Το θέμα είναι ότι την ελληνική καφρίλα φαίνεται να την έχεις συνηθίσει κιόλας, διότι 41 χρόνια είναι η μισή ζωή. Έτσι βλέπεις μόνο τις υπερβολές και δεν σε πειράζει η όλη ελληνική νοοτροπία. Αυτή είναι που κρατάει τη χώρα οπισθοδρομική κι όχι μόνο δεν αλλάζει τίποτα, αλλά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.Τυπε μεχρι τα 41 μου πηγα σχολειο, ΑΕΙ, στρατο και δουλευα αποκλειστικα Ελλαδα, οποτε την ελληνικη καφριλα την εχω σπουδασει καλα
Αλλα μη νομιζεις πως η διαφορα ειναι στο Ελλαδα vs Εξωτερικο. Περισσοτερο εχει να κανει με το remote vs εντος-γραφειου.
Έχεις περιορίσει την ποιότητα ζωής στο εργασιακό κι άρα αφού μπορείς να το λύσεις με remote αισθάνεσαι προφυλαγμένος και προφανώς δεν βλέπεις την αναγκαιότητα να ζήσει κανείς στο εξωτερικό. Άλλωστε η γενική εντύπωση είναι ότι όποιος ζει έξω είναι κοινωνικά απομονωμένος και κει. Λογικό αν βασίζεται κανείς σε όσα μας έλεγε ο Δημητράκης.
Δεν το βλέπω καθόλου φυσιολογικό να απομονώνεται κανείς στην κοινωνία που ζει είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος. Δεν είναι ζωή αυτή. Το μόνο που σου δίνω είναι ότι έχεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να αντέξει κανείς την ελληνική κοινωνία. Εσύ φαίνεται ότι την αντέχεις. Σέβομαι την επιλογή σου, αλλά η προσωπική μου λύση είναι να το έχω δίπορτο με μία ευρωπαική πόλη ώστε και να ζω μία ποιοτική ζωή (σύμφωνα με τα κριτήριά μου) και να βλέπω και τους δικούς μου.