμένες -για σένα- σκηνές που σε ανάβουν; Ξέρεις δεν είναι κακό και δε χρειάζεται να τις κρύβεις σαν να έχεις κάποιο πρόβλημα. Η θεωρία της κλισέ παγιωμένης σεξουαλικότητας είναι πλέον ξεπερασμένη. Αυτό που απαιτεί το σήμερα και το μέλλον, σαν επανάσταση για να εξελιχτούμε ως κοινωνία, είναι το να νιώθει ο καθένας ελεύθερος κι απαλλαγμένος από κοινωνικά ταμπού που τόν περιορίζουν να ζήσει όπως θέλει.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Εγώ πάλι καθόλου.. Θεωρώ το γυναικείο σώμα πανέμορφο και στο αντρικό δεν υπάρχει τίποτα που να το θεωρώ ελκυστικό.
Και σίγουρα ποτέ δεν είχα καμμία σκέψη να έκανα οτιδήποτε με κάτι πέραν από γυναίκα.

Πιστεύω και έχοντας κάποιες προσωπικές εμπειρίες με κάποιους φίλους στο παρελθόν που έλεγαν "δεν γίνεται να μην έχεις σκεφτεί να γαμάς άντρα/ να σου έχει περάσει από το μυαλό πώς είναι να σε πηδάνε" κ τέτοια, πως πρόκειται για άτομα αμφισεξουαλικά (το λιγότερο) που κρύβονται, ντρέπονται, δεν το έχουν αποδεχθεί κτλπ

Ο ετεροφυλόφιλος δεν έχει τέτοιες σκέψεις και ούτε είναι "κλισέ" γιατί είναι εκτός της φύσης του και των προτιμήσεών του.

Σαν σύγχρονη κοινωνία, ας σταματήσουν να ντρέπονται οι bi/gay που αυτό κάνουν αλλά οι straight δεν έχουν κάτι να αλλάξουν ή να "εξελιχθούν".

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Όχι δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους ερωτικές σκέψεις .Και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα .Δεν έχουν όλοι ούτε τα ίδια γούστα , ούτε την ίδια σεξουαλική ταυτότητα , και ούτε όλοι έχουν τέτοιου είδους σκέψεις και γούστα αλλά το κρύβουν . Το τελευταίο το αναφέρω διότι , από μια όχι και τόσο μικρή μερίδα ανθρώπων , [ συγκεκριμένων κύκλων ] παίζει πολύ σαν “ επιχείρημα “ και είναι τέρμα άκυρο .Σαφώς παντός , και σέβομαι τα γούστα του καθενός , όπως και θεωρώ ότι έχει κάθε δικαίωμα να ζει την ζωή που θέλει .

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
καλα αυτο με τους gay που το παιζουν str8 γιατι ντρεπονται πολυ τους λυπαμαι κριμα.

αυτα τα δυο ατομα (τασος) και (γιωργος) τωρα τι ειναι gay η str8... τι λετε?

Συνημμένα

• 13530536_214074608991530_7470756222.jpg
    13530536_214074608991530_7470756222.jpg
    150,5 KB · Εμφανίσεις: 106
OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
Όχι δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους ερωτικές σκέψεις .Και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα .Δεν έχουν όλοι ούτε τα ίδια γούστα , ούτε την ίδια σεξουαλική ταυτότητα , και ούτε όλοι έχουν τέτοιου είδους σκέψεις και γούστα αλλά το κρύβουν . Το τελευταίο το αναφέρω διότι , από μια όχι και τόσο μικρή μερίδα ανθρώπων , [ συγκεκριμένων κύκλων ] παίζει πολύ σαν “ επιχείρημα “ και είναι τέρμα άκυρο .Σαφώς παντός , και σέβομαι τα γούστα του καθενός , όπως και θεωρώ ότι έχει κάθε δικαίωμα να ζει την ζωή που θέλει .
Οι φαντασιώσεις είναι ένα από τα πιο ένοχα μυστικά μας. Είναι σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό μας –χωρίς να κοιτάζουν ώρα και περίσταση– βασανίζοντάς μας. Παρ’ ότι διψούμε να τις μοιραστούμε συχνά δειλιάζουμε και τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Ωστόσο, αποτελούν ένα θεμελιώδες κομμάτι της ανθρώπινης φύσης, άκρως φυσιολογικό, επομένως είναι κοινώς αποδεκτές.

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Δεν είχα προσωπικά ποτέ μου άλλη ερωτική προτίμηση εκτός από γυναίκα αν και τα γούστα το κάθενος στις γυναίκες είναι πολύ διαφορετικά το ένα με το άλλο αλλά έχω σκεφτεί κάποιες φορές στη ζωή μου να γάμαω τρανς αλλά δεν το έχω πράξει ακόμα θεωρο ότι μπορεί να είναι σκέψη πάνω στη καύλα εκείνη τη στιγμή και ότι μπορεί να μη το θέλω επειδή το θέλω γι'αυτό και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και δεν παίζει και να το δοκιμάσω

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
Δεν είχα προσωπικά ποτέ μου άλλη ερωτική προτίμηση εκτός από γυναίκα αν και τα γούστα το κάθενος στις γυναίκες είναι πολύ διαφορετικά το ένα με το άλλο αλλά έχω σκεφτεί κάποιες φορές στη ζωή μου να γάμαω τρανς αλλά δεν το έχω πράξει ακόμα θεωρο ότι μπορεί να είναι σκέψη πάνω στη καύλα εκείνη τη στιγμή και ότι μπορεί να μη το θέλω επειδή το θέλω γι'αυτό και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και δεν παίζει και να το δοκιμάσω
σου αρεσει ο κωλος γι αυτό έχεις αυτες της σκεψης. πιστευω πως διστάζεις να δοκιμάσεις φοβασαι οτι θα σου άρεσε περισσότερο..!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
Είχες ποτέ ερωτικές σκέψεις οι οποίες παρέκκλιναν σε σχέση με το φύλο από τις συνηθισμένες -για σένα- σκηνές που σε ανάβουν; Ξέρεις δεν είναι κακό και δε χρειάζεται να τις κρύβεις σαν να έχεις κάποιο πρόβλημα. Η θεωρία της κλισέ παγιωμένης σεξουαλικότητας είναι πλέον ξεπερασμένη. Αυτό που απαιτεί το σήμερα και το μέλλον, σαν επανάσταση για να εξελιχτούμε ως κοινωνία, είναι το να νιώθει ο καθένας ελεύθερος κι απαλλαγμένος από κοινωνικά ταμπού που τόν περιορίζουν να ζήσει όπως θέλει.
Αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με την εξελιξη της κοινωνιας..
αφορα μονο μια μειοψηφια..που ειναι γκει,λεσβιες.. και θελουν απλα μια κοινωνια που αυτοι οροματιζονται να πρωταγωνιστουν.
Δηλαδη με λιγα λογια..καντε ονειρα, αυτα δεν προκειται να γινουν ουτε σε 100 χρονια!

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
αφορα μονο μια μειοψηφια..που ειναι γκει,λεσβιες.. και θελουν απλα μια κοινωνια που αυτοι οροματιζονται να πρωταγωνιστουν.
Δηλαδη με λιγα λογια..καντε ονειρα, αυτα δεν προκειται να γινουν ουτε σε 100 χρονια!
Η σκέψη του «διαφορετικού και μη συνηθισμένου» μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον καθένα ανεξάρτητα από τη σεξουαλική του ταυτότητα. Το άτομο μπορεί να δηλώνει στρέιτ, γκέι ή γενικά queer και να αγχώνεται με τη σκέψη του διαφορετικού. Μήπως τελικά, το να βουτήξεις στη σεξουαλικότητά σου δείχνει έναν φόβο; Φόβο προς το νέο και το τι μπορεί να φέρει στη ζωή σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποια μειοψηφια 50/50 ειναι. δες τα νουμερα....

Συνημμένα

• 61X3U2d0Y7.jpg
    61X3U2d0Y7.jpg
    81,8 KB · Εμφανίσεις: 94

WOMAN LOVER

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
13
Πόντοι
0
O κάθε άνθρωπος επιλεγεί ότι θέλει για την σεξουαλικότητα του.
αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι γκέι και οι λέσβιες είναι η εξέλιξη της κοινωνίας

Jabberwocky

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
110
Πόντοι
0
"Η θεωρία της κλισέ παγιωμένης σεξουαλικότητας είναι πλέον ξεπερασμένη."
Θεωρία; Παγιωμένη; Από ποιόν; Έχει όνομα; Τον ξέρω;
"Αυτό που απαιτεί το σήμερα και το μέλλον, σαν επανάσταση για να εξελιχτούμε ως κοινωνία, είναι το να νιώθει ο καθένας ελεύθερος κι απαλλαγμένος από κοινωνικά ταμπού που τον περιορίζουν να ζήσει όπως θέλει."
Δεν απαιτεί κανείς τίποτα. Κανείς δεν μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό να γαμάω μόνο γκόμενες, πολύ απλά επειδή αυτό θέλω και νιώθω να κάνω, να πηδάω μόνο γκόμενες.

Ούτε με περιόρισε ποτέ κανείς να ζήσω όπως θέλω, τουλάχιστον στα όρια αυτής της χώρας.

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
O κάθε άνθρωπος επιλεγεί ότι θέλει για την σεξουαλικότητα του.
αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι γκέι και οι λέσβιες είναι η εξέλιξη της κοινωνίας
καινουργιο μελος και ηρθες να γραψης εδώ απο τόσα άλλα νηματα... :smitten::smitten:

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
341
Πόντοι
21

awaf

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Ελπίζω να είσαι έτοιμη για τα κάφρικα σχόλια που θα μαζέψει αυτό το θρεντ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.023
Πόντοι
6.030
Λατρευω τις γυναικες , λατρευω το γυναικειο σωμα. Τι να πρωτοπεις? Οταν τα βυζια ειναι σα πεπονακια γλυκα να τα γλυφεις βραδια ολοκληρα. Περιποιημενο μουνακι,πατουσες. Στοματακι για τσιμπουκι. Οταν μια γυναικα εχει και καλομχαρκτηρα,θες να την εχεις αγκαλια. Θα στο χαλασω τρανς φιλη μου. Ενας αντρας το μονο που σκεφτεται σεξουαλικα ειναι να πηδαει καλα και πολυ,αλλα μονο γυναικες. Οι σκατοψυχες ελεηνιδες αχρηστες ,σιγουρα δεν εχουν θεση στα παραπανω.

OP
OP
andriannaTRANS
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
1.005
Λατρευω τις γυναικες , λατρευω το γυναικειο σωμα. Τι να πρωτοπεις? Οταν τα βυζια ειναι σα πεπονακια γλυκα να τα γλυφεις βραδια ολοκληρα. Περιποιημενο μουνακι,πατουσες. Στοματακι για τσιμπουκι. Οταν μια γυναικα εχει και καλομχαρκτηρα,θες να την εχεις αγκαλια. Θα στο χαλασω τρανς φιλη μου. Ενας αντρας το μονο που σκεφτεται σεξουαλικα ειναι να πηδαει καλα και πολυ,αλλα μονο γυναικες. Οι σκατοψυχες ελεηνιδες αχρηστες ,σιγουρα δεν εχουν θεση στα παραπανω.

Συνημμένα

• 198902449_301652898329433_3043555118398135387_n.jpg
    198902449_301652898329433_3043555118398135387_n.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 69

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom