Νέα

Έριξα κρεμπιέ σε κορασίδα του ?0ρικου, θα μείνει έγκυος ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι να κανω ?

• Να εξαφανιστεις !!

Ψήφοι: 15 15,5%
  • Να την παντρευτεις !!

Ψήφοι: 47 48,5%
  • Ριξτα σε αλλον !

Ψήφοι: 10 10,3%
  • Δε θα ειναι εγκυος.

Ψήφοι: 25 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Διεκδικω επισημα πλεον την πατροτητα του μουλικου :takethis: :S :S :S

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Λάθος κάνεις. Έτσι την πάτησα εγώ. Έχυσα μέσα σε κωλοτρυπίδα (στο μουνί είχα μπει μόνο για αρχή) κι έτρεχα για έκτρωση μετά.  Ο Γιατρός είπε ότι τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και κάποια σκανταλιάρικα ξέφυγαν και πήγαν όπου γούσταραν, είχε αράξει μπρούμητα μετά τη συνεδρία, νομίζοντας ότι δεν έτρεχε τίποτα. Ε, έτρεξαν κάποια
Αν ηταν ετσι οπως τα λες δεν θα υπηρχε η τεχνιτη γονιμοποιηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Αν ηταν ετσι οπως τα λες δεν θα υπηρχε η τεχνιτη γονιμοποιηση

η φύση είναι πολύ παράξενη. Δύο φιλικά ζευγάρια είχαν κάνει από δύο εκτρώσεις τις μόνες φορές που δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό, όταν ήταν ακόμα ανύπαντροι. όταν παντρεύτηκαν έκαναν δύο χρόνια ελεύθερα σεξ μέχρι να πιάσουν παιδί. Οι εξετάσεις τους δεν είχαν δείξει πρόβλημα (είχαν φοβηθεί ότι οι εκτρώσεις έκαναν ζημιά), κι όμως συνέβη. Δεν έχω λογική εξήγηση για το γεγονός, εκτός των ψυχολογικών. Και άλλο πράγμα η υπογονιμότητα, άλλο η κανονική γονιμότητα. Έχω φίλο που χώρισε με τη γυναίκα του γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά (εξετάσεις κανονικές). Με την επόμενη που παντρεύτηκε έκανε δύο παιδιά κατ' ευθείαν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.609
Πόντοι
5.060
Συγχαρητήρια, είναι αγόρι ή κορίτσι; Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε τον υπέρηχο; :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.609
Πόντοι
5.060
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί έσβησαν το τόπικ με την παρτούζα στον κρυφό οίκο της Πέπης. Φοβούνται μην δε μείνει άλλο κρυφός; :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί έσβησαν το τόπικ με την παρτούζα στον κρυφό οίκο της Πέπης. Φοβούνται μην δε μείνει άλλο κρυφός; :S
πηγαν ολοι οι συναγωνιστες και γαμησαν τυπε.δεν χρειαζοταν αλλο :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λάθος κάνεις. Έτσι την πάτησα εγώ. Έχυσα μέσα σε κωλοτρυπίδα (στο μουνί είχα μπει μόνο για αρχή) κι έτρεχα για έκτρωση μετά.  Ο Γιατρός είπε ότι τα κολπικά υγρά είναι σαν θάλασσα γι αυτά και κάποια σκανταλιάρικα ξέφυγαν και πήγαν όπου γούσταραν, είχε αράξει μπρούμητα μετά τη συνεδρία, νομίζοντας ότι δεν έτρεχε τίποτα. Ε, έτρεξαν κάποια
Μου θυμισες τωρα εναν φιλο, που ελεγε οτι η γκομενα εμεινε εγκυος επειδη σκουπισε το μουνι της με την πετσετα που ειχε σκουπισει πρωτα αυτος τον πουτσο του μετα το σεξ.

Θα αξιζε να του πει κανενας "δεν φτανει που εισαι κερατας, εισαι και μαλακας".

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μου θυμισες τωρα εναν φιλο, που ελεγε οτι η γκομενα εμεινε εγκυος επειδη σκουπισε το μουνι της με την πετσετα που ειχε σκουπισει πρωτα αυτος τον πουτσο του μετα το σεξ.

τυπε μπορει να ηταν η πετσετα που σκουπισε τον κωλο του :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Εξήγησα στον πιο πάνω συνάδελφο ότι την κάλυψε ο γιατρός, κι εκείνη την εποχή τον πίστεψα. Τώρα, έχω αμφιβολίες του κατά πόσο ήταν επιστημονική η γνώμη του (ότι κύλησε το σπέρμα μου στο μουνί της, αφού έμεινε μπρούμητα) κι όχι ότι την κάλυψε. Και πάλι δεν ξέρω, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Έτσι κι αλλιώς(και να το σκεφτόμουν τότε) δεν μπορούσα να κάνω τον τρελό και να μην πάω μαζί της στην έκτρωση, φοβήθηκα πιθανή αντίδρασή της. Την έκτρωση, δεν την πλήρωσα εγώ πάντως

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
καλημερα καποιες κορασιδες  θελουν να  γινω ο πατερας τους παιδιου  του λεω  δεν γινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom