Salonikos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
δεν προκειται να παρει αδεια λειτουργιας , οποτε τσαμπα συζηταμε ...
Λόγω νομολογίας εννοείς;
δεν προκειται να παρει αδεια λειτουργιας , οποτε τσαμπα συζηταμε ...
λογω νομοθεσιας , νοοτροπιας , κυκλωματος ... θες κιαλλα ?
λογω νομοθεσιας , νοοτροπιας , κυκλωματος ... θες κιαλλα ?
κύκλωματα δεν ειπαρχουν ...
καλο ...
Δικιο εχεις :
ΔΕΝ υπαρχουν δυο συγκεκριμενα γραφεια που ασχολουνται με τετοιες αδειες ...
ΔΕΝ υπαρχει τιποτα περιεργο με τις βεβαιωσεις για την αποσταση ...
Η επιτροπη ΔΕΝ σε κοβει με το παραμικρο εκτος ... και μετα ΔΕΝ περιμενεις ποσο καιρο μεχρι να ξανασυσταθει ...
Τεσπααααα ... Μαλλον θα κανω λαθος ...
Εγώ για αυτό πιστεύω πως ο επιχιρηματίας μιλά για τα προβλήματα του πεζοδρομίου. Θέλει να έχει τον κόσμο μαζί του για να πάρει άδεια λειτουργίας.
Πέρα από τις παθογέννειες του συστήματος σίγουρα χρειάζεται αλλαγή νομοθεσίας για να λειτουργήσει τέτοιο μέρος; Ρωτώ αν ξέρει σίγουρα κανένας.
Πέρα από τις παθογέννειες του συστήματος σίγουρα χρειάζεται αλλαγή νομοθεσίας για να λειτουργήσει τέτοιο μέρος; Ρωτώ αν ξέρει σίγουρα κανένας.
Εγώ για αυτό πιστεύω πως ο επιχιρηματίας μιλά για τα προβλήματα του πεζοδρομίου. Θέλει να έχει τον κόσμο μαζί του για να πάρει άδεια λειτουργίας.
λιππων όπως κ ανέφερα πριν θέλη 50 μέτρα από σπίτι με σπίτι κ 200 μέτρα ενγλεσίες
Nαι
Η καλυτερη του θα ειναι να κινηγηθουν ολοι οι αλλοι οι <παρανομοι>
Οχι .. αφου λειτουργει στη Λαρισσα παρομοιο , τωρα για τα 2 και τα 3 μαζι ισως λογω μετρων που γραφτηκε
Παντως αυτα που σ ενοχλουν θα συνεχισουν να σε ενοχλουν ..και 5 τετοια ν αναοιξουν δε θα αλλαξει κατι
ο κάθε δήμος ορίζει ότι θέλη κ για μέτρα κ για μαγαζιά στην ελλάδα ζούμε ..
Ίσως λίγο άσχετο και σίγουρα δεν το στρέφω πουθενά αλλά μήπως είμαι υποκριτής που δεν μου αρέσει να υπάρχει πεζοδρόμιο; Ούτε εκεί που ζω αλλά ούτε εκεί που είμαι τουρίστας ή επισκέπτης.
συγνωμη φιλε εσυ που διαβασες την ιστοσελιδα του , αναρωτηθηκες καθολου τι ειναι αυτο αραγε ??? σε ενδιαφερει καταρχην τι ??? δεν εκανες απο την αρχη ερωτησεις ομως με το τι γραφει εκει ο Ερος η να παρουμε εμεις θεσεις σαν μελη του φορουμ !!!!Ίσως λίγο άσχετο και σίγουρα δεν το στρέφω πουθενά αλλά μήπως είμαι υποκριτής που δεν μου αρέσει να υπάρχει πεζοδρόμιο; Ούτε εκεί που ζω αλλά ούτε εκεί που είμαι τουρίστας ή επισκέπτης.
ειπαρχουν τόση δρομή στην θεσαλονίκη που μπόρις να περάσεις χωρίς να της δεις της κοπέλες ..όσο για μαγαζιά οπιος πέρνει από το δρόμο δεν έρχετε σε στουδίο .κ οπιος έρχετε σε στουδίο δεν θα πάρει από το δρόμο τουλαιστών 95% έτσι λιτουργούν ο καθένας με την τρέλα του .....αν δεν είναι ετσιαγορία να με διορφοσεστε
συγνωμη φιλε εσυ που διαβασες την ιστοσελιδα του , αναρωτηθηκες καθολου τι ειναι αυτο αραγε ??? σε ενδιαφερει καταρχην τι ??? δεν εκανες απο την αρχη ερωτησεις ομως με το τι γραφει εκει ο Ερος η να παρουμε εμεις θεσεις σαν μελη του φορουμ !!!!
μονο το πεζοδρομιο σε πειραξε και στο αυτοκινητο που σε αναφερα στην αρχη ??? υπαρχουν 1002 λεπτα θεματα απο το κειμενο του αμα κατσεις και το μελετησεις ενα ενα να δουμε τι θα με πεις !!!
βλεπω δεν σε ενδιαφερουν τα ροζ σπιτακια στο γραφω ευγενικα !!! η μηπως εισαι με το μερος του Ερος ??? με το να λες μηπως ειμαι υποκριτης ???
υπαρχουν και νομοι και κανονισμοι !