Νέα

Eros Center Στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Salonikos82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ανοίγω αυτό το θέμα για την πρόταση που υπάρχει για την δημιουργία Eros Center στα περίχωρα της Θεσ/νίκης. Σκοπός μου σίγουρα δεν είναι να κάνω διαφήμιση στη μελλοντική επιχείρηση αλλά να ανταλλάξουμε γνώμες για αν βολεύει τους έλληνες του σπορ αυτός ο τύπος εγκατάστασης. Επίσης ακόμα και αν μας αρέσει εμάς εδώ στο site σαν ιδέα είναι οικονομικά βιώσιμο; Η σελίδα του project είναι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με μια προχειρη ματια ..

Τι διαφορα εχει αυτο με το villa erotica στη Λαρισσα ας πουμε ?  :think:
Ιδιωτικη επιχειρηση δε ειναι ? φραγμενα μπουρδελα εκτος πολης ... ε ?  :think:
(απλα αυτο το κοβω γινετε αλυσιδα . σαν τον Γερμανο ας πουμε  :cheesy:)

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Δεν είμαι σίγουρος για το καθεστώς στο Villa Erotica αλλά από αυτά που λέει στη σελίδα και από αυτά που έχω διαβάσει για τα παρόμοια του εξωτερικού καταλαβαίνω ότι οι επιχειρήσεις του είδους απλά νοικιάζουν τους χώρους τους στις κοπέλες και οι πελάτες πληρώνουν είσοδο για να μπουν και να διαλέξουν. Είναι πιο χαλαρή η σχέση "σπιτιού" και ιεροδούλου. Το ερώτημα μου παραμένει. Είναι οικονομικά βιώσιμο η ο επιχειρηματίας ψαρεύει στα θολά;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για να καταλαβουμε γιατι μιλαμε ...

Προκειτε για μια ιδιωτικη επηχειρηση , 3-4 μπουρδελα ( κουτια πραξης  :2funny: )
μεσα σε εναν φυλασομενο ειδικα διαμορφωμενο χωρο σωστα ? :think:
Αν ειναι ετσι οκ .. να προτειμησω να ρθω εκει απ το να παω σε ενα βρομερο ντελο αλλου ..
Αναλογα με τις τιμες και τις υπηρεσιεςς φυσικα  , δε θα ρθω να κατουρησω στην καινουρια τουαλετα ... με αλλο σκοπο θα ερθω

Απλα μπουρδελα υπαρχουν ενα σωρο .. κατι αλλο λειπει κατι σε FKK πως τα λενε .. κατι σε ερωτικο μασαζ κλτ
βεβαια αυτα απαγορευονται απ οτι ξερω αλλα .. νταξυ στην χωρα της δημοκρατιας ζουμε  νομοθετουμε και διαταζουμε...

Αργα η γρηγορα καποιος που ειναι "μεσα στα πραγματα " θα ετοιμασει τους χορους και θα λειπει απλα ενα νομοσχεδιο γιθα να λειτουργησουν

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλημερα σας
διαβαζοντας την ιστοσελιδα σας και απο αυτα που ακουγονται καθημερινως στην Σαλονικη εχω μερικες αποριες !!!

1) Θα κλεισουν τα μπορδελα/στουντιο  δηλ. στο Βαρδαρη και αλλου ?
2) Γραφετε στην σελιδας σας περι ιατρικης περιθλαψης ποιος θα τα πληρωνει εσεις με δικα σας εξοδα ?
3) Θα μπορεσετε να μαζεψετε τις 80.000 παρανομες η θα μεινουν μονο οι 800 νομιμες ?
4) Διαβαζω ..Η Ελλάδα θα έρθει πιο κοντά στην Ευρώπη. Το ευχομαι αλλα...

5) Γραφετε ..Να εξαφανιστούν όλοι εκείνοι οι πελάτες που κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο
            και στις γειτονιές με όλες αυτές τις ιερόδουλες.
Δε νομιζω οτι κανουν σεξ στο αυτοκινητο  μονο οι ιεροδουλες .
Στην Αθηνα π.χ. στην Ζωγραφου και σε  αλλες  περιοχες να μην λεω γαμιουνται μεσα στα αυτοκινητα τα βραδια , φοιτητριες ακομα κι  νιοπαντρα ζευγαρια αφου δεν μπορουν στα σπιτια τους επειδη μενουν στους γονεις λογω της κρισης  !!
τι παει να πει να τους εξαφανισουμε και αυτους και μετα ???

πιστευω οσοι διαβασουν το σαιτ σας θα τους δημιουργηθουν και αλλες αποριες !!!

Ειναι λεπτο το θεμα θελει διακριση πολυ σε ολα !!!
ζητω συγνωμη εαν κανω καπου λαθος !
ειπα απλα την γνωμη μου

και καλη αρχη !

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κι αμα δεν εχεις αυτοκινητο ?

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Καλημερα σας
διαβαζοντας την ιστοσελιδα σας και απο αυτα που ακουγονται καθημερινως στην Σαλονικη εχω μερικες αποριες !!!

1) Θα κλεισουν τα μπορδελα/στουντιο  δηλ. στο Βαρδαρη και αλλου ?
2) Γραφετε στην σελιδας σας περι ιατρικης περιθλαψης ποιος θα τα πληρωνει εσεις με δικα σας εξοδα ?
3) Θα μπορεσετε να μαζεψετε τις 80.000 παρανομες η θα μεινουν μονο οι 800 νομιμες ?
4) Διαβαζω ..Η Ελλάδα θα έρθει πιο κοντά στην Ευρώπη. Το ευχομαι αλλα...

5) Γραφετε ..Να εξαφανιστούν όλοι εκείνοι οι πελάτες που κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο
            και στις γειτονιές με όλες αυτές τις ιερόδουλες.
Δε νομιζω οτι κανουν σεξ στο αυτοκινητο  μονο οι ιεροδουλες .
Στην Αθηνα π.χ. στην Ζωγραφου και σε  αλλες  περιοχες να μην λεω γαμιουνται μεσα στα αυτοκινητα τα βραδια , φοιτητριες ακομα κι  νιοπαντρα ζευγαρια αφου δεν μπορουν στα σπιτια τους επειδη μενουν στους γονεις λογω της κρισης  !!
τι παει να πει να τους εξαφανισουμε και αυτους και μετα ???

πιστευω οσοι διαβασουν το σαιτ σας θα τους δημιουργηθουν και αλλες αποριες !!!

Ειναι λεπτο το θεμα θελει διακριση πολυ σε ολα !!!
ζητω συγνωμη εαν κανω καπου λαθος !
ειπα απλα την γνωμη μου

και καλη αρχη !

Να διευκρινήσω απλά ξανά πως εγώ που άνοιξα το θέμα δεν έχω καμιά σχέση με την επιχείρηση.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Να διευκρινήσω απλά ξανά πως εγώ που άνοιξα το θέμα δεν έχω καμιά σχέση με την επιχείρηση.
οκ.σου ζητω συγνωμη !

και που θα βρουμε ακρη ???

ναι σιγα θα νε και βιωσσιμο με αυτην την κριση το πιστευεις ???? εσυ που το διαβασες και ας μην εκανες διαφημηση περι αυτου τι γνωμη εχεις ???
για πε??? γιατι πολλες αμφιβολιες θα χουμε ολοι μας πιστευω ....

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
οκ.σου ζητω συγνωμη !

και που θα βρουμε ακρη ???

ναι σιγα θα νε και βιωσσιμο με αυτην την κριση το πιστευεις ???? εσυ που το διαβασες και ας μην εκανες διαφημηση περι αυτου τι γνωμη εχεις ???
για πε??? γιατι πολλες αμφιβολιες θα χουμε ολοι μας πιστευω ....

Πληροφορίαι και επικοινωνία στη σελίδα φαντάζομαι. Εμένα έπεσε στην αντίληψη μου καθώς ο επιχειρηματίας όπως φαίνεται και στη σελίδα επιδιώκει συμμαχία με τους κατοίκους της Θεσ/νίκης για να απομακρυνθούν οι πιάτσες από κατοικημένες περιοχές (και να πάνε στο μαγαζί του). Εγώ το βρίσκω καλή ιδέα σε μια πρώτη ανάγνωση. Απλά ακριβώς επειδή μοιάζει λογική και νοικοκυρεμένη κατάσταση δε νομίζω να πετύχει στην Ελλάδα.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Με μια προχειρη ματια ..

Τι διαφορα εχει αυτο με το villa erotica στη Λαρισσα ας πουμε ?  :think:
Ιδιωτικη επιχειρηση δε ειναι ? φραγμενα μπουρδελα εκτος πολης ... ε ?  :think:
(απλα αυτο το κοβω γινετε αλυσιδα . σαν τον Γερμανο ας πουμε  :cheesy:)

βασικά  σε στυλ Λάρισας εδώ στο δήμο θεσαλονίκης δεν γίνετε  να γίνη  επιδη υπαρχη νόμος αποστασιος δλδ 50 μ μαγαζί από μαγαζί

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Απλά ακριβώς επειδή μοιάζει λογική και νοικοκυρεμένη κατάσταση

Ειναι
αρκει να μην λειτουργησει η Ελληνικη Δημοκρατια
Νομοθετουμε και διαταζουμε  :dancing:
φιαχνουμε τους χορους , βγαζουμε κι εναν νομο που διωχνει τις < βρομιαρες >
και τις στελενει... στον χωρο μου  :dancing:

βασικά  σε στυλ Λάρισας εδώ στο δήμο θεσαλονίκης δεν γίνετε  να γίνη  επιδη υπαρχη νόμος αποστασιος δλδ 50 μ μαγαζί από μαγαζί
τσσσ λεπτομεριεςς , μια μουντζουρα στο μηδεν και μια σφραγιδα απο πανω , και οκ  :dancing:
μεκρη και την καθαριστρια το δημου να εχεις γνωστη γινετε , και ασε το μπουταρη να πινει το κρασακι του

Τωρα φιλε Salonikos82 για το αν ειναι οικονομικα βιωσημη , εμας τι μας νοιαζει ?  :think:
ζηταει συνεταιρους ο τυπος ? μπορουμε να μπουμε μετοχοι ?  :think:

Παντως ο τροποπος που προσπαθει να πεισει με τους νταβατζηδες και τα ναρκωτικα που θα εκλειψουν κλτ ειναι τουλαχιστον αστειος
αλλο ενα ιδιωτικο μπουρδελο θα ανοιξει ....  so what ? :dunno:

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Είναι κάτι καινούριο νομίζω για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά για να είμαι ειλικρινής εμένα με ενδιαφέρει αν όντως τέτοιες καταστάσεις μπορούν να μειώσουν το πεζοδρόμιο που εμένα με ενοχλεί. Για αυτό ρωτώ αν είναι οικονομικά βιώσιμο όπως ακριβώς προτείνεται.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.889
Πόντοι
11.585
Τι να το κανεις αν παλι μεσα εκει το γεμισουνε με τα μπαζα και τα κομοδινα που υπαρχουν αυτην την στιγμη, κανα καινουριο προιον θα φερουνε?? Γιατι αν γινει ανακυκλωση αστα...
Για να δουλεψει πρεπει να ερθει νεο αιμα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Είναι κάτι καινούριο νομίζω για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά για να είμαι ειλικρινής εμένα με ενδιαφέρει αν όντως τέτοιες καταστάσεις μπορούν να μειώσουν το πεζοδρόμιο που εμένα με ενοχλεί. Για αυτό ρωτώ αν είναι οικονομικά βιώσιμο όπως ακριβώς προτείνεται.

Οχι δεν μπορουν , φυσικα οχι παντα θα υπαρχει πεζοδρομιο και παρανομια
ενα ακομη μπορδελο θα ανοιξει απλα .. δε τρεχει τιποτα
προπερσι απ οτι μαθαινω ανοιξαν μαζικα αυτα στον μυλο κλτ ... αλλαξε κατι ?  :think:

Βασικά ζητάει αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
που το ειδες ? μπορεις να βοηθησεςι αν μη ψαχνω ?  :think:
να χουμε να διαβαζουμε με τον καφε  :grin:

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Αυτός παρομοιάζει αυτό που προτείνει με εκείνα του εξωτερικού που άνοιξαν ακριβώς με σκοπό να μειώσουν το πεζοδρόμιο και υποτίθεται το κατάφεραν. Από εκεί και πέρα καμιά προσπάθεια δεν έχει γίνει για μείωση του πεζοδρομίου στη Θεσσ πιστεύω εγώ. Απλά άνοιξαν μερικά στούντιο επιπλέον.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ειπαμε το ζητημα ειναι λεπτο θελει διακριση και πεφτουν πολλα θεματα μαζι μαζι και πολλες ερωτησεις , επρεπε να γινουν απο χρονια αυτα στην Ελλαδα τωρα σε περιοδο κρισης  αναρωτιεμαι αν θα τα  καταφερει η πολιτεια να εξαλειψη και το/α  πεζοδρομιο/α ???και θα γαμαμε σαβουρες δηλαδη εκει ???(ανακυκλωση ..αστα βραστα)
Εσενα φιλε ενοχλει αυτο , τον αλλο το αλλο , εμενα εκεινο , ο αλλος π.χ. δεν θα πατησει εκει λογο αποστασης και χρηματος θα νε σιγουρα ακριβα πιο ακριβα και απο τα στουντιο , οποτε κλαι μαιν
Να δουμε στο τελος που θα βρεθει η σωστη λυση εχει και θετικα αλλα και αρνητικα η ολη η φαση

OP
OP
Salonikos82

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Αν είναι πιο ακριβό όχι από στούντιο αλλά και απλό "δέλο" σίγουρα θα αποτύχει. Μόνο από τον δρόμο δικαιολογείται να έχει μεγαλύτερα κόστη.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δεν προκειται να παρει αδεια λειτουργιας , οποτε τσαμπα συζηταμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom