Νέα

Ερωτική επιθυμία των γυναικών....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πολλά προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις κατέγραψε 20ετής έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής Και Σεξουαλικής Υγείας, σε δείγμα 10.000 γυναικών στη χώρα μας, ηλικίας 16 έως 82 ετών. Σύμφωνα με την έρευνα, βασικός παράγοντας του προβλήματος είναι το άγχος και οι πολλές ευθύνες που έχει επωμιστεί η σύγχρονη Eλληνίδα.

Πιο συγκεκριμένα, 4 στις 10 γυναίκες έχουν χάσει την ερωτική τους επιθυμία, ενώ ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχει σεξουαλική επαφή, 1 στις 3 γυναίκες δεν την απολαμβάνει. Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη για τις παντρεμένες γυναίκες, καθώς 6 στις 10 γυναίκες εμφανίζουν σεξουαλικά προβλήματα, κυρίως εξαιτίας του άγχους.

(πηγή: skai.gr)

Εμένα πάντως δεν με ρώτησαν.... :huh:

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμ, αυτά συμβαίνουν όταν αγνοείς ορισμένα :boobies: πράγματα. Απεπωμισθείτε τις ευθύνες της σύγχρονης :cheesy: ελληνίδας και κοιτάξτε χαμηλά...κάτι υπάρχει εκεί

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι με νοιάζει εμένα..εχω πάθει πλάκα με ένα αυτοκίνητο που σύντομα ίσως γίνει δικό μου... :rockon:
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν άνετα με την σεξουαλικότητα τους και έχουν καλη σεξουαλική υγεία...στραφείτε σε αυτές.

Επισκέπτης
Σε νοιάζει.... Ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβει μια γυναίκα... Άβυσσος η ψυχή της. Επομένως... κοίτα να είσαι ενημέρωμένος και έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα.

:P

το ιδιο να εισαι σιγουρη ισχυει κ για τους αντρες οποτε κ εσεις να ενημερωνεστε κ να μην επαναπαυεστε στις δαφνες σας γιατι εχει ο καιρος γυρισματα :grin: :grin:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
εχω πάθει πλάκα με ένα αυτοκίνητο που σύντομα ίσως γίνει δικό μου... :rockon:

Γι' αυτό το νέο χαίρομαι.... να σου ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου.

Πάντως... το θέμα στην όλη υπόθεση είναι ότι μάλλον ο γάμος σκοτώνει το σεξ....
Αυτό είναι το ζουμί της έρευνας...

:-*

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γ...ια δεν έχει από ότι φαίνεται, μετά συγχωρήσεως :cheesy:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Και τι προτείνεις;Να σας χρηματοδοτούμε χωρίς γάμο;Για να μπορείτε να γαμιέστε και με άλλους ελεύθερα;Όχι ότι τώρα δε γαμιέστε,αλλά τότε θα το παρακάνατε...

Όχι δε σκοτώνει ο γάμος το σεξ,το σκοτώνει η μαλακία που έχετε μέσα στο σκατοκέφαλο σας.Εκτός από φωτεινές εξαιρέσεις όλες οι άλλες μετά το γάμο γίνονται μπουλντόζες και έχουν συνεχώς πονοκέφαλο.Γι'αυτό και όλοι παλιπαιδίζουν και επισκέπτονται τα μπουρδέλα ξανά όπως όταν ήταν νέοι...

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δεν είναι κακή ιδεά....

Προκειμένου να κρατήσουμε το πάθος ζωντανό... δεν είναι κακή η ιδέα σου...  :dancing:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.236
Πόντοι
1.206
Πιο συγκεκριμένα, 4 στις 10 γυναίκες έχουν χάσει την ερωτική τους επιθυμία, ενώ ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχει σεξουαλική επαφή, 1 στις 3 γυναίκες δεν την απολαμβάνει.
προσφερομαι να βοηθησω στην ανατροπη της καταστασης

Επισκέπτης
ε ρε θαλεια αμα μια γυναικα εχει παει με περισσοτερους απο οτι οι αντρες μετα ολους ιδιους τους βλεπεις λογικο δεν ειναι...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ας ασχοληθείτε λίγο ακόμη με το να προλαβένετε τις προθεσμίες των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και θα δείτε μετά άγχος.
Το να γίνεις "αντράκι" έχει το τίμημα του.
Τα πάντα έχουν τίμημα, αυτό δεν θα είχε;
Αιώνες τώρα πεθαίνουμε νωρίτερα...

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω θα κοιτάξω το συντομότερο δυνατό να αποκτήσω το αυτοκίνητο... :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

Δεν ξέρω αν είμαι η μέση ελληνίδα... Πάντως η αλήθεια είναι ότι με έχει απασχολήσει το θέμα. Γι' αυτό άλλωστε βρήκα και το site. Πάντως είναι ενδιαφέρουσα ως έρευνα...  :-*

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
προσεχε μονο μην μετα τις γαμας μονο επειδη εχεις αυτοκινητο γιατι οταν θα το καταλαβεις θα ειναι αργα :grin: :grin:

Αυτή την περίοδο λόγο αυτού που μου έτυχε δεν σκέφτομαι κάν το θέμα αυτό...έχω επικεντρωθεί αλλου και τα χρήματα μου θα τα διαθεσω αλλου... :rockon: όσο για αυτό που λες..πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.. ;)

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί θα έλεγες κάτι διαφορετικό;
Έχεις διαφορετική άποψη για το θέμα;
Και αν ναι, θεωρείς τον εαυτό σου μέση Ελληνίδα?

Για να υπάρχει τόση συμμετοχή στο συγκεκριμένο τόπικ παει να πεί ό,τι την ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom