Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
:confused: :confused: :confused:

EA57BXCWkAAqN5S.jpg
Κατσε πλήρωνε εφορία κορόιδο όσο εγώ χτυπάω μαύρα 10-15 ευρώ ανα ώρα ξεκούραστα και είναι και η πρώτη χρονιά να πω τώρα αρχισα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κατσε πλήρωνε εφορία κορόιδο όσο εγώ χτυπάω μαύρα 10-15 ευρώ ανα ώρα ξεκούραστα
Ζεις το όνειρο, βγάζεις 300 ευρώ το μήνα +200 ΚΕΑ... :confused: :confused: :confused:

Το μυστικό της επιτυχίας ποιο είναι;:confused::confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
@ΤΟΝΥ παρε το κουτί.. Ντουμπάι
Παντρεψου κ μια Πολωνεζα δασκάλα κ πήγαινε
Καλά είναι 4000 το μήναμαζι θα παίρνετε και την ποθτανα μες στο σπίτι ότι ώρα την χρειάζεσαι...
Μόνος είναι λίγο δύσκολα

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Ζεις το όνειρο, βγάζεις 300 ευρώ το μήνα +200 ΚΕΑ... :confused: :confused: :confused:

Το μυστικό της επιτυχίας ποιο είναι;:confused::confused::confused:
Δεν θα σου απαντάω ξανά αυτά είναι περιστασιακή δουλειά γι'αυτό μου φαίνεται καλά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ γι'αυτό έγραψα και για εξωτερικό είναι μια καλή πηγή εισοδήματος για τα πρώτα εξοδα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Δεν θα σου απαντάω ξανά αυτά είναι περιστασιακή δουλειά γι'αυτό μου φαίνεται καλά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ γι'αυτό έγραψα και για εξωτερικό είναι μια καλή πηγή εισοδήματος για τα πρώτα εξοδα
Πλάκα κάνουμε τύπε, μην τσιμπάς...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλά είναι 4000 το μήναμαζι θα παίρνετε και την ποθτανα μες στο σπίτι ότι ώρα την χρειάζεσαι...
Μόνος είναι λίγο δύσκολα
Τυπε ο κμαν λεει πως οι Πολωνεζες ειναι λιγο (θεο)παλαβες
Αξιζουνε λες για τετοιου ειδους καταστασεις;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Τυπε ο κμαν λεει πως οι Πολωνεζες ειναι λιγο (θεο)παλαβες
Αξιζουνε λες για τετοιου ειδους καταστασεις;
Είναι οι μόνες προσιτές καλές (ενίοτε μουναρες) πλέον σε όλο το μπλοκ.
Ο Κμαν κάνει κονε με βίζιτες, δεν έχουν πολύ σημασία αυτά που λέει για τον γενικό πλυθησμο..
Αλλού δεν υπάρχει ευκολία προσέγγισης σε γκόμενά καβλιαρα
Επίσης μιλαν αγγλικά κ θα βρουν δουλειά κάπου... Κ γουστάρουν ζέστη κλπ... Άλλη λύση δεν βλέπω. Τοχε κάνει πριν χρόνια ο αδερφός μου πήγε παρέα με Πολωνεζα Σαουδική Αραβία 2 χρόνια όλα πληρωμένα 100κ το χρόνο, αλλά ζωή Αγίου όρους. Είχε μια ψωλετα γνωστή Πολωνεζα της βρήκε δουλειά σε ένα ξενοδοχείο κ την έβγαλε καλά την διετία παρέα με την Πολωνεζα.... Μετά οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά τα φράγκα έμεινα κι αυτουνού κι αυτής...
Υγ θέλει γάμο χαρτί για την φάση νομίζω ακόμα κ σήμερα. Πριν δέκα χρόνια σίγουρα, αλλιώς δεν μπορούσαν να μενού μαζι

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Μόνος είναι λίγο δύσκολα
Ειμαι 24 και δεν έχω κάνει ακόμη σχέση τι Πολωνέζα μου λες.Εγω βλέπω να πάω μόνος να γαμαω πουτανες τα καλοκαίρια εδώ που ναι και πιο φθηνακαι κάθε χρόνο να βάζω στην τσέπη 6000.Ανα 5 χρόνια χτυπάς γκαρσονιέρες και τα νοικιαζεις μετα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ειμαι 24 και δεν έχω κάνει ακόμη σχέση τι Πολωνέζα μου λες.Εγω βλέπω να πάω μόνος να γαμαω πουτανες τα καλοκαίρια εδώ που ναι και πιο φθηνακαι κάθε χρόνο να βάζω στην τσέπη 6000.Ανα 5 χρόνια χτυπάς γκαρσονιέρες και τα νοικιαζεις μετα
Τύπε ακόμα και φοιτητής σόλαρες; :bigdick: :bigdick: :bigdick:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Σωραίος....να ξέρεις όμως αυτό με τις γκαρσονιέρες άκυρο...πέταξε το πουλάκι.
Για τσεκαρε τιμές ενοικίων σε ζωγράφου Καισαριανή Βύρωνα κοντά στο Καποδιστριακό μάλλον δεν πέταξε το πουλακι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Για τσεκαρε τιμές ενοικίων σε ζωγράφου Καισαριανή Βύρωνα κοντά στο Καποδιστριακό μάλλον δεν πέταξε το πουλακι
Τσέκαρε κι εσυ τιμές πώλησης και φορολογία για να καταλάβεις πότε θα κάνεις απόσβεση και πόσα θα σου μένουν.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Τσέκαρε κι εσυ τιμές πώλησης και φορολογία για να καταλάβεις πότε θα κάνεις απόσβεση και πόσα θα σου μένουν.
Πάλι και εκεί μπορείς να φοροδιαφυγεις βαζεις μικρότερο ποσό και τα πατσιαζεις με τον νοικιαστη.Ετσι το νοίκιαζαν εγω

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.293
Πόντοι
4.546
Πάλι και εκεί μπορείς να φοροδιαφυγεις βαζεις μικρότερο ποσό και τα πατσιαζεις με τον νοικιαστη.Ετσι το νοίκιαζαν εγω
Είσαι 24 και σκέφτεσαι φοροδιαφυγές, μαύρες εργασίες, ΚΕΑ, και κομπίνες. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να υποθέσω έχεις κάνει συμβόλαιο...αν ναι ξεκίνα να του δίνεις τα αναγραφόμενα και άστον να βράζει.
Μη κοιτάς που εσύ είσαι τίμιος..δεν θα είναι όλοι έτσι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom