Κατσε πλήρωνε εφορία κορόιδο όσο εγώ χτυπάω μαύρα 10-15 ευρώ ανα ώρα ξεκούραστα και είναι και η πρώτη χρονιά να πω τώρα αρχισα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ζεις το όνειρο, βγάζεις 300 ευρώ το μήνα +200 ΚΕΑ...Κατσε πλήρωνε εφορία κορόιδο όσο εγώ χτυπάω μαύρα 10-15 ευρώ ανα ώρα ξεκούραστα
Το μυστικό της επιτυχίας ποιο είναι;
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.293
- Πόντοι
- 4.546
Περιμένει και σύνταξηΖεις το όνειρο, βγάζεις 300 ευρώ το μήνα +200 ΚΕΑ...
Δεν θα σου απαντάω ξανά αυτά είναι περιστασιακή δουλειά γι'αυτό μου φαίνεται καλά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ γι'αυτό έγραψα και για εξωτερικό είναι μια καλή πηγή εισοδήματος για τα πρώτα εξοδαΖεις το όνειρο, βγάζεις 300 ευρώ το μήνα +200 ΚΕΑ...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Θα του κόψουν επίδομα ΑΜΕΑ ...Περιμένει και σύνταξη
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Πλάκα κάνουμε τύπε, μην τσιμπάς...Δεν θα σου απαντάω ξανά αυτά είναι περιστασιακή δουλειά γι'αυτό μου φαίνεται καλά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ γι'αυτό έγραψα και για εξωτερικό είναι μια καλή πηγή εισοδήματος για τα πρώτα εξοδα
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε ο κμαν λεει πως οι Πολωνεζες ειναι λιγο (θεο)παλαβες@ΤΟΝΥ παρε το κουτί.. Ντουμπάι
Παντρεψου κ μια Πολωνεζα δασκάλα κ πήγαινε
Καλά είναι 4000 το μήναμαζι θα παίρνετε και την ποθτανα μες στο σπίτι ότι ώρα την χρειάζεσαι...
Μόνος είναι λίγο δύσκολα
Αξιζουνε λες για τετοιου ειδους καταστασεις;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.283
- Πόντοι
- 3.656
Είναι οι μόνες προσιτές καλές (ενίοτε μουναρες) πλέον σε όλο το μπλοκ.Τυπε ο κμαν λεει πως οι Πολωνεζες ειναι λιγο (θεο)παλαβες
Αξιζουνε λες για τετοιου ειδους καταστασεις;
Ο Κμαν κάνει κονε με βίζιτες, δεν έχουν πολύ σημασία αυτά που λέει για τον γενικό πλυθησμο..
Αλλού δεν υπάρχει ευκολία προσέγγισης σε γκόμενά καβλιαρα
Επίσης μιλαν αγγλικά κ θα βρουν δουλειά κάπου... Κ γουστάρουν ζέστη κλπ... Άλλη λύση δεν βλέπω. Τοχε κάνει πριν χρόνια ο αδερφός μου πήγε παρέα με Πολωνεζα Σαουδική Αραβία 2 χρόνια όλα πληρωμένα 100κ το χρόνο, αλλά ζωή Αγίου όρους. Είχε μια ψωλετα γνωστή Πολωνεζα της βρήκε δουλειά σε ένα ξενοδοχείο κ την έβγαλε καλά την διετία παρέα με την Πολωνεζα.... Μετά οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά τα φράγκα έμεινα κι αυτουνού κι αυτής...
Υγ θέλει γάμο χαρτί για την φάση νομίζω ακόμα κ σήμερα. Πριν δέκα χρόνια σίγουρα, αλλιώς δεν μπορούσαν να μενού μαζι
Ειμαι 24 και δεν έχω κάνει ακόμη σχέση τι Πολωνέζα μου λες.Εγω βλέπω να πάω μόνος να γαμαω πουτανες τα καλοκαίρια εδώ που ναι και πιο φθηνακαι κάθε χρόνο να βάζω στην τσέπη 6000.Ανα 5 χρόνια χτυπάς γκαρσονιέρες και τα νοικιαζεις μετα@ΤΟΝΥ παρε το κουτί.. Ντουμπάι
Παντρεψου κ μια Πολωνεζα δασκάλα κ πήγαινε
Καλά είναι 4000 το μήναμαζι θα παίρνετε και την ποθτανα μες στο σπίτι ότι ώρα την χρειάζεσαι...
Μόνος είναι λίγο δύσκολα
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε ακόμα και φοιτητής σόλαρες;Ειμαι 24 και δεν έχω κάνει ακόμη σχέση τι Πολωνέζα μου λες.Εγω βλέπω να πάω μόνος να γαμαω πουτανες τα καλοκαίρια εδώ που ναι και πιο φθηνακαι κάθε χρόνο να βάζω στην τσέπη 6000.Ανα 5 χρόνια χτυπάς γκαρσονιέρες και τα νοικιαζεις μετα
Όχι είχα την τύχη να σπουδάσω Αθήνα και να γνωρίσω τον νόμο πικερΤύπε ακόμα και φοιτητής σόλαρες;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Σωραίος....να ξέρεις όμως αυτό με τις γκαρσονιέρες άκυρο...πέταξε το πουλάκι.Όχι είχα την τύχη να σπουδάσω Αθήνα και να γνωρίσω τον νόμο πικερ
Για τσεκαρε τιμές ενοικίων σε ζωγράφου Καισαριανή Βύρωνα κοντά στο Καποδιστριακό μάλλον δεν πέταξε το πουλακιΣωραίος....να ξέρεις όμως αυτό με τις γκαρσονιέρες άκυρο...πέταξε το πουλάκι.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.293
- Πόντοι
- 4.546
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?Όχι είχα την τύχη να σπουδάσω Αθήνα και να γνωρίσω τον νόμο πικερ
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τσέκαρε κι εσυ τιμές πώλησης και φορολογία για να καταλάβεις πότε θα κάνεις απόσβεση και πόσα θα σου μένουν.Για τσεκαρε τιμές ενοικίων σε ζωγράφου Καισαριανή Βύρωνα κοντά στο Καποδιστριακό μάλλον δεν πέταξε το πουλακι
Που αλλού μπορείς να το εφαρμόσεις αμα εισαι από επαρχία ;Στα 30 ευρώ ανά 10 λεπτά δεν τα δίνω το θεωρώ μεγάλη κοροϊδίαΤι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Πάλι και εκεί μπορείς να φοροδιαφυγεις βαζεις μικρότερο ποσό και τα πατσιαζεις με τον νοικιαστη.Ετσι το νοίκιαζαν εγωΤσέκαρε κι εσυ τιμές πώλησης και φορολογία για να καταλάβεις πότε θα κάνεις απόσβεση και πόσα θα σου μένουν.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.293
- Πόντοι
- 4.546
Είσαι 24 και σκέφτεσαι φοροδιαφυγές, μαύρες εργασίες, ΚΕΑ, και κομπίνες.Πάλι και εκεί μπορείς να φοροδιαφυγεις βαζεις μικρότερο ποσό και τα πατσιαζεις με τον νοικιαστη.Ετσι το νοίκιαζαν εγω
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Να υποθέσω έχεις κάνει συμβόλαιο...αν ναι ξεκίνα να του δίνεις τα αναγραφόμενα και άστον να βράζει.Πάλι και εκεί μπορείς να φοροδιαφυγεις βαζεις μικρότερο ποσό και τα πατσιαζεις με τον νοικιαστη.Ετσι το νοίκιαζαν εγω
Μη κοιτάς που εσύ είσαι τίμιος..δεν θα είναι όλοι έτσι....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 730