ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
εχεις πμ :S :S :SΚλασσικα Εικονογραφημενα !!!
εχεις πμ :S :S :SΚλασσικα Εικονογραφημενα !!!
υπαρχει περιπτωση να κυλησαν απο κωλοτρυπιδι προς ωοθηκες και να ειναι δικο μου τυπετυπε μονο εγω τη γαμουσα ακαποτα απο μουνι και λιγο ακαποτα ο κουμπάρος ο Νάσος απο κωλο.Βέβαια οτι δινει και κωλο μεσα δεν το ξερα τωρα το μαθα.
υπαρχει περιπτωση να κυλησαν απο κωλοτρυπιδι προς ωοθηκες και να ειναι δικο μου τυπε
μπορει να πηρε και απο τους 2 μας τυπε,σαν τα γατια,που ειναι ασπρα,με μαυρη ουρα και πορτοκαλι ποδια :S :S :Sτυπε εγω δεν εχω λεφτα για εξετασεις DNA,θα περιμενουμε να μεγαλωσει να δουμε σε ποιον μοιαζει...
τυπε εχει προχωρησει η εγκυμοσυνη,ο γιατρος της απαγορεψε το pc :S :S :SΠαιδιά δεν ειναι σωστό... Αν η κοπέλα μπαίνει εδω και σας διαβάζει μπορει να πληγωθεί.
Κρεμπιές σε ζωντανή μετάδοση με μικροκάμερα τοποθετημένη μέσα στην μήτρα της...
Κρεμπιές σε ζωντανή μετάδοση με μικροκάμερα τοποθετημένη μέσα στην μήτρα της...
Σπανια μενουν εγκυες εχουν αστατο κυκλο...διοτι πινουν διαφορα φαρμακα για να δουλευουν πιο πολυ..κτλ...2 φορες μου εχει τυχη και δεν εμειναν εγκυος...Ενα θεμα με απασχολει εδω και μερικες μερες και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.
Το θεμα δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο.
Η γνωριμια μου με αυτη την κορασιδα πηγαινε απο το καλο στο καλυτερο,καθε φορα στο κρεβατι γινοταν ολο και καλυτερη.
Με τον καιρο συνεβησαν και μερικα ρομαντικα σκηνικα, για να μην τα πολυλογω της εριξα κρεμπιε Δευτερα-Τριτη -Τεταρτη-Πεμπτη
την εβδομαδα που μας περασε.
Ειναι αρκετες φορες για να τη αφησω εγκυος ? Τι να κανω αν ειναι ? Να εξαφανιστω η να αναλαβω τις ευθυνες μου και να την παντρευτω.
Κατάθεση στην Τατιάνα από αλκαμενους 113. Μέτρια πράγματα, μόνο για βυζολαγνους. Θα ακολουθήσει κριτική.
Επίσης στην τσάρκα που έκανα πάω Αλκιβιαδου 16β για την Ελένη και εμφανίζεται μια άλλη.
-Η Ελένη;
-Έφυγε
-Ξερετε που πήγε;
-Παντρεύτηκε
-..... :SΣίγουρα;;;; ;; :S
-Ναι, έτσι μας είπε.
Τότε λέω αυτή θα είναι που θα κρεμπιασε ο ΜήτσοςΧΧΧ και σαν άντρας θα την αποκατεστησε και ο Νάσος θα μπαίνει από τώρα στο κλίμα του να είσαι νονός .
Συνεχίζω την τσάρκα μέχρι που φτάνω στο διδυμου 18 υπογειο. Ο τσατσος βγαλμενος από την δεκαετία του 80 με μαλλί χαιτη μου λέει για μία κοπέλα που τα κάνει όλα και την λένε σοφι. Βγαίνει και ήταν η Ελένη.
-Επππ τι γίνεται μωρό μου; θα μου κάνεις σεφτε για σήμερα;
-Ωπα εσύ δε σταματησες;
-Ναι έφυγα από εκεί.
Τεσπα μετά λέγαμε μαλακίες και έφυγα.
Η ουσία είναι ότι ειμουν κοντά να βρω ποια κρεμπιασε ο χχχ, αλλά είναι άλλη.
Σπανια μενουν εγκυες εχουν αστατο κυκλο...διοτι πινουν διαφορα φαρμακα για να δουλευουν πιο πολυ..κτλ...2 φορες μου εχει τυχη και δεν εμειναν εγκυος...
Ετσι δεν γινεται να μεινει εγκυοςυπαρχει περιπτωση να κυλησαν απο κωλοτρυπιδι προς ωοθηκες και να ειναι δικο μου τυπε
Ετσι δεν γινεται να μεινει εγκυος
Ετσι δεν γινεται να μεινει εγκυος
Να ήταν αλλουνού το σκέφτηκες τύπε ή μπααααααα;Λάθος κάνεις. Έτσι την πάτησα εγώ. Έχυσα μέσα σε κωλοτρυπίδα (στο μουνί είχα μπει μόνο για αρχή) κι έτρεχα για έκτρωση μετά.
Και γιατί ρε τύπε έτρεχες εσύ και όχι ο τύπος που την έχυσε στο μουνί?Λάθος κάνεις. Έτσι την πάτησα εγώ. Έχυσα μέσα σε κωλοτρυπίδα (στο μουνί είχα μπει μόνο για αρχή) κι έτρεχα για έκτρωση μετά.
Ο γιατρός την πήδαγε,είναι ολοφάνερο!!!Είναι αλήθεια ότι το σκέφτηκα. Και (γιατί όχι) ο γιατρός να την κάλυψε. όλα παίζουν
Να ήταν αλλουνού το σκέφτηκες τύπε ή μπααααααα;
Και γιατί ρε τύπε έτρεχες εσύ και όχι ο τύπος που την έχυσε στο μουνί?