Νέα

Eros Center Στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Salonikos82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μαγκεσ το πεζοδρομιο απο δω και περα θα ανθοιση συμφωνα με τον τελευταιο νομο μια κοπελα που κανει πιατσα δεν μπορουν πλεων να την κανουν τιποτα.ερχεται και ανοιξη χε χε χε χεεεε.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Όπως είπα δεν μιλώ μόνο σαν επισκέπτης αλλά και σαν κάτοικος. Το πεζοδρόμιο για εμένα σημαίνει εγκληματικότητα είτε γίνεται στις red light districts της Ευρώπης είτε στην οδό Γιαννιτσών γειτόνισα...

είναι κάτι που θα ειπάρχη πάντα οπότε δεν χρεζετε να το συζητήσουμε ..κ για να μην ταϊζουν πλέον ούτε δικηγόρους ούτε αστυνομία έχη αλαξη νομοφισια  από πλημέλημα έχη γίνη πτεζμα  ούτε να της σιλάβουν δεν μπορούν ..άρα απλά προσοχή με αυτές για λόγο υγίας αλιος  στα σίγουρα η απλά δεν κανείς τπτ που είναι 100 της 100 σίγουρο ..

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ετσι ζητω η πιατσααααααα.

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
είναι κάτι που θα ειπάρχη πάντα οπότε δεν χρεζετε να το συζητήσουμε ..κ για να μην ταϊζουν πλέον ούτε δικηγόρους ούτε αστυνομία έχη αλαξη νομοφισια  από πλημέλημα έχη γίνη πτεζμα  ούτε να της σιλάβουν δεν μπορούν ..άρα απλά προσοχή με αυτές για λόγο υγίας αλιος  στα σίγουρα η απλά δεν κανείς τπτ που είναι 100 της 100 σίγουρο ..

Δεν θα αντισταθώ και θα πω κάτι ακόμα που θα ακουστεί συντιρίκλα. Δηλαδή τα στούντιο και τα σπίτια ως κλάδος δεν ενδιαφερόσαστε να μειωθεί το παράνομο ώστε να έχετε περισσότερα κέρδη και να έχετε τη δυνατότητα να μας προσφέτερε ασφάλεια και υπηρεσίες σε τιμές που θα μείνουν λογικές;

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Δεν θα αντισταθώ και θα πω κάτι ακόμα που θα ακουστεί συντιρίκλα. Δηλαδή τα στούντιο και τα σπίτια ως κλάδος δεν ενδιαφερόσαστε να μειωθεί το παράνομο ώστε να έχετε περισσότερα κέρδη και να έχετε τη δυνατότητα να μας προσφέτερε ασφάλεια και υπηρεσίες σε τιμές που θα μείνουν λογικές;

να παλεβο με κάτι που δεν παλεβετε ??? για πες μου εση πως να το κάνω ?? εγώ μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσέχω την δουλιά μου να είναι καθαρό το μαγαζί  να έχω σωστές κοπέλες κ από εκη κ πέρα ο καφενας διαλέγει κ πέρνει ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να παλεβο με κάτι που δεν παλεβετε ??? για πες μου εση πως να το κάνω ?? εγώ μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσέχω την δουλιά μου να είναι καθαρό το μαγαζί  να έχω σωστές κοπέλες κ από εκη κ πέρα ο καφενας διαλέγει κ πέρνει ....
+100000

παιδια οι υπολοιποι τι ψαχνετε;οσο γυριζει η γη θα υπαρχει και πιατσα και ναρκωτικα και υποκοσμος και εγκλημα αν το θες και τα παντα ολα.....επιγειους παραδεισους και πλατωνικες ιδανικες πολιτειες ονειρευεστε ακομη;

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Δεν καταλάβαινω ακριβώς τι μου λες αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα κατάλαβα. Αναρωτήθηκα και νομίζω πως έχω καταλάβει τι είναι διεθνως ένα eros center. Αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο εννοέιται πως σου ζητώ να το πεις. Ασχολήθηκα με εκείνα με τα ζητήματα που με αφορούν από αυτά που λεέι ο επιχειρηματίας. Αν εσύ θέλεις τα θέσεις και άλλα προφανώς και είναι θεμιτό απλά όπως είπα δεν είμαι εκπροσωπος του για να απαντήσω και σε αυτό που λες παρακάτω. Τέλος φοβήθηκα μη φανώ υποκριτής γιατί ενώ δεν έχω πρόβλημα να πάω σε οίκο ανοχής και να συζητήσω μετά τις εντυπώσεις μου μιλώ άσχημα για το πεζοδρόμιο.
διαβασε καλα την ιστοσελιδα του καμια 10αρια φορες ισως εχεις ερωτηματα ! αλλα το βλεπω να το παμε μεχρι το αλλο Πασχα αυτο το θεμα.
Γιατι αμα τα βαλω ολα τα κειμενα του εδω θα βγαλω πολλα ερωτηματα !!!
Να σε ρωτησω τωρα που το αναφερες λες ασχημα για το πεζοδρομιο .οκ.δικαιο εχεις εως εδω.και εμενα δεν με αρεσουν  αυτα του πεζοδρομιου.

και με το αυτοκινητο ????

δηλ. αλλα αμα δεις καποιους να γαμιουνται στο αυτοκινητο τι θα πεις την αλλη πως ειναι ιεροδουλη κι πηδιεται στο αμαξι ???
κι αμα δεν ειναι και ειναι ενα ζευγαρι η  φοιτητες ??? εδω πως θα αντιδρασεις ??? με τι κριτηρια τους κρινεις εδω ???

δεν χτυπαει ασχημα να πεις την αλλη χωρις να την ξερεις οτι κανει τη  δουλεια στο αμαξι  αλλα γι αυτο σε ειπα πριν η διακριση !!!

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
+100000

παιδια οι υπολοιποι τι ψαχνετε;οσο γυριζει η γη θα υπαρχει και πιατσα και ναρκωτικα και υποκοσμος και εγκλημα αν το θες και τα παντα ολα.....επιγειους παραδεισους και πλατωνικες ιδανικες πολιτειες ονειρευεστε ακομη;

Δεν μίλησα για ιδανικά πράγματα ούτε για εξάλειψη. Απλά αναρωτήθηκα αν πρακτικές που οι ξένοι λένε ότι εφάρμοσαν και πέτυχαν βελτίωση της κατάστασης μπορούν να έχουν τύχη και εδώ. Και πάλι θα πω ότι δεν διαφημίζω την επιχείρηση. Αν είναι όσα λεέι καλώς. Αν όχι  :2on1:.
Οι έμποροι πως λένε στην πολιτεία να κυνηγήσει τους μαύρους; Θα μου πεις "'Εγινε και εκεί κάτι;" Δίκιο θα έχεις. Σίγουρα δεν περιμένει κανείς από τα σπίτια και τα στούντιο να περιπολούν στα πεζοδρόμια.

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
διαβασε καλα την ιστοσελιδα του καμια 10αρια φορες ισως εχεις ερωτηματα ! αλλα το βλεπω να το παμε μεχρι το αλλο Πασχα αυτο το θεμα.
Γιατι αμα τα βαλω ολα τα κειμενα του εδω θα βγαλω πολλα ερωτηματα !!!
Να σε ρωτησω τωρα που το αναφερες λες ασχημα για το πεζοδρομιο .οκ.δικαιο εχεις εως εδω.και εμενα δεν με αρεσουν  αυτα του πεζοδρομιου.

και με το αυτοκινητο ????

δηλ. αλλα αμα δεις καποιους να γαμιουνται στο αυτοκινητο τι θα πεις την αλλη πως ειναι ιεροδουλη κι πηδιεται στο αμαξι ???
κι αμα δεν ειναι και ειναι ενα ζευγαρι η  φοιτητες ??? εδω πως θα αντιδρασεις ??? με τι κριτηρια τους κρινεις εδω ???

δεν χτυπαει ασχημα να πεις την αλλη χωρις να την ξερεις οτι κανει τη  δουλεια στο αμαξι  αλλα γι αυτο σε ειπα πριν η διακριση !!!

Να βάλεις όσα ερωτήματα θεωρείς αξιόλογα να μιλάμε ως τον 15αύγουστο. Εγώ όπως είπα θέτω όσα κατάλαβα και όσα με απασχολούν. Για το σεξ στα αυτοκίνητα γράφει αυτός στη σελίδα του. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό και γενικά με το σεξ σε δημόσιους χώρους.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν καταλαβα καλα τελικα να καινουριο πολλαπλο μπουρδελο ισως ανοιξει καποτε
δε βλεπω να εχω κατι  κατι αλλο να πω πια

ενδιαφερων θα εχει το θεμα οταν καποιο γραψει ποιες δουλευουν και αν ειναι καλες
μεχρι τοτε .. καλη επιτυχια στο προτζεκτ

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Να βάλεις όσα ερωτήματα θεωρείς αξιόλογα να μιλάμε ως τον 15αύγουστο. Εγώ όπως είπα θέτω όσα κατάλαβα και όσα με απασχολούν. Για το σεξ στα αυτοκίνητα γράφει αυτός στη σελίδα του. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό και γενικά με το σεξ σε δημόσιους χώρους.
φιλε εδω μας τα αλλαζεις σε βλεπω διπροσωπο απο την μια κατηγορεις τα πεζοδρομια και απο την αλλη εισαι υπερ το σεξ σε δημόσιους χώρους.

Καλο σου βραδυ !!!

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
φιλε εδω μας τα αλλαζεις σε βλεπω διπροσωπο απο την μια κατηγορεις τα πεζοδρομια και απο την αλλη εισαι υπερ το σεξ σε δημόσιους χώρους.

Καλο σου βραδυ !!!
Άποψη σου. Για εμένα το σεξ σε δημόσιο χώρο έχει σχέση με την παράνομη πορνεία όση σχέση έχει και το κάπνισμα σε δημόσιο χώρο. Παράνομα και τα 3 αλλά στον δικό μου, ακατανόητο για εσένα και δεκτό, ηθικό κόσμο πολύ διαφορετικά. Καλό σου βράδυ επίσης.

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Αν καταλαβα καλα τελικα να καινουριο πολλαπλο μπουρδελο ισως ανοιξει καποτε
δε βλεπω να εχω κατι  κατι αλλο να πω πια

ενδιαφερων θα εχει το θεμα οταν καποιο γραψει ποιες δουλευουν και αν ειναι καλες
μεχρι τοτε .. καλη επιτυχια στο προτζεκτ

Όπως είπα και στην αρχή του νήματος αναρωτιέμαι αν μας βολεύει ο τύπος της εγκατάστασης. Προφανώς πάντα σημασία έχει τι "υλικό" παίζει εκεί και αυτό είναι το πρωτεύον. Αν υποθέσουμε οτι θα μας αρέσει το υλικό θα βοηθά, θα είναι αδιάφορο ή θα δυσκολεύει το στυλ του μαγαζιού τον έλληνα "παίκτη". Δεν θα τον διαφημίσω άλλο, για την ώρα έστω. Καλό μας απόγευμα.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
λοιπον εγω ειμαι κατα τις παρανομης πορνειας οπου και αν ειναι αμα με καταλαβες καλα !!!!
σεβομαι τις αποψεις σου κι αν καταλαβα λαθος για σενα κατι  ζητω συγνωμη  Salonikos82 !!!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
+1000000000000000 :thumbsup:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
+100000

ελα ντε τι ψαχνουν για πεστα τους  φιλε gl.  :thumbsup:

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Εκ του αποτελέσματος δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο site για το ζήτημα. Επιφυλλάσομαι να επανέρθω αν υπάρξουν εξελίξεις.

Ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom