Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Αν μπορειτε ή εχετε την δυνατοτητα να ειστε εισοδηματιες μεινετε μεχρι εκει,μην επιδιωξετε το επιχειρην στην ελλαδα.
Noμίζω κάποιος άλλος το ανέφερε και η δική μου επισήμανση ήταν ότι γίνεται,αλλά πρέπει να έχεις κονέ.Βαλκάνιε σε κάποιο νήμα σου μίλησες για ενικιοστάσιο και πως μπορεί κάποιος να δηλώνει κάπου και να μένει κάπου αλλού με κάποια κολπάκια,μπορείς να το εξηγήσης τι εννοηείς να μιλήσουμε pm..?
Εντάξει ευχαριστώ Balkan,θα το ψάξω λίγο με τα άτομα που γνωρίζω και θα ενημερώσω αναλόγως!Noμίζω κάποιος άλλος το ανέφερε και η δική μου επισήμανση ήταν ότι γίνεται,αλλά πρέπει να έχεις κονέ.
Π.χ.να σε δηλώσει κάποιος γνωστός(που έχει τέτοια δυνατότητα)
Υπάρχουν ακόμη και άτομα που ζητάνε αντίτιμο,αλλά θέλει επίσης κονέ.
Αυτά τα κόλπα,με διάφορους μετανάστες που το παίζαν σε διπλό ταμπλό,ήταν πιο εφικτά παλαιότερα,
που οι γερμανικές αρχές ήταν ακόμη ανυποψίαστες.
Ένα θέμα είναι πως,ειδικά αν έχεις δοσοληψίες με το κράτος,πρέπει να "αντιδράς" εγκαίρως στα γράμματά τους και να πηγαίνεις στα ραντεβού.
Μπορεί να κάνεις και εκτροπή τα γράμματά σου,αλλά αν τα στέλνεις Ελλάδα,δε θα προλαβαίνεις να αντιδράς εγκαίρως.
Ο Κουλις σε εξωτερική πολιτική πάει καλατυπε να ξερεις πάντως οτι η συναντηση ενοχλησε σφοδρα τους παιδερες και πεσαν τηλεφωνα εστω και τελευταια στιγμη να την αποτρεψουν γιατι τωρα υποτιθεται η δυση πρέπει να ειναι ενωμενη και να υπακουσει την ουασιγκτον απέναντι στον κακο πουτινα και μια συναντηση δυτικου πρωθυπουργου ειναι οτι χειροτερο επικονωνιακα ,θελουν πληρη υποταγη, οχι βεβαια οτι απεκτησε ξαφνικα @@ ο κούλης απλα προσπαθει να μαλακωσει την οργη των ρωσων με παπατζα βεβαια
Ενσημα δεν θες?Tι συμφέρει πιο πολύ να δουλεύεις μαύρα πχ να παίρνεις 300 ευρώ τον μήνα και επιδόματα η να δουλεύεις σε φροντιστήριο με 600 και φορολογία;Η τρίτη επιλογή που έχω είναι το εξωτερικό να εξασφαλιστω οικονομικά
Εθνική σύνταξη στα 67 και ότι μαζέψεις από τα μαύρα επιδόματαΕνσημα δεν θες?
Αν εχεις ορεξη για δουλεια και περιπετεια, εξωτερικο.Tι συμφέρει πιο πολύ να δουλεύεις μαύρα πχ να παίρνεις 300 ευρώ τον μήνα και επιδόματα η να δουλεύεις σε φροντιστήριο με 600 και φορολογία;Η τρίτη επιλογή που έχω είναι το εξωτερικό να εξασφαλιστω οικονομικά
Το 2ο αδερφε για αρχη για να χεις ποθεν εσχες να δικαιολογεις 2 δραχμες και οργανωσε τα βηματα σου να φυγεις εξω . Καλη επιτυχια οτι κι αν κανειςTι συμφέρει πιο πολύ να δουλεύεις μαύρα πχ να παίρνεις 300 ευρώ τον μήνα και επιδόματα η να δουλεύεις σε φροντιστήριο με 600 και φορολογία;Η τρίτη επιλογή που έχω είναι το εξωτερικό να εξασφαλιστω οικονομικά
Αν δεν δουλεψεις να φαινεσαι ασφαλισμενος συνταξη θα παρεις ενα αρχιδι τυπε.Τα επιδοματα μεχρι ποτε νομιζεις θα τα παιρνεις?Φυσικα και καλυτερα σε φροντιστήριο με 600 και φορολογία.Αυτο παντα σε περιπτωση που σκεφτεσαι να μεινεις Ελλαδα.Προσωπικα θα κοιτουσα εξωτερικο αν ημουν στην θεση σου.Εθνική σύνταξη στα 67 και ότι μαζέψεις από τα μαύρα επιδόματα
Άλλη μια λύση να δέσεις μια κοτρόνα στο λαιμό και να πας στα λιμανάκια να βουτήξεις...Tι συμφέρει πιο πολύ να δουλεύεις μαύρα πχ να παίρνεις 300 ευρώ τον μήνα και επιδόματα η να δουλεύεις σε φροντιστήριο με 600 και φορολογία;Η τρίτη επιλογή που έχω είναι το εξωτερικό να εξασφαλιστω οικονομικά
Όχι φίλε αυτό δεν δίνει λεφτάΆλλη μια λύση να δέσεις μια κοτρόνα στο λαιμό και να πας στα λιμανάκια να βουτήξεις...
Δηλαδή αν σου δίναν το έκανες;Όχι φίλε αυτό δεν δίνει λεφτά
Η εθνικη συνταξη πόσο ειναι?Εθνική σύνταξη στα 67 και ότι μαζέψεις από τα μαύρα επιδόματα
Η θα μπορούσε να τα συνδυάσει. Όποτε δεν έχει μαθήματα στο φροντιστήριο, να κάνει ιδιαίτερα.Το 2ο αδερφε για αρχη για να χεις ποθεν εσχες να δικαιολογεις 2 δραχμες και οργανωσε τα βηματα σου να φυγεις εξω . Καλη επιτυχια οτι κι αν κανεις
360Η εθνικη συνταξη πόσο ειναι?
Θελει ραπιντ αρνητικο να χεις στη τσεπη για να μη σε γραψουν σα θυμα κοβιντ . Δε συμφερει οικονομικα μπιλΆλλη μια λύση να δέσεις μια κοτρόνα στο λαιμό και να πας στα λιμανάκια να βουτήξεις...
Σωστο . Οπωσδηποτε ομως εργασια με ενσημα μεχρι να φυγει κι ας κανει κι οτι ακομα θελει . Καλα τα λεει ο great awakeningΗ θα μπορούσε να τα συνδυάσει. Όποτε δεν έχει μαθήματα στο φροντιστήριο, να κάνει ιδιαίτερα.
Από Μαρτίο φιλε παίρνω 200 ευρώ κεα και χτυπαω 300 μαύρα .Το κλέφτη το κράτος δηλαδή επιβάλλεται να το κλέβεις καλό βράδυΕπιδοματα παντως δεν παιρνεις μην χαιρεσαι τζαμπα.Δεν δινουν δικαιωματα αν δεν εχεις προυπηρεσια η ενσημα.Επισης με το νεο νομοσχεδιο του Χατζηδακη θα μπουνε νεοι κανονες για τα επιδοματα ανεργιας και πως θα τα παιρνεις.