The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Ο γιατρός την πήδαγε,είναι ολοφάνερο!!!
Φως φανάρι τύπε.
Ο γιατρός την πήδαγε,είναι ολοφάνερο!!!
Αν ηταν ετσι οπως τα λες δεν θα υπηρχε η τεχνιτη γονιμοποιησηΛάθος κάνεις. Έτσι την πάτησα εγώ. Έχυσα μέσα σε κωλοτρυπίδα (στο μουνί είχα μπει μόνο για αρχή) κι έτρεχα για έκτρωση μετά. Ο Γιατρός είπε ότι τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και κάποια σκανταλιάρικα ξέφυγαν και πήγαν όπου γούσταραν, είχε αράξει μπρούμητα μετά τη συνεδρία, νομίζοντας ότι δεν έτρεχε τίποτα. Ε, έτρεξαν κάποια
Αν ηταν ετσι οπως τα λες δεν θα υπηρχε η τεχνιτη γονιμοποιηση
Διεκδικω επισημα πλεον την πατροτητα του μουλικου :S :S :S
πηγαμε επιταφιο με την κορασιδα :S :S :Sπαρτο τυπε στο χαριζω.... θα βρω αλλη να της ριξω κρεμπιε να την κανω μανα.
πηγαμε επιταφιο με την κορασιδα :S :S :S
μου κανει μουτρα μυστη.θελει εσενα λεει παλι :S :S :Sκαλα εκανες, βαλτηνε στο δρομο του θεου την παραστρατημενη κορασιδα
πηγαν ολοι οι συναγωνιστες και γαμησαν τυπε.δεν χρειαζοταν αλλο :S :S :SΕντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί έσβησαν το τόπικ με την παρτούζα στον κρυφό οίκο της Πέπης. Φοβούνται μην δε μείνει άλλο κρυφός; :S
Μου θυμισες τωρα εναν φιλο, που ελεγε οτι η γκομενα εμεινε εγκυος επειδη σκουπισε το μουνι της με την πετσετα που ειχε σκουπισει πρωτα αυτος τον πουτσο του μετα το σεξ.Λάθος κάνεις. Έτσι την πάτησα εγώ. Έχυσα μέσα σε κωλοτρυπίδα (στο μουνί είχα μπει μόνο για αρχή) κι έτρεχα για έκτρωση μετά. Ο Γιατρός είπε ότι τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και κάποια σκανταλιάρικα ξέφυγαν και πήγαν όπου γούσταραν, είχε αράξει μπρούμητα μετά τη συνεδρία, νομίζοντας ότι δεν έτρεχε τίποτα. Ε, έτρεξαν κάποια
τυπε μπορει να ηταν η πετσετα που σκουπισε τον κωλο του :S :S :SΜου θυμισες τωρα εναν φιλο, που ελεγε οτι η γκομενα εμεινε εγκυος επειδη σκουπισε το μουνι της με την πετσετα που ειχε σκουπισει πρωτα αυτος τον πουτσο του μετα το σεξ.
Θα αξιζε να του πει κανενας "δεν φτανει που εισαι κερατας, εισαι και μαλακας".
Μου θυμισες τωρα εναν φιλο, που ελεγε οτι η γκομενα εμεινε εγκυος επειδη σκουπισε το μουνι της με την πετσετα που ειχε σκουπισει πρωτα αυτος τον πουτσο του μετα το σεξ.
Θα αξιζε να του πει κανενας "δεν φτανει που εισαι κερατας, εισαι και μαλακας".
..........Διεκδικω επισημα πλεον την πατροτητα του μουλικου :S :S :S
καλημερα καποιες κορασιδες θελουν να γινω ο πατερας τους παιδιου του λεω δεν γινεται
τζιμυ καλημερα