Δεν καταλάβαινω ακριβώς τι μου λες αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα κατάλαβα. Αναρωτήθηκα και νομίζω πως έχω καταλάβει τι είναι διεθνως ένα eros center. Αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο εννοέιται πως σου ζητώ να το πεις. Ασχολήθηκα με εκείνα με τα ζητήματα που με αφορούν από αυτά που λεέι ο επιχειρηματίας. Αν εσύ θέλεις τα θέσεις και άλλα προφανώς και είναι θεμιτό απλά όπως είπα δεν είμαι εκπροσωπος του για να απαντήσω και σε αυτό που λες παρακάτω. Τέλος φοβήθηκα μη φανώ υποκριτής γιατί ενώ δεν έχω πρόβλημα να πάω σε οίκο ανοχής και να συζητήσω μετά τις εντυπώσεις μου μιλώ άσχημα για το πεζοδρόμιο.
διαβασε καλα την ιστοσελιδα του καμια 10αρια φορες ισως εχεις ερωτηματα ! αλλα το βλεπω να το παμε μεχρι το αλλο Πασχα αυτο το θεμα.
Γιατι αμα τα βαλω ολα τα κειμενα του εδω θα βγαλω πολλα ερωτηματα !!!
Να σε ρωτησω τωρα που το αναφερες λες ασχημα για το πεζοδρομιο .οκ.δικαιο εχεις εως εδω.και εμενα δεν με αρεσουν αυτα του πεζοδρομιου.
και με το αυτοκινητο ????
δηλ. αλλα αμα δεις καποιους να γαμιουνται στο αυτοκινητο τι θα πεις την αλλη πως ειναι ιεροδουλη κι πηδιεται στο αμαξι ???
κι αμα δεν ειναι και ειναι ενα ζευγαρι η φοιτητες ??? εδω πως θα αντιδρασεις ??? με τι κριτηρια τους κρινεις εδω ???
δεν χτυπαει ασχημα να πεις την αλλη χωρις να την ξερεις οτι κανει τη δουλεια στο αμαξι αλλα γι αυτο σε ειπα πριν η διακριση !!!