ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Kαι...................εθνική σύνταξηΕίσαι 24 και σκέφτεσαι φοροδιαφυγές, μαύρες εργασίες, ΚΕΑ, και κομπίνες.
Kαι...................εθνική σύνταξηΕίσαι 24 και σκέφτεσαι φοροδιαφυγές, μαύρες εργασίες, ΚΕΑ, και κομπίνες.
Τον κλέφτη επιβάλλεται να το κλέβεις αλλιώς θα πεθάνεις από την πεινα.Ποσα ακόμη έχω πάρει που δεν μπορώ να πω παράνομαΕίσαι 24 και σκέφτεσαι φοροδιαφυγές, μαύρες εργασίες, ΚΕΑ, και κομπίνες.
Eλα μου ντε.Αφου ο μουνοκωλαρακι ειπε οτι τα μνημονια τελειωσανε.Ανεργια δεν υπαρχει και οι μισθοι ειναι στα υψηΕίσαι 24 και σκέφτεσαι φοροδιαφυγές, μαύρες εργασίες, ΚΕΑ, και κομπίνες.
Ολη η Ελλαδα ετσι ειναι και σκεφτεται, απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Είσαι 24 και σκέφτεσαι φοροδιαφυγές, μαύρες εργασίες, ΚΕΑ, και κομπίνες.
Αν πας με το σταυρό στο χέρι σε αυτή τη ζωή την γάμησες.Ακομη και παράνομο φροντιστήριο χωρίς φορολογια θα άνοιγα αν γινότανKαι...................εθνική σύνταξη
Το πρόβλημα θα ήταν να μην υπήρχε ανεργία και οι μισθοί να ήταν στα ύψη...Eλα μου ντε.Αφου ο μουνοκωλαρακι ειπε οτι τα μνημονια τελειωσανε.Ανεργια δεν υπαρχει και οι μισθοι ειναι στα υψη
Φανταρος πηγες;Αν πας με το σταυρό στο χέρι σε αυτή τη ζωή την γάμησες.Ακομη και παράνομο φροντιστήριο χωρίς φορολογια θα άνοιγα αν γινόταν
Πριν λίγο από το Σεπτέμβρη που άρχισε η σχολική χρονιά βγηκαΦανταρος πηγες;
Nα φερουμε τον Δημητρακη στο υπουργειο οικονομικων η στο υπουργειο εργασιας.Τον ΔημητρηΤο πρόβλημα θα ήταν να μην υπήρχε ανεργία και οι μισθοί να ήταν στα ύψη...
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αν έχουν 6000 στην Αθήνα ναρυω να πάρω καμμια δεκαριά.. Να γίνω κι εγώ σαν το θείο το Τάσο...Τσέκαρε κι εσυ τιμές πώλησης και φορολογία για να καταλάβεις πότε θα κάνεις απόσβεση και πόσα θα σου μένουν.
Τα 6000 η γκαρσονιέρα που το είδες??Ειμαι 24 και δεν έχω κάνει ακόμη σχέση τι Πολωνέζα μου λες.Εγω βλέπω να πάω μόνος να γαμαω πουτανες τα καλοκαίρια εδώ που ναι και πιο φθηνακαι κάθε χρόνο να βάζω στην τσέπη 6000.Ανα 5 χρόνια χτυπάς γκαρσονιέρες και τα νοικιαζεις μετα
Είπα ανά πέντε χρόνια από 6000 τον χρόνο μας κάνει 30000Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αν έχουν 6000 στην Αθήνα ναρυω να πάρω καμμια δεκαριά.. Να γίνω κι εγώ σαν το θείο το Τάσο...
Α καλά...Είπα ανά πέντε χρόνια από 6000 τον χρόνο μας κάνει 30000
Tωρα που μενεις και ποσα δινεις για ενοικιο?Είπα ανά πέντε χρόνια από 6000 τον χρόνο μας κάνει 30000
30000 τον χρονο 2500 τον μηνα από 500 να κρατάς κάθε μηνα είναι 12 επί 500 6 χιλιαρικαΤα 6000 η γκαρσονιέρα που το είδες??
Έχω γυρίσει στο τσάμπα στο πατρικοTωρα που μενεις και ποσα δινεις για ενοικιο?
Έγραψε κάθε 5 χρόνια, όποτε υπολογίζει 30,000 ευρώ.Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αν έχουν 6000 στην Αθήνα ναρυω να πάρω καμμια δεκαριά.. Να γίνω κι εγώ σαν το θείο το Τάσο...
Ποια 75 ανά 5 χρόνια και ένα σπίτι αν πάω του χρόνου μέχρι τα 60 είναι εφτά σπιτιαΑ καλά...
Γαμω τα πλάνα.....
Μέχρι τα 75 θάχεις κάνει το όνειρο σου πραγματικότητα... Και μετά.. Θα.. Καθεσαιαιαι....
Στα 75 με 80 θα ναι αρχοντας.. Θα γαμει κάργα μετά...Έγραψε κάθε 5 χρόνια, όποτε υπολογίζει 30,000 ευρώ.
Βάλε τώρα κάτω ενοίκιο γύρω στα 250 ευρώ μείον φόρους (στην καλύτερη το 1/4), μείον φθορές, μείον μπαταχτσήδες και μείον μήνες που θα είναι ανοίκιαστο.
Σε πόσα χρόνια έχεις κάνει απόσβεση....
Αυτό λέωΠοια 75 ανά 5 χρόνια και ένα σπίτι αν πάω του χρόνου μέχρι τα 60 είναι εφτά σπιτια
Και να μη κάνω απόσβεση στα αρχιδια μου σταθερή δουλειά θα χω θα είναι ένα έξτρα εισόδημα στην ΕλλάδαΈγραψε κάθε 5 χρόνια, όποτε υπολογίζει 30,000 ευρώ.
Βάλε τώρα κάτω ενοίκιο γύρω στα 250 ευρώ μείον φόρους (στην καλύτερη το 1/4), μείον φθορές, μείον μπαταχτσήδες και μείον μήνες που θα είναι ανοίκιαστο.
Σε πόσα χρόνια έχεις κάνει απόσβεση....